2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt én is meg akartam tegnap éjjel még jegyezni, csak lemaradt. Szerintem a lehető legsportszerűbben viselkedtek, a végén az a pár rúgás inkább már fáradtságnak volt köszönhető szerintem. Pedig 3-0 után 1-2szer igencsak megindult a céltalan örömjáték, amit nehéz lehet elszenvedni azért.brownieheaven írta: ↑2023.01.16. 10:27:15Amúgy pacsi a Realnak is, szerintem végig sportszerűen viselték a vereséget. A meccsen is csak a végén szabadultak el egy kicsit az indulatok, de akkor se nagyon. A kupaátadást meg mindannyian férfiasan megvárták a pályán. Még attól az általam nagyon nem kedvelt szokástól is eltekintettek, hogy az ezüstérmet azonnal le is veszik az átadás után, egyiküktől se láttam ilyesmit.
Igen, azt az élőben meg is jegyeztem, nagyon menő volt.
Maximálisan egyet tudok érteni. Végre Gavi is focizott. De Jong mindenkinél jobb volt, de azért mindenki odatette magát, Pedri, Araujo, Ter Stegen, Baldé.... A hátsó szándék az lenne, hogy Xavi azt nyilatkozta, hogy leteszi a karmesteri pálcát, ha nem nyer idén egy kupát sem??? Az EL-t és a ligát meg kellene nyerni, mostmár ne vegyünk vissza, ha így is lehetcsababarca írta: ↑2023.01.15. 21:54:46Gratula a srácoknak, tükörsima volt.
Xavinak is a taktikáért, jól kitalálta, még ha látom is a hátsó szándékot mögötte:D
DeJong volt nálam mezőnyben a legjobb, utána Gavi, de a gólpontok egyértelműen eldöntik teljesen megérdemelten a meccs embere címet.
Most játszott először úgy Gavi, hogy el tudom ismerni érte. Focizott, nem birkózott végre.
Na én ezzel baromira egyet értek. A szelső támadóink kritikán aluliak, sajnos kivétel nélkül. Ha fullos védelmünk van akkor egész jól elbírjuk Busquets-et is, és talán még hasznos is ilyenkor.Andris írta: ↑2023.01.15. 22:27:43Ellentétben másokkal esetleg, én azt gondolom, hogy a négy középpályás dolog nem azért született, hogy Busit mindenáron tudjuk játszatni, hanem azért, mert a hibái mellett még mindig többet ad hozzá, mint Fati/Ferran/Raphi adna a szélen. Nyilván szükséges mellé és mögé a 4 kp-s, 3 védős rendszer, hogy ne kockáztassunk nagyot egy komoly ellenfél esetén, de nem csak a hibái és a hiányosságai léteznek.
Amíg nem javulnak a támadóink, nagy meccseken erre a felállásra számítanék.
Nagyon furcsa volt Busit látni felemelni a serleget, és rájöttem:Messithebest írta: ↑2023.01.15. 22:14:33Real Madridot verni mindig jó, hát még ha kupát is osztanak érteNagyot mentünk ma, nem a világ legértékesebb trófeája, de nagyon kellett. Ez erőt adhat a Liga további részére és az EL-re is, amit idén azért jó lenne behúzni, ha más már nem maradt.
Végre van mit a busz alá dobni, az sosem hátrány