Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inigo mellet aztán nem lő gólt senki..Thuram gólja az első meccsen h is volt?drobika írta: ↑2025.05.07. 19:35:34Két mondat: Senki nem mondta, hogy a bíró miatt (is)estünk ki. Ha nincs a bíró hibája Araujo hibája sincs.
Aki a második mondatot igaznak mondja, akkor az első mondat is igaz! Igen is a bírónak is van mit felróni!
Csakhogy, az hogy a bíró hibázik + VAR is, és véletlenül ugyanolyan a játékos és a bíró nemzetisége is, az nem jelenti azt, hogy Araujo mellett simán, tükörsimán gólt kell lőnie egy veterán hátvédnek...
(Ha Inigo bent van, ez nem gól.) Szerintem. A bíró hibája nem menti a GM-t. és Araujót.
A címlapon az értékelőben osztott 2-es osztályzat egy erősen felturbózott jegy a tegnapi teljesítményre.
És nem bűnbakként van ez a két ember megemlítve meggyőződésem! Azért, hogy a csapatnak kell megtanulni ilyen meccseket győztesen lehozni
Ezeket szerintem azért kell kiemelni, mert sokan elfelejtik, vagy nem veszik számításba. Előbukkannak a tiki-taka fanok, vagy a Real fanok mindenhol a kritikájukkal. Utóbbiaknak a történelmük során nem volt sok hasonló bíráskodásban részük, nemhogy minden évben, minden sorozatban.Andrsika írta: ↑2025.05.07. 18:21:59Így van. Ebben a meccsben egyébként benne volt minden csalások sorozata a rengeteg kapott gól a rengeteg kihagyott ziccer és ami nekem a legfontosabb, h megtudunk bárkit verni, de a vak is latja, ide igazolni kell nem azt a dumát tolni, h jövöre tapasztaltabbak lesznek a kicsik is. Egyébként fogalmam nincs mennyi mindent kell csinálni, h tudjunk végre normálisan de nem ész nélkül igazolni.
superman írta: ↑2025.05.07. 18:18:30Alapvetően egyetértek azzal amit írsz, de ez a része nem olyan egyértelmű szerintem. Csalóka lehet, nem tudjuk biztosan. Mármint az, hogy túlteljesítettük e azt, amit a szezon előtt vártak a csapattól akár a szurkolók, akár a semleges nézők. Az csak a szerencsén múlott, hogy márciusban egy Benficát kaptunk, és nem a PSG-t, és ki tudja akkor is továbbjutottunk-e volna. Ami tény, egy felsőpolcos csapat ellen játszottunk (a BL-ben) meg is vertük a Bayernt, de azért nem ugyanolyan éles helyzet, mint a playoff. Az egyenes kiesés szakaszban csak a harmadik (Benfica), és második (Dortmund, Inter) polcos csapatokkal meccseltünk, utóbbiba bele is törött a bicskánk. Persze az elődöntő önmagában jól néz ki, de a fentiek miatt szerintem csalóka.
Így van. Ebben a meccsben egyébként benne volt minden csalások sorozata a rengeteg kapott gól a rengeteg kihagyott ziccer és ami nekem a legfontosabb, h megtudunk bárkit verni, de a vak is latja, ide igazolni kell nem azt a dumát tolni, h jövöre tapasztaltabbak lesznek a kicsik is. Egyébként fogalmam nincs mennyi mindent kell csinálni, h tudjunk végre normálisan de nem ész nélkül igazolni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.07. 16:34:32Szerintem is.
Gullit vagy Wenger szerint Cubarsi eset nem büntető. (El lehet olvasni miért)
Szerintem meg VAR mellett az. Ahogy Miki gólja les, Yamal eset büntető, Inter 3. gólja szabálytalan.
Ez nem változtat semmin, max érdemes figyelembe venni a körülményeket.
Lásd, 7 kapott, a nagy Catenaccio ellen 6 rúgott gólulyen csapattal, sérülések, rövid keret, kontraproduktív FFP, versenynaptár stb.
Így kerek a történet.
Be kell húzni a bajnokságot, nyáron eladni és erősíteni, hogy lehessen előrelépni.
Alapvetően egyetértek azzal amit írsz, de ez a része nem olyan egyértelmű szerintem. Csalóka lehet, nem tudjuk biztosan. Mármint az, hogy túlteljesítettük e azt, amit a szezon előtt vártak a csapattól akár a szurkolók, akár a semleges nézők. Az csak a szerencsén múlott, hogy márciusban egy Benficát kaptunk, és nem a PSG-t, és ki tudja akkor is továbbjutottunk-e volna. Ami tény, egy felsőpolcos csapat ellen játszottunk (a BL-ben) meg is vertük a Bayernt, de azért nem ugyanolyan éles helyzet, mint a playoff. Az egyenes kiesés szakaszban csak a harmadik (Benfica), és második (Dortmund, Inter) polcos csapatokkal meccseltünk, utóbbiba bele is törött a bicskánk. Persze az elődöntő önmagában jól néz ki, de a fentiek miatt szerintem csalóka.
Szerintem is.
Lahoz aki nyíltan Madrid drukker és korábbi spori mást mond… egyébként ő yamal Bastoni esetre is tizit adott volna..bence0330 írta: ↑2025.05.07. 15:33:44Bíróról: Szerintem Marciniak jól vezette, ami az on field része a dolognak, azt megoldotta, 2 hibával, az egyiket felénk fújta, a büntetőt, a másik a Martinnal szembeni fault. Részemről ez egy egál. Én a pályán lévő bíróra nem is szeretek panaszkodni nagyon, a sorsdöntő tévedések a szobában történnek.
Szerintem a 11-es visszafújása rendben volt. Én több alkalommal visszanéztem, sosem láttam kontaktot belül folytatódni. Yamal lába egyszer a földre ért, ott botlott még egyet, az kinézhet annak, de nem az. Pirosat sem ért, mert egyáltalán nem volt nyilvánvaló gólhelyzet. Szóval részemről ez az eset rendben van.
Martin buktatása már teljesen más kérdés, ott szerintem egy súlyos mulasztás történt, és érthetetlen, hogy ezt hárman miért nem veszik észre ennyi kamera állásból.
Szerintem senki nem írta, hogy a bírók miatt estünk ki.
Lehet más lesz a kritikák esetében a leányzó fekvése
Már írtam, nehéz bírói ítéletekről vitatkozni egy Real szurkolóval. Tipikus tyúk vagy a tojás esete. Real vagy a bírói "tévedések"epping írta: ↑2025.05.07. 15:13:03Na srácok, mondtam, hogy nem hogy nem lesz clásicó a BL döntőben, hanem egyik csapat sem jut be. Mindenesetre látom itt is mint bárhol máshol, csak akkor nem foglalkoznak a bíróval, ha győztes meccs után vannak. Amúgy azért egy kicsit mégis. (elnökség, edző, játékosok, szurkolók) Majd talán jövőre! Bár láttam, Messi után Yamal is beígérte, az nem biztos, hogy jó előjel.![]()
És ha eldöntik a szurkolók, akkor mi lesz?FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.07. 14:48:23El kellene dönteni a szurkolóknak, hogy a vezetőség a klub érdekeit védi (18 milliót buktunk) vagy "sz.rt kavar" ha kiemeli a jogtalan ítéleteket, amit ráadásul sem most, sem a kupadöntő után nem tett meg
Ilyen Van Boekel többet ne szerepelhessen a VAR szobában. Hányadik "hibája" volt ellenünk?