Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyetértek, középpályás védekezés nagyon régóta nincs. Christensent lehetett volna játszatni, de Jong tegnap is kritikán aluli volt. Mókás, amikor eladja a labdát, szerencsétlenkedik, totojázik, körülményeskedik, elveszik tőle, aztán a gól után, mint egy rajzfilmfigura, teátrálisan fogja a fejét az ég felé nézve, mintha valami csoda folytán kaptuk volna a gólt, és nem az ő bénázása miatt. Ott is kell majd tenni valamit a nyáron. A hátsó alakzatot össze kell rakni. Elől hihetetlen mennyiségben ontjuk a gólokat. Hat lőtt góllal tovább kellett volna jutni.
Szerinted aki a Barcában nevelkedett az eddig nem kapta meg a legjobb fejlesztéseket? Ő ennél már sosem lesz gyorsabb..Cseri írta: ↑2025.05.07. 08:23:25Én nem azt írtam,hogy az intert jobb játekosok alkotják,hanem,hogy stabil,jó csapat. Jó csapatot nem csak kiemelkedő képességű játékosok alkothatnak,nyilván megkönnyíti(heti)az edző dolgát,ha olyanok alkotják a keretet. Nem vagyok szakember,de a robbanékonyság,fordulékonyság biztosan fejleszthető,akkor sem lesz Bolt,de fejlődhet,amúgy a 4. gól előtti szitura gondoltam,hogy azt rutinnal megoldja majd a kesőbbiekben,és ez természetesen fikció,de lehet,hogy Lautarot is inkább hagyta volna lőni 2 évvel később. És ha már 4. gól előtti szitu,érdekes volt látni,hogy a lépni alig tudó Thuramot 2 védőnk sem tudta elnyomni,ettől még nem gondolom,hogy Ara takarodjon a csapattól.pep71 írta: ↑2025.05.07. 07:37:28
Inter: Lautaron kívül nincs top játékosuk, ha ő annak számít egyáltalán. Milanbol kitett Calha, örök lúzer Mikitárján kp..nagyon veretes. Bajnokságban is bukdácsoltak.
Yamal még fejlődhet ez igaz, de Cubarsi két év múlva gyorsabb lesz?? Az Interben pl. még nagyon jó is lehetne, ahol nincs feltolva a félpályáig a védelem, de ebben a Flick rendszerben...valahol az 5. perc környékén nézd vissza , h futották meg. Konkrétan még EG is métereket vert rá.
Én nem azt írtam,hogy az intert jobb játekosok alkotják,hanem,hogy stabil,jó csapat. Jó csapatot nem csak kiemelkedő képességű játékosok alkothatnak,nyilván megkönnyíti(heti)az edző dolgát,ha olyanok alkotják a keretet. Nem vagyok szakember,de a robbanékonyság,fordulékonyság biztosan fejleszthető,akkor sem lesz Bolt,de fejlődhet,amúgy a 4. gól előtti szitura gondoltam,hogy azt rutinnal megoldja majd a kesőbbiekben,és ez természetesen fikció,de lehet,hogy Lautarot is inkább hagyta volna lőni 2 évvel később. És ha már 4. gól előtti szitu,érdekes volt látni,hogy a lépni alig tudó Thuramot 2 védőnk sem tudta elnyomni,ettől még nem gondolom,hogy Ara takarodjon a csapattól.pep71 írta: ↑2025.05.07. 07:37:28
Inter: Lautaron kívül nincs top játékosuk, ha ő annak számít egyáltalán. Milanbol kitett Calha, örök lúzer Mikitárján kp..nagyon veretes. Bajnokságban is bukdácsoltak.
Yamal még fejlődhet ez igaz, de Cubarsi két év múlva gyorsabb lesz?? Az Interben pl. még nagyon jó is lehetne, ahol nincs feltolva a félpályáig a védelem, de ebben a Flick rendszerben...valahol az 5. perc környékén nézd vissza , h futották meg. Konkrétan még EG is métereket vert rá.
+1Cseri írta: ↑2025.05.07. 07:31:15Rutin győzött,ennyi történ,nem kell itt patetikus sorscsapást viziónálni hónapokig. Az Inter lenezését sem értem,kellemetlen,rutinos,stabil csapat,más stílussal,az olaszok mindig ilyenek.Ez egy fiatal mag,Yamal 21 évesen ezeket a ziccereket majd elteszi, Cubarsi 2-3 év múlva-mennyi lesz akkor 20-21?- levédekezi ezeket a szitukat. Megtanulnak élni a lélektani elönnyel, megtanuljak hogyan kell kihúzni 3 percet elönyben. Tanulasi folyamat,ezeket,csak ilyen szitukban lehet elsajátítani. Vasárnap újabb klasszikus,már arra kell koncentrálni,ligát bekell húzni.
