sansz írta: ↑2025.08.24. 00:02:51
Sok szempontból érdekes meccs volt.
Többen szidtátok az ellenfelet, szerintem meglepően korrekt csapat. Nem színészkedtek többet nálunk...Igen, betolták sokszor a buszt, de most mit csináljanak? Közben nagyon szép, technikás támadásokat is vezettek, nem semmi, hogy egy éppen nem másodosztályú csapat ilyen minőséget tud letenni. Megakarták nyerni a meccset. Nekem szimpatikusak voltak. Ez az agyonáztatott pálya nem korrekt, szimpi alatt a játékosokat értem.
Elől is kíváncsi vagyok mi lesz az alap felállás. Olyan, mintha Rashford miatt minden át lenne variálva, de nem tudom megéri-e. Lewa, ha játszani fog érdemben, az továbbra is nagy súly lesz, ha lövet gólokat vele a csapat, ha nem. Ferran ezerszer jobb a helyén, de ezt is úgy mondom, hogy Ferran se túl jó. Kellett volna, egy normális, technikás csatár, vagy Rashfordot kéne annak használni.
Valaki írta, hogy Koundéval sokkal jobban megértik egymást Yamallal. Nem tudom, hogy így van-e, lehet, bár más időszakban voltak a pályán. Nekem Eric pozitív csalódás, tavaly óta kb folyamatosan. Az első félidőben szinte minden épkézláb támadásunkban aktívan benne volt, nem egyszer ő volt a befejező ember is, nagyon sokat és okosan mozgott.
Koundé ennél sokkal statikusabb és pár éve az a robbanékonyság sincs benne.
Araujