Magnus írta: ↑2023.11.07. 21:06:30
A top foci az a prime Neymar. Raphina hoz egy Barcelona-szinten elfogadhatót. Ennyit tud, kár belelátni többet.
Ha meg ez már top foci akkor az elvárásokat is lejjebb kell adni.
Oké, top szinre alkalmas, jó, és eredményes focit. Nyilván nem Neymar, és nem klasszis, de épp ez az, nem Neymarhoz és Messihez kell mérni a szélsőinket, nekünk is rossz, mert csalódni fogunk, és nekik is, mert lehetetlen kb felérni oda. De azt mondani rá, hogy nem hajt, és rögtön rúgjuk is ki, mindenképp nagyobb túlzás.
Andris, az utolsó 3 meccsén vágott két átlövésgólt, és adott 3 gólpasszt mellette, közben végig életveszély volt. Ez nem tavaly márciusban volt, hanem másfél hónapja, az utolsó meccsein, mielőtt megsérült, végig MOM közeli meccseket hozva a végén. Én nagyon kedvelem, de szerintem te jobban utálod (erős szó, inkább szemellenzőzöd) őt, mint amennyire nekem kedvencem.

De mindegy, inkább a nem hajt kijelentésen zúgolódtam, meg hogy vágjuk ki rögtön. Alonsoékkal együtt.
A középpályával toronymagasan nagyobb bajok vannak szerintem, mint bármelyik támadónkkal, ahol max valaki épp rossz formában van, épp rossz napot fog ki. Jelen pillanatban a középső részünk egy nulla. Gavit kicsit sajnálom, ő a feladatait nagyon jól ellátja ahhoz képest, hogy folyamat kezdő 19 évesen, ls Gündögan is jó, de valahogy egyben nem működik az egész. Dunsztom sincs, miért, de még ott sem az egyéneket venném el sajnos, hanem Xavit.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy