Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó ma, de mondjuk stílusra ki is jön, itt van helye, Inter ellen meg eleve sejthető volt, hogy nem lesz jó.
Hagyjuk az ellenszelet, szerintem tökéletlenek a bírók,rossz a rendszer is. A mi harmadik gólunk előtt pedig kéz volt, egy pici rosszindulattal,vagy csak szigorral érvénytelenítik a gólt.
Nekik ez lefőtt. 90+ban kellett volna vezetést szerezniük ilyen védekezésselcsababarca írta: ↑2025.05.11. 17:23:01Yamal esetnél most mutatták, bizony rátaposott a lábfejére a realos...ettől függetlenül nem szabad leállni.
Behoznék egy védőt, Christensent mondjuk, elől majd Rapha-Yamal megoldja, Torres-Olmoból egyet leszednék.
Megnyugdtató, hogy 3 gól kéne a realnak a győzelemhez, nekünk az X is megfelelő, persze nyerjük meg, főleg ilyen meccsképpel blama lenne leadni.
Mindegyik góljuk szabályos volt sajnos, ez fix. De csuámeni piros is fix, utolsó emberként, kapura törő játékos.Damask írta: ↑2025.05.11. 17:20:11Nem, az NL eset teljesen más volt, és arra hozták a szabályt, de itt Cubarsi nem Mbappe elől mentett, szimplán megpróbált lekezelni egy indítást, nem menteni próbált és rosszul ért bele, még csak nem is Mbappe felé ment a labda, ez így teljesen jogos döntés volt, lényegtelen hogy les volt-e vagy nem.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 17:15:38Ilyen ellenszélben csodálatos. Büntetőjük előtt Mbappe lesen volt. Erre hozták a szabályt az francia-spanyol NL után, mikor Garcia mentett úgy rémlik Mbappe elől.
Második góljuknál lerúgták Yamalt.
Szerintem lett volna olyan bíró aki kiállítja Tchuamenit.
Megfúj mindent nekik, érdemes volt a nyomásgyakorlásnak.
Yamalnál semmi nem volt.
Tsuamenit vagy hogy írják ki lehetett volna állítani valóban, arra rá lehet fogni hogy ott feléjük volt kis hajlás, de az első kettőnél semmi.
Nem, az NL eset teljesen más volt, és arra hozták a szabályt, de itt Cubarsi nem Mbappe elől mentett, szimplán megpróbált lekezelni egy indítást, nem menteni próbált és rosszul ért bele, még csak nem is Mbappe felé ment a labda, ez így teljesen jogos döntés volt, lényegtelen hogy les volt-e vagy nem.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 17:15:38Ilyen ellenszélben csodálatos. Büntetőjük előtt Mbappe lesen volt. Erre hozták a szabályt az francia-spanyol NL után, mikor Garcia mentett úgy rémlik Mbappe elől.
Második góljuknál lerúgták Yamalt.
Szerintem lett volna olyan bíró aki kiállítja Tchuamenit.
Megfúj mindent nekik, érdemes volt a nyomásgyakorlásnak.
Stegen egy meccset játszott és klasszisokkal jobb volt, mint Szczesny. Értem én ,hogy kapja meg a lengyel a szezonban nyújtott megmentő szerepéért, de ég és föld a két kapus.csababarca írta: ↑2025.05.11. 17:11:35Hátul észnél kell lenni, elől lesz még lehetőség a gólokra, de jó lenne nem visszahozni őket a meccsbe.
Sokkal jobbak vagyunk, de hátul időzített bolba amit csinálunk mi is, az meg egészen hihetetlen hogy TEKben meg véletlen sem akad el egy darab lövés sem.
TAA-val nem a védekezésük lesz jobb, Salibáért amennyit fizetniük kellene úgysem fognak adni, Huijsen meg elég kölyök még, nem feltétlenül jövőre lesz erősítés, ha lesz is egyszer.
Az a kemény, hogy ha megkapják azt a pirosat, lehet tényleg elmegyünk 10-ig.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 17:02:51Legyen 10 közte! Bohóc ez a madrid, most lehet egy történelmi verést adni nekik.