Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Végre kicsit klasszikus játékot játszunk,de hátul nagy a káosz. Pedig vezetünk, meglehetne nyugodni. Hátul osszerantjuk akkor lehetne ezt guritgatni,de így izzados i
Valami pár hete megtört a védekezésben. Addig sem ez volt a legfőbb erősség, de egy ideje nagy a fejetlenség. Nem csoda, nem felső kategóriás játékosokból álla védekezésünk Koundé kivételével, eddig teljesítettek fölül.
Még szerencse, hogy ma pont Inaki teljesít felül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.12.07. 17:30:50-kor.
Balde hihetetlen, h milyen homály megoldásokat választ nagy százalékban. Egy erénye van, h gyors.. első számú prioritas lesz remélem a bhv poszt, ha lesz esély igazolni valamikor.
Sokszor szerzünk labdát az ellenfél tétfelén, amiből egy gyors előre passzal kb. egyből gólhelyzet lehetne, de soha nem merik azt a passzt bevállalni. Persze könnyebb ezt a kanapéról meglátni.
Nem igazán érzem a harcosságot, a tüzet a csapatban. Ennél több kéne.
Pedig nem túl acélos az ellenfél. Lo Celso az egyetlen veszélyes emberük, a többi full tucatjátékos. Ennek ellenére szenvedünk velük.
Elég tudatosan szállják meg a középpályát és zárják le Pedriék elől az előrejáték lehetőségét. Szerintem hatalmas taktikai csata zajlik, ami nem látványos, de ez van.
Viszont megvan, innentől lehet mészárlás lesz. Koundé nagyon sokat fejlődött idénre előrefelé. De az egész kombó csodaszép volt.
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025