Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Raphinhát hamarabb venném le még Olmónál és Lewynél is, persze nála mindig benne van, hogy a meccs végére megrázza magát, de ez még az elmúlt hetekhez képest is silány tőle, ennyi elpasszra kb nem is emlékszem tőle, egész ártatlan szitukban.
Ezt Sommer se védte volna, bár ott azon a meccsen ki tudja:D
Gyönyörű volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Muszáj a csapatnak feljebb kapcsolnia, mert ez így nem lesz meg.
Kellenének átlövések, sündisznó állásban vannak, nincs hely bejátszani mögéjük.
Egyszer Raphinha annyira jól indult be, de Pedri ahelyett hogy kiugrattavolna forgolódott párat, hogy odaadja Yamalnak, akin meg folyamat hárman vannak. Aztán Pedri győzött elnézést kérni Raphitól.
A támadóinktól még azt se tudom megmondani, milyen napot fogtak ki, semmi esélyük ott elül a susnyásban. Pazarul védekezik sajna az Espanol, nagy szívvel. És bőven benne van 1 vagy 2 kapott gól is. Remélem bedaráljuk őket fizikailag.
Darabos,ütemtelen,pontatlan játék, nem is csoda ilyen időszak után,de azért egy kicsivel többet vártam.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025