Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Vagy túl fontos, rágörcsöltünk a nagy előny lehetőségére, az akarattal nincs gond.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
ezt a tempót könnyedén fogja tartani a Betis, így marad az egyéni villanás, ha bárki képes ma olyanra
- bence0330
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... is-live/1/shapeshifter írta: ↑2025.04.05. 22:21:59Sziasztok! Egy linket lègyszìves tudnàtok küldeni?
Köszönöm!
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Barça C
Sziasztok! Egy linket lègyszìves tudnàtok küldeni?
Köszönöm!
Köszönöm!
- bence0330
Remélem nem áldozunk fel semmit a brazil egészségéből a Dortmund meccs előtt. Jók vagyunk, csak eddig nem jött ki a lépés. Kicsit kezd idegesítő lenni a dolog, de csak bedaráljuk őket.
DJ-EG-vel lehet kicsit csökkenni fog a dominanciánk.
Ferrán szegény meccsdöndő gól után egyelőre pontot érő labdával is cserélve van, amúgy egyetértek a dologgal, de neki kicsit kellemetlen lehet
Raphát át kellene hozni Yamal mellé, a labdáira lenne most szükség, valamelyik nagyobb meccsen működött nagyon jól, talán az Atma fordításnál.
DJ-EG-vel lehet kicsit csökkenni fog a dominanciánk.
Ferrán szegény meccsdöndő gól után egyelőre pontot érő labdával is cserélve van, amúgy egyetértek a dologgal, de neki kicsit kellemetlen lehet
Raphát át kellene hozni Yamal mellé, a labdáira lenne most szükség, valamelyik nagyobb meccsen működött nagyon jól, talán az Atma fordításnál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.04.05. 22:22:00-kor.
Frenkie egy rafináltabb csatár ellen pirosat kapott volna ezért, úgy esett volna el mellette.
Mindenesetre kéne 2-3 csere, jöhetne Torre, Raphinha, EG mondjuk Ferran, Frenkie, Gavi helyére
Mindenesetre kéne 2-3 csere, jöhetne Torre, Raphinha, EG mondjuk Ferran, Frenkie, Gavi helyére
-
- Capitá del Barça
Nem vagyok nyugodt, veszélyes a Betis, de bízom benne, hogy megint megmutatja a csapat az erejét. Vannak azért helyzeteink, de annyira nem sikerül kíméletlenül értékesíteni őket. Senki se lóg ki szerintem se felfelé, se lefelé a csapatból. Pedig jó lenne 1-2 extra teljesítmény. Raphinhaval mi van? Nem egészséges?
- bence0330
Gil Manzanót mindenki szidja, szerintem évek óta ő a legjobb bíró a mi meccsünkre, lehet kompenzál, vagy nem tudom. Ma is a kétes szitukat inkább nekünk fújja, Ara is kaphatott volna egy sárgát már. Az előző meccseken is rendre így tett, ő az egyetlen, akit árgus szemekkel figyelek.
Kicsit az utolsó megoldások hiányoznak, a játék amúgy elég jó, főleg az ellenfél minőségére való tekintettel.
Kicsit az utolsó megoldások hiányoznak, a játék amúgy elég jó, főleg az ellenfél minőségére való tekintettel.
Betis közben átment színjátszókörbe...
Életkora és Flick helyzete miatt nincs már ilyesmire lehetőség, de egyszer megnéztem volna nálunk Pellegrinit edzőként.
- bence0330
Yamalt szerintem azóta nem láttam ballal próbálkozni, amióta olyan kegyetlenül beverte a Madridnak. Néha megpróbálhatná, így talán kicsit kiszámíthatóbb az ilyen szituknál. Közelről szerintem működhetne, ha nem is csúcs hatékonysággal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.04.05. 21:33:16-kor.
- bence0330
Jók vagyunk, de a Betis is jó, szervezett, és okos kis labdakihozatalaik vannak, meglepne, ha nem rúgnának még egyet.
Ez a Betis 9. gólja rögzített szituból az elmúlt 8 meccsen, ez se gyenge stat.
Gavinak örülök, jó volt látni az ölelkezést is. Ferrán passza is komoly volt.
Ez a Betis 9. gólja rögzített szituból az elmúlt 8 meccsen, ez se gyenge stat.
Gavinak örülök, jó volt látni az ölelkezést is. Ferrán passza is komoly volt.
Yamal ezt most rúghatta volna, senki nem volt előtte