Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hát, amúgy most kell megmutatni, másféle módon, mint meccs előtt vártuk volna, most harcolni kell, és valahogy max 1 gólon tartani őket. Lőni nem tudom elképzelni hogy fogunk, mindhárom támadónk nb3 szintet hoz eddig, de ki tudja, rázta már fel Flick a csapatot.
Én amúgy reméltem, hogy később jön el a böjtje a kizsigerelt játékosoknak és a rövid keretnek, de lehet, hogy már itt van. Lenne plusz két szelsőnk, mint minden normális csapatnak, semmi baj nem lenne kb. Meg egy cserejobb bekk.
Én amúgy reméltem, hogy később jön el a böjtje a kizsigerelt játékosoknak és a rövid keretnek, de lehet, hogy már itt van. Lenne plusz két szelsőnk, mint minden normális csapatnak, semmi baj nem lenne kb. Meg egy cserejobb bekk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Vhogy hozzuk le 0-1 el aztan koszonjuk meg,de ez edeskeves lesz a bl re
Raphinha fejben fáradt, szerintem már vagy két hete látszódik a formáján. Ilyenkor hoz rossz döntést az ember. Nem tudom hibáztatni. Ki van lúgozva teljesen. Így nehezen fogjuk bírni a szezont. Az ő játéka kulcs a rendszerben.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Araujo, szigorúan ZS-vel.Barcaman1993 írta: ↑2025.03.05. 21:57:54Szavazás: Araujo vagy Inigo állíttatja ki magát? Kár ezért a ziccerért... Nagyon sokat ért volna egy gól.

Amúgy sajnos Cubarsin is látszott hogy hetek óta formán kívül van, nem is értem miért ő van erőltetve, 18 évesen nem elvárható hogy 60 meccsen keresztül topformában játsszon.
Nekünk rohamozó Benficát várok a második félidőre, számukra ez egy "most vagy soha" lehetőség lesz.
Èn aztán teszek a bíróra. Nem rajta fog elmenni ez a meccs. Ès nyakamhoz a kést, h Araujo vagy Inigo ki fogja magát állíttatni. Helyzetek ma is ott vannak amit elbénáznak. Nekem ma Yamal egy nulla amit csinál mint, ha nem lenne kedve focizni… az a Benficás balhátvéd leveszi az egész jobb oldaltcsababarca írta: ↑2025.03.05. 22:01:25Hát akkor piros, bírózzunk, nekem 8.
Nálam ez sárga, amit meg is kapott, nem is értettem ezt az 5 perces hisztit, főleg hogy eleve agyatlanul páros lábbal csúszott oda Inigo is.
Flick azért bőven benne van most ebben. Meccs előtt is jelezték páran az aggodalmukat, h Cubarsi-n látszik, h fáradt, rengeteget hibázik, túl van játszatva, csak ragaszkodott hozzá..akkor Olmo-t veszi le..
mondjuk az tény, h a keret nagyon rövid. Koundé, Raphi, Yamal, Pedri, Cubarsi totál szét van hajtva, látszik is.
mondjuk az tény, h a keret nagyon rövid. Koundé, Raphi, Yamal, Pedri, Cubarsi totál szét van hajtva, látszik is.
nem védem, csak kezd viccessé válni az össznépi Lewa ekézés, amikor Raphinhának nem volt jó mozdulata és Yamal se sokat tesz, mindegy....majd lehozzuk Lewát és jöhet közfelkiáltásra Ferran. Amúgy Yamal biztos berúgja az egyetlen nagy helyzetünk? Az elmúlt fél év nem a góljaitól hangos neki sem...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.03.05. 22:03:48-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hát akkor piros, bírózzunk, nekem 8.
Nálam ez sárga, amit meg is kapott, nem is értettem ezt az 5 perces hisztit, főleg hogy eleve agyatlanul páros lábbal csúszott oda Inigo is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Csaba ez sima piros! Teli talpal sípcsontra..
A támadó trionk kritikán aluli ma! Yamal a Benficás srác leveszi a pályáról Raphinha meg a béna énjét hozza ma, Lewa… egyébként ahogy Pavlidis megindult( nem egy gyors csatár) megmutatja, h milyen csiga a két belső védőnk
A támadó trionk kritikán aluli ma! Yamal a Benficás srác leveszi a pályáról Raphinha meg a béna énjét hozza ma, Lewa… egyébként ahogy Pavlidis megindult( nem egy gyors csatár) megmutatja, h milyen csiga a két belső védőnk
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Abszolút nem jellemző ez idén. Raphinha pusztán pocsék megoldást választott. Hosszú lesz még ez a félidő, főleg két sárgás belső védővel.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.03.05. 21:55:47Onnan hova akarunk passzolni? Megint a tipikus barca betegség, hogy az utolsó pillanatban is egy passzt keresünk a kapu előtt, ahelyett, hogy rálőnénk.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Egyetértek.bence0330 írta: ↑2025.03.05. 21:54:22Szerintem elmaradt egy sima piros.
Le a kalappal a srácok előtt, a Monaco meccs óta nagyon kompaktul védekezünk emberhátrányban, igazából volt annyi lehetőségünk, mint nekik. Persze ezt valahogy bírni kell, meg nem kéne ennyit gyakorolni ezt a háromnegyed meccset 10 emberrel játszós témát.
Raphinhát sajna pihentetni kellett volna a hetekben, teljesen tompa, és ő nem egy ösztönös zseni. Amiben ő zseni, ahhoz kéne az élesség. Borzasztó volt ez a megoldás.
Raphinha topformában ezzel tolt volna egyet és izomból belőtte volna. Nem is értem mit akart.Yamal feje is a félidő végén bedobásnál mintha kedve se lenne játszani..
Második félidőre nagyon fel kell kötni a gatyát és sebességfokozatot váltani, mert a Benfica biztos hogy nekünk fog rontani, amolyan "vagy most 45 perc alatt emberelőnyben, vagy vessünk magunkra mert nem lesz még egy ilyen lehetőségünk" elvvel.
Szczesny-t meg kell dícsérni, úgy látszik nem egy PTSD-s eset ő, jól állja a sarat

