Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt sajnos teljes gőzzel kellett volna 1-0-nál, sajnos a srácok túlságosan naívak voltak. Szerintem ilyet még se ők, se Flick nem látott hogy 3 tiziből 1-sem az, hogy 2-3 pirosas helyzetből egy sem az, erre nincsenek szavak.Barcaforever írta: ↑2025.04.27. 00:26:46Spanyol kupa döntő a Real ellen, milyen felfogás az, hogy ha bukni kell akkor legyen. Győzni kell nincs mese!!
Egyedül ebben érzem hibásnak a srácokat... Itt nincs tündérmese, korrektség, Fair Play, fel kellett volna fogniuk hogy mi vár rájuk az előzmények után és nem elpoénkodni a történteket. Ez bizony a súlyos Franco-era rebornja sajnos, egy NYILVÁNOSAN(!!!!) megfélemlített bíróval ahol nekünk 3 tizi sem tizi, több piros sem piros.. El kellett volna döntenibence0330 írta: ↑2025.04.27. 00:20:55
Ezen a ponton már engem sem zavar, ha ezt bukjuk. Elvették tőlünk az első félidőben, és a végén, amiből már visszajönni sem lehetett volna. Nem leeht elvárni, hogy alsó hangon 2 gólos hendivel verjünk valakit egy kupadöntőben. Más kérdés, ha a támadóink megérkeztek volna a meccsbe, így is lehetett volna sima, de elvárhatónak nem elvárható.
Ezen a ponton már engem sem zavar, ha ezt bukjuk. Elvették tőlünk az első félidőben, és a végén, amiből már visszajönni sem lehetett volna. Nem leeht elvárni, hogy alsó hangon 2 gólos hendivel verjünk valakit egy kupadöntőben. Más kérdés, ha a támadóink megérkeztek volna a meccsbe, így is lehetett volna sima, de elvárhatónak nem elvárható.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.27. 00:19:08Flicknek igaza van. Le van tojva ez az ostoba haknikupa a RM által befenyített bíróval együtt, nekünk sokkal fontosabb küldetésünk van szerdán. Nem érdekel a Triplázás, ugyanis ahhoz a BL-t is meg kellene nyerni, amit nem fogunk ha ma elkészülünk a teljes kezdővel. Jó is hogy Olmo-Pedri lement.
A Flick-Barca is erősnek tűnik fejben. + a második félidőben ők is lezárhatták volna, ahogy mi az elsőben, de nem tudták megtenni. Inkább az szól mellettük, hogy frissebbnek tűnnek.bence0330 írta: ↑2025.04.27. 00:12:26Meg ott már kijöhet az, hogy ők fejben évek óta a világ legjobbjai, és ha nem mossák le őket, akkor ők nyernek.Martin3570 írta: ↑2025.04.27. 00:11:21Ha tizenegyesek lesznek akkor viszont szerintem a kapus faktor miatt ők indulnak jobb esélyekkel. Jó lenne elkerülni.
Flicknek igaza van. Le van tojva ez az ostoba haknikupa a RM által befenyített bíróval együtt, nekünk sokkal fontosabb küldetésünk van szerdán. Nem érdekel a Triplázás, ugyanis ahhoz a BL-t is meg kellene nyerni, amit nem fogunk ha ma elkészülünk/lesérülünk a teljes kezdővel. Jó is hogy Olmo-Pedri lement.
mint egy zárlatos dinamit, valaki megszívja
Mert az egyértelmű tizi volt, azért.csababarca írta: ↑2025.04.27. 00:04:19Ferrannal miért nem ment ki megnézni?
Miért nem hívták ki?
Mert ez nem volt tizi rendben van, de az?
Az a mondás hogy" ha fehér teszi gránátvörös vitéznek, istenek szentéltessék nem történtek"
Meg ott már kijöhet az, hogy ők fejben évek óta a világ legjobbjai, és ha nem mossák le őket, akkor ők nyernek.Martin3570 írta: ↑2025.04.27. 00:11:21Ha tizenegyesek lesznek akkor viszont szerintem a kapus faktor miatt ők indulnak jobb esélyekkel. Jó lenne elkerülni.