Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kounde és Gundogan olykor egészen elképesztő dolgokat műveltek
Ha nem a szélen erőltetjük (most végre nem ott erőltettük), gólerősebb lenne. Dembelével kezdődött az az agymenés, hogy csatárszélsők kellenek. A csatárszélsőink táncikáltak kétoldalt, középen meg nem volt érkező... A csatár az legyen bent centerben megjátszható. Ketten, hárman. Ketten legalább.
Ha csak a második félidőt nézzük megúszta egy négyessel a Porto. De az első félidőben ziccereket is talán inkább nálunk voltak, de minimum 50-50. Helyzeteket tekintve magasan vertük őket.Nagybarcelona írta: ↑2023.11.28. 23:11:08Hát ezt kiszurkoltuk. A második félidőben vègre volt valami focira emlèkeztető. Izgultam rendesen. Cancelo a meccs embere, Felixet, Raphinhat, Araujot ès Penat emelnèm ki.
Gondolom megint megy az optimizmus, majd holnap elolvasom a kommenteket, szerintem csapatkènt bűnrosszak voltunk megint, a Porto többször lejátszott minket, de a második fèlidőre nagyon elfogytak, de így is többször meleg volt a helyzet, Araujo vagy 2* mentett komoly helyzetben, a kapu szájából kihagyták, ès szerencsère az utolsó helyzetüket Pena ölèbe rúgták közèpre. Megint nem èrtem mièrt kellett Felixet lecserèlni, igazából benne van legjobban a váratlan ès a gól, esetleg Raphinhában.
Ha nincs Cancelo egyèni teljesítmènye, ezen a meccsen kikapunk. Èn ezèrt nem vagyok önfeledten boldog.
A lènyeg, hogy megvan a győzelem, ès a továbbjutás, de nagyon sokat kellene fejlődni, amit nem nagyon várok már ennyi idő után, de továbbra is szurkolok a csapatnak.
Nekem azért tetszett a rohangálás is, mert onnantól érződött a tűz a csapatban. Ez a (mentális?) lendület kellene nagyon a továbbiakra, a játék is javulna... Ezen kívül mindent adom amit írtál, +1.Bob_Marley írta: ↑2023.11.28. 22:58:09Győzelem megvan, továbbjutás megvan,feladat teljesítve. Első nem tetszett,a rohangalas nem a mi játékunk,ad hoc is volt a játék,szenvedtunk is rendesen. Második rendben volt, erősen kezdtünk,gól után szépen legurigaztuk amikor lehetett és zsebben is a harom pont.
Jó lenne már tényleg mi rugunk egy gólt és lepereg az óra,nem állandóan fordítani.
Szép volt fiúk,hétvégén rendkívül fontos meccs az Atletico ellen, ebből a másodikból kell átmenteni a formát.

A lehető legerősebb kezdő.
Szerintem annyi, hogy Baldé idén kifejezetten gyenge sajnos, és Cancelo a legjobb helyettese. Koundé meg szerintem jobb jobb bekk, mint középső védő, főleg, hogy hárman előtte vannak már a sorban. Ha meg már Cancelot áttettük oda, inkább ő, mint a Capitano, aki épp felépült. Baloson is, messze inkább Cancelo, ha Baldé ilyen gyenge, mint Alonso. Nem ismerem a Portót annyira, csak Taremit vágom, fogalmam sincs, milyen a bal oldali támadójuk, lehet hogy ez is egy plusz ok, ha ő erős.
twitteren kell jókor jó helyen keresgélni, és csak kimásolom, ennyi a titok

Mondjuk ebből még simán lehet 3 védő szerintem, Cancelo nem biztos, hogy ott fog játszani
All in (kivéve talán Balde), ha ezzel a kezdővel sem megyünk semmire, az nagyon gáz lesz.