Inter: Lautaron kívül nincs top játékosuk, ha ő annak számít egyáltalán. Milanbol kitett Calha, örök lúzer Mikitárján kp..nagyon veretes. Bajnokságban is bukdácsoltak.Cseri írta: ↑2025.05.07. 07:31:15Rutin győzött,ennyi történ,nem kell itt patetikus sorscsapást viziónálni hónapokig. Az Inter lenezését sem értem,kellemetlen,rutinos,stabil csapat,más stílussal,az olaszok mindig ilyenek.Ez egy fiatal mag,Yamal 21 évesen ezeket a ziccereket majd elteszi, Cubarsi 2-3 év múlva-mennyi lesz akkor 20-21?- levédekezi ezeket a szitukat. Megtanulnak élni a lélektani elönnyel, megtanuljak hogyan kell kihúzni 3 percet elönyben. Tanulasi folyamat,ezeket,csak ilyen szitukban lehet elsajátítani. Vasárnap újabb klasszikus,már arra kell koncentrálni,ligát bekell húzni.
Egyrészt. Másrészt meg idén is bemákoltuk a szuperráposcsirke ágat, le volt terítve a vörösszőnyeg a döntőig, mégsem tudtunk élni vele. Tavaly Xavi nem tudott élni vele, idén Flick, nem biztos, hogy jövőre is ennyire összejönnek az optimális körülmények.
Szép volt. Jó foci, nagy harc, ha ki kell esni akkor essünk ki így.... De nem érdemeltünk vereséget.bence0330 írta: ↑2025.05.06. 23:41:41Legalább úgy estünk ki, ahogy egy nagy csapatnak ki kell esnie, két meccs alatt egy góllal, és nem szétalázva. Egy klasszikus, emlékezetes BL összecsapáson.
GM miatt majdnem bocsánatot kértem Flicktől, de azért alapvetően az ő játszatásán ment el a meccs. Főleg, hogy láthattunk egy hibátlan Fort defenzív előadást a túloldalon.
A vesztes mentalitást majdnem levetkőztük idénre, de teljesen mégsem. Flick kitartott a hülyesége mellett, és most nem úsztuk meg. Kár érte, pedig mi csapatot épített, de lábon lőtte magát.
Én azért vagyok nagyon szomorú, mert 1 percre voltunk a döntőtől. Ilyen körülmények között ez borzalmasan fájdalmas, ráadásul továbbra is tartom, hogy ott GM lábát összerúgta Dumfries, és még csak vissza sem lassították. Le kellett volna pörgetni, egyáltalán nem nyomott az Inter, nem indokolta semmi azt a gólt, egy idióta előrevágott labda volt.vidra írta: ↑2025.05.07. 01:34:052-0-nál azt éreztem, hogy nagyon gáz lesz az egész, de most nem vagyok szomorú, mert teljesen helytálltunk. Lehengerlő, támadó gépezetként őrület, amit tolunk, de Yamal-on meg esetleg Pedri-n kívül egyéni teljesítményekben nem vagyunk jók. Ez egy ilyen keserédes dolog.
Adom…Raphinhat különösen, neki mindent dobott a gép idén az argentin meccsig, utána eltűnt a foci, ma közepes volt, a labda meg visszapattant hozzá.csababarca írta: ↑2025.05.07. 01:26:40Nem a kor számít, hanem, hogy hány meccs van a lábukban.recrea írta: ↑2025.05.07. 01:18:52Messi ugyanennyi, ha nem több helyzetet hagyott ki fiatalon (de ennél idősebben), erre tisztán emlékszem…nem akarom Yamalt hozzá hasonlítani, de a kölyöknek nem volt a 2 meccsen rossz csele, akkor hibázott, amikor passzolni akart, egészen elképesztő. Mondom ezt úgy, h még csak nem is kedvelem. Amúgy hány ziccere volt a 2 meccsen? Egy vagy egy “fél”. Hány olyan helyzet volt, amit ő tett helyzetté? Az összes többi.
Lehet védeni Araujot, én is csípem, de rajta ment ma el ez a döntő, ahogy tavaly a PSG meccs is. Én bírom, de valamiért mégsem kezdő Flicknél, aki vélhetően nem hülyébb nálunk a focihoz.
Agyonnyert párharcot csesztünk el, legfőképp egyéni hibákkal.
Kíváncsi leszek, h a parasztoknak akkor is előre pofájuk lesz, ha vasárnap negyedszerre fújjuk ki idén az orrukat…
Elképesztő szerintem is, nagyon jól játszott, de ha hangyányival pontosabb 2-3nál pl, akkor nem erről kellene beszélni.
És azért sajnálom, mert rendben van, hogy ő ennél még jobb lehet, és megjönnek a gólok, de pl a többieknél ezt nagyon nem látom, pl Raphinhanál megeszem a kalapom, ha csak közelébe megy a kövi szezonban ennek a teljesítmények. Így meg egy elszalasztott lehetőség ez az idei bl szezon számára is.
Araujo is gyenge volt, de Cubarsi legalább annyira vakon volt, és Inigo is az egész párharcban hibát hibára halmozott. Én csak reméltem, hogy az uru megoldja, nem oldotta meg, mea culpa.
Agyonnyert párharc volt, ezzel egyetértek, nem térek magamhoz, nem tudok aludni sem.