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Szavazás: Araujo vagy Inigo állíttatja ki magát? Kár ezért a ziccerért... Nagyon sokat ért volna egy gól.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Balde rendszerint miért Inigot fogja? Raphinak meg ezt simán a kapus szemeközé kellett volna lőni,nem ilyen helyzetben kell Yamal gólcsendjét mindenáron megtörni...
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Védheted Lewát, elvett a "kihaénnem" hozzáállásával egy gólt Yamaltól, azóta azt az egy passzt lehet a javára írni.
Raphina meg meccsek óta hatalmas homály, itt a végén nem is tudom, mit gondolt.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Onnan hova akarunk passzolni? Megint a tipikus barca betegség, hogy az utolsó pillanatban is egy passzt keresünk a kapu előtt, ahelyett, hogy rálőnénk.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Rossz labda volt, csoda hogy elérte a brazil.

Nem, sárgás volt, meg is adta szó nélkül a bíró, mint ahogy Baldé ellen is.
Ne bírózzunk, teljesen korrekten vezeti a meccset.
Simán hozhatjuk így is egyébként, fogunk ma is gólt lőni, meglepne, ha nem.
Szcechny parádé eddig.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem elmaradt egy sima piros.
Le a kalappal a srácok előtt, a Monaco meccs óta nagyon kompaktul védekezünk emberhátrányban, igazából volt annyi lehetőségünk, mint nekik. Persze ezt valahogy bírni kell, meg nem kéne ennyit gyakorolni ezt a háromnegyed meccset 10 emberrel játszós témát.
Raphinhát sajna pihentetni kellett volna a hetekben, teljesen tompa, és ő nem egy ösztönös zseni. Amiben ő zseni, ahhoz kéne az élesség. Borzasztó volt ez a megoldás.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Raphi is kancsal lett bakker. Olmo szellemét látta ott?
Gyakorlatilag a szezon erdemi reszehez erve elfaradtunk sztem, Raphinha mit akart?! 

Raphi is visszatért a világ lúzere szerephez. Ezt miért nem lövi rá???
-
- Barça B