2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
teljesen igazad van! én ettől féltem, amikor bejött a képbe a sportklub.Silvanus írta:Ez nevetséges! Mindenki közvetíteni akarja a spanyol bajnokságot, mindenki 'minket', aza a nézőket akar maximálisan kiszolgálni, hogy mi jól szórakozzunk... erre a világ egyik, ha nem a legjobb csapatának, a Barcelonának a mérkőzéseit egyszerűen nem lehet megnézni a TV-ben!Ide teszik, oda teszik, ezé a jog, azé a jog... a vége meg az, hogy NEM LÁTJUK ÉLŐBEN A BARCÁT!!! Elmehet a jó, büdös pi...ba a Sport Klub, a Sport TV, és a Spanyol szövetség, meg az ottani TV társaságok is!!!
Óóóó persze a Real Madrid... az rendben, minden vasárnap a képernyőre kerül...És milyen játékkal? Unalmas, nevetségesen gyenge foci...
Ez milyen dolog?Enrique írta:Mivel vasárnap 20:00-kor lesz a meccs (méééér'?)... - tartok tőle, hogy nem fogja semmi sem adni.
- Mert ugye szombatonként 8-kor SK, 10-kor S1, vasárnaponként meg (6-kor S1), 7-kor S2, 9-kor SK a program, ha minden igaz...![]()
lujjo@freemail a címem. Próbáld meg.aynas írta:ááá nem tudom má mi van lujo az msn nem ír ki nem tudnád az előbbi freemail címre akkor megadni a te msn címedet
Lujo írta:Még annyit hozzáfűznék a Star Sporthoz, hogy nálam nagyon jó a minőség és ha valaki egész jól beszél angolul, akkor nagyobb élményt nyújt ennek az adónak a nézése, mint a Viasat3 közvetítése.Zsolti írta:na talán lesz belőlle valami..kössz Lujo..pont akkor volt az a sopcast99%-nál,amikor mondtad![]()
Felvettelek partnernek. Igazolj vissza amint tudsz és segítek ha még esedékes.aynas írta:szevasztok megin nagy a káosz mindenki ezer felé beszél.
jó hogy így megadjátok az oldalakat, de vakon vagyunk még mindig sokan.
http://www.rojadirecta.com/ én ezt az oldalt vágom de a sopcast stream valami miatt nem akar lejönni.
bármilyen segítésget elfogadok esetleg valaki msn-re feljöhetne, felvehetne lengyelsanyiu@freemail.hu
légyszi valaki segítsen
Még annyit hozzáfűznék a Star Sporthoz, hogy nálam nagyon jó a minőség és ha valaki egész jól beszél angolul, akkor nagyobb élményt nyújt ennek az adónak a nézése, mint a Viasat3 közvetítése.Zsolti írta:na talán lesz belőlle valami..kössz Lujo..pont akkor volt az a sopcast99%-nál,amikor mondtad![]()
Én a viasaton találtam egy linket az oldalukon ott bejön egy oldal ahol elvileg majd lehet nézni a meccset.Rapika írta:Hmm a viasaton a cselzi meccset adják,felvételről meg a psv-pool meccset!
Így nem valószínű,h tvben látunk Barca meccset ma este!