Elég komplex csapatsport a foci, ahol eredendően is minden mindennel kéz a kézben összefügg....mégis nyomatva vannak az egyéni díjak....aranycipő, aranykesztyű (legjobb kapus) meg ki tudja, de ezek érthető díjak, egyénekhez köthető, bár a csapatból akkor sem kiemelhető, ha meg van erőszakolva és mégis ki van emelve.....nem véletlen, hogy az aranylaszti viharok nélkül nem is létezne....
Legjobb? Legfontosabb? Nélkülözhetetlen? Valahol a fociban ez mind mind relatív.
Messivel is akkor ment, amikor még csapat volt mögötte/mellette, de volt arra ia példa, amikor Messi nélkül is ment.....
Amúgy, hogy létezhet vajon az, hogy a csapat gólkirályát senki sem említette az ötben?
(oké, sosem estem hasra a focijától, nem az a stílus, amiért nézem a focit, de ő szerezte a legtöbb gólt, amiből, hacsak néhánnyal kevesebb van, ki tudja, hogyan végzi a csapat a szezont?
Ezzel szemben meg még Ferran neve is felmerül?
Van aki érti, én biztosan nem, de más meg engem nem ért.....szóval szubjektív lista vagy rangsor létezhet csak ezermillió lehetséges szempont alapján.
Troym írta: ↑2025.08.03. 22:52:15
.