Feast4 írta: ↑2025.05.05. 10:20:38
Barcaforever írta: ↑2025.05.04. 20:33:28
Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.
Kedden az idegek harca lesz, mint egy párbajtőr döntő az olimpián, akik jobban ott lesznek fejben (remélem mi) azok fognak bekerülni a döntőbe.
Ha megszerzik otthon a vezetést főleg, ha nem is az elején, hanem a második félidőben tutira kiesünk. Csak akkor mehetünk tovább, ha az elején berámolunk nekik egyet és nekik ki kell jönni. Ha ez nem így lesz akkor ez egy olyan nyögvenyelős kínlódás lesz, hogy jajj.
Még egy x is jó lenne szerintem, mert lehet tévedek, de én úgy láttam, hogy a 80. perctől elfáradtak, be tudnánk darálni őket.
Igen, az Inter azért a 60-70-edik perc környékén képes elfáradni, mi meg pont akkor csúcsosodunk ki nagyon sokszor, szóval ilyen szempontból talán az Internek égetőbb megszerezni a vezetést mert lehetséges hogy egy döntetlen esetén a 70-90-edik percben vagy a hosszabbításban kijöhet a különbség.
Közben sajnos hivatalos hogy nincs Balde, nem is értem mi történt, 1 hete még ugrált a CDR győzelemnél és úgy nézett ki hogy talán már az odavágón bevethető(az előzetes várakozásokkal megegyezően), erre még mindig nem épült fel....Miközben odaát Thuram után úgy néz ki hogy Pavard és Lautaro is kb biológiát meghazudtoló ütemben gyógyul fel és bevehető.
Ha GM kezd(amire a hírek szerint nagy esély van mivel Araujo állítólag fáradtsággal küzd), úgy hogy másik oldalon még Koundé sincs akkor a jóég mentsen meg minket, nagyobb bravúr lenne továbbjutni így az Inter ellen mint a PSG ellen fullos kezdővel 3-0-ra nyerni.

Teljesen értelmetlen a játszatása, az Inter is őt pécézte ki(sikeresen), cserébe előre 0 és még Raphinhát is kioltja, ennél már az is értelmesebb lenne ha 3-4-3-mat megpróbálni 3 középhátvéddal és középen +1 olyan emberrel aki segíti a támadásokat viszont ha kell vissza is ér.
Szép volt az idei, hihetetlenül túlteljesített a csapat, de most sajnos a legrosszabbkor jött elő a nagyon szűk keret hiánya, pech...Szerintem ezen el is megy sajnos a továbbjutás, nem látom hogy Baldé-Kounde hiányában, a Raphinha-Yamal párosra megkettőzött védelmet rakva ne fogjanak meg minket, ahhoz valami hihetetlen extra kellene a Pedri-Olmo-DJ-Ferran/Lewandowski sortól.
Egy jó Baldéval 60-40-re tettem volna a továbbjutást a javunkra, de ha GM bohóckodik akkor inkább 25-75-öt mondanék sajnos az odavágó tanulságából.
Ami szintén ellenünk szól hogy Yamal lejátszotta élete eddigi legjobb meccséből az egyiket az odavágón, nem elvárható egy 17 évestől hogy egy másodikat is nyomjon főleg ugyanabban a párharcban, de cáfoljanak rám a srácok.
Viszont ha valami csoda folytán tovább is megyünk, ezt a helyzetet a nyári átigazolásoknál meg kell jegyezni és minőséggel feltölteni az olyan posztokat amik létfontosságúak és szűken vagyunk.