Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Is-is.
Pont ezen töprengtem, hogy a legrosszabbkor kapta saját szempontjából azt a pirosat, közel sem biztos, hogy lesz visszaút a kezdőbe.
Persze, de hát ezt mondtuk sokan folyamatosan, hogy Gavi helye a kp-n van (de messze nem a kezdőben), nem feltolva, ahol a középszernél is gyengébb.
ugyanez a jatek egy beallt vedelem ellen sz@rt sem erneRonaldinho&Barca írta: ↑2023.09.16. 21:52:36Minőségi javulást a két portugál, Felix pedig hihetetlenül kotor, óriási kedvvel játszik, reméljük így is marad a szezonban. SOkat javultunk támad oldalon, de hosszú a szezon, elsőre tetszik amit látok, de hozzá tartozik ez a Betis a nagy helyzet ellenére nem izzaszt meg bennünket.
Nekem is ez jött le! Úgy van használva, mint anno Alves. Ha kavircol befelé,akkor Kounde ki is húzódik biztosító embernek jobb oldalra. Vele szerintem nagyot fogtunk! Ez hiányzott eddig. Csak legyen meg az egyensúly a komolyabb ellenfelekkel szemben is.