Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ettők még az utolsó 5 perc in game managelése borzasztó volt, és 1-2 kezdőjátékos beválogatása is (Martin, Olmo, inverzben Christensen, de azt még értem)
Azért volt ilyen hosszú, mert mindenre kitért amit most felhoztál, és meg is cáfolt.Peter írta: ↑2025.05.14. 22:10:21Első nekifutásra csak egy kérdést gondoltam írni, hogy milyen az a bizonyítvány, amihez ennyi magyarázat szükséges? Kicsit vagy nagyon, de csak ez a kérdés félreérthető lett volna önmagában, ezért bővebbre fogom.
Hiányzók? Máshol is volt, van, lesz, ez a foci velejárója
A labdarúgás csapatsport, 24 fős kerettel.
7 gólról és gránit statjaiból bevillant a liverpooli Loris Karius, akire a gyakorlatban ráfogható a bukás, de mégis a Pool bukott, mint csapat.
A BL nem lutri, hanem egy hatalmas bevételi forrás, illetve annak szokott szerencséje lenni, aki többet tesz érte. Hogy mi ez a több, az már lehet szubjektív megítélés vagy magyarázat tárgya.
Amelyik csapat a bajnokság megítélése alapján vagy a bajnokságra tervezi a keretet, abból - általában - sosem lesz BL győztes csapat.
Álmodni is lehet bármekkorát, de ahhoz, hogy részben vagy egészben teljesüljön, muszáj tenni is valamit.
Minden igényt felülmúló, minden tiszteletem, köszönöm!
Első nekifutásra csak egy kérdést gondoltam írni, hogy milyen az a bizonyítvány, amihez ennyi magyarázat szükséges? Kicsit vagy nagyon, de csak ez a kérdés félreérthető lett volna önmagában, ezért bővebbre fogom.PR42 írta: ↑2025.05.14. 20:45:16Arra figyeljetek hogy 4 hiányzónk volt a "gála" kezdőből.
Gyakorlatban úgy kaptunk 7-et hogy
Szerintem keretet tervezni, akár védelemről van szó, akár Olmoról, akár szélsőről, kapusról vagy centerről, azt csak és kizárólag a bajnokság megítélése alapján lehet.
A BL az lutri és mindig lutri is lesz.
Nekem véletlenül erről is van statisztikám.Peter írta: ↑2025.05.14. 13:10:06A főoldalon is azt olvasni, hogy gólvágót keresünk, miközben a legnagyobb gondot a szintlépéshez a kapott gólok okozták. BL elődöntő két meccsén szerzett 6 gól nem elég a döntőhöz?
(akinek lenne ehhez statja, nagyon kíváncsi lennék, volt vajon már ehhez hasonló? persze nyilván volt, de hogy nem sűrűn, arra a nyakamat teszem)
Ja, Marciniakot én már rég nem engedném top szinten meccset vezetni, folyamatosan bizonyítja az alkalmatlanságát. Lassan arra kell gondolonom, hogy nem véletlnül hibázik, hanem a felettesei ezt várják tőle.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 12:42:39A Bayern tavaly egy idő előtt lefújt, tovább nem engedett akcióval esett ki Marciniak bíráskodása mellett. A miénket láthattuk.
Könnyebb úgy BL-eket nyerni, ha (nem úgy, mint a bajnokságban, ami kiegyensúlyozottabb és nem 1 meccsen dől el a párharc) a kétes szituációkból egyes csapatok jobban jönnek ki, mint mások.
A Bayern tavaly egy idő előtt lefújt, tovább nem engedett akcióval esett ki Marciniak bíráskodása mellett. A miénket láthattuk.
Ezzel teljesen egyetértek.
Jövőre sem lesz könnyebb, az ellenfelek sem lesznek gyengébbek, a bírók és a VAR sem változnak annyit, hogy két megadható 11-esből legalább az egyiket befújják.
Pont ez a hozzáállás az, amiből nehéz felállni egy sikeres év után. Így megmarad a tűz a következő sikerre, talán megtanulják belőle azt, hogy mindig kell tovább menni. Ez a bl menetelés meg tökéletes volt ahhoz, hogy mentálisan fejlődjenek, egy nagyon szoros meccsen estünk ki, sokáig jutottunk, jól is játszottunk.Yamal írta:Megtartom az ígéretemet, nem állunk le, amíg meg nem szerezzük ezt a trófeát.
Baromi hiteles forrás, nem tudom elég gyorsan kiXelgetni a reklámokat, hogy elolvassam a cikket.Chino írta: ↑2025.05.09. 20:19:03Nem tudom, hogy tényleg igaz-e a hír, de ha valós, az elég elgondolkodtató.
https://sportime.com.ng/2025/05/07/fifa ... h1hhM-j-wA
Pedri kezdte el az a baj.recrea írta: ↑2025.05.08. 18:57:34
Ezt a marhaságot valaki elkezdte, azóta néhányan átvettétek. Megkapta érte a sárga lapot és ez volt neki az első.
Én világ életemben csatár voltam, pár 100 meccset játszottam, nevetséges lett volna ellenem megfújni egy ilyet a végén, ott egy értelmes védő labdástul ledarálja a hollandot, nem csetlik-botlik. Megye 1-es gól volt.
Ezt a marhaságot valaki elkezdte, azóta néhányan átvettétek. Megkapta érte a sárga lapot és ez volt neki az első.
Ez már tipikusan az az eset, hogy bármit meg lehet magyarázni. Focizom már vagy 15 éve, igaz, amatőr szinten, amatőrnek számító ligában, de egyetlen gólnál sem néztem ki a bíróra, ha tudtam hogy nincs okom.epping írta: ↑2025.05.08. 12:16:42Sanyika; ránéz a bíróra, hogy érvényes-e, a partjelzőre is mindig kinéz mindenki. Pl Raphi is a gólja után.
(De akár azt is mondhatnám, hogy azért nézett rá, mert nem merte elhinni, hogy a Barca ellen fúj a 93. percben- de ez csak trollkodás, nehogy megsértődj nekem!)