Félidei értékelésem a következő:
Kezdő meccsnek nem (lenne) rossz, ha nincs a kiállítás. Látszik, hogy a csapat stabil, a támadójáték meg nehezen alakul továbbra is, ez viszont továbbra is részben a 3 helyett 2 támadó használatából fakad. Persze az se lenne baj, ha Lewandowsky nem úgy játszana, mint ha a labda érkezése halálos rettegést váltana ki belőle.
Pár részlet -
Romeu nagyon kellemes csalódás eddig nekem, százszor jobban felvette a ritmust, mint Gündogan, aki nagyon nem találja a helyét. Ez amúgy tök oké, első meccse, és előrébb nehezebb is amúgy. Ettől függetlenül nálam ő tuti csere Gavira a 60. perc környékén.
Raphi tavalyi hisztieit már kellemes módon elfelejtettem, de most újra eszembe juttatta, milyen kongó kobakú fiúcska ő. zéró (érzelmi) inteligencia.. egyúttal szerintem meg is adta a választ egyenesben azoknak, akik nem értették, miért nem kell nekünk Neymar. Még egy hibbant dramaqueen braziltól mentsen meg minket Cruyff szelleme, vagy bárki. Pedig amúgy jól játszott viszonylag..
A Getafénak hihetetlen mennyi lökést és tüskét megengednek, nagyon alattomosan játszanak. Alena részére Frenkie mellett simán kijárt a második sárga, de valahogy erről elfeletkeztek, szörprájz.
Fati, Lamine, Fermin, Gavi ideje érkezik az utolsó fél órában, Gündogan, Christensen, Romeu, Pedri helyett, azt hiszem. De még sok változhat addig. Érdekes lesz látni, hogy így szezon elején Xavi inkább kockáztat, vagy inkább biztosra megy. Én előbbit csinálnám, de Xavit nem így ismerem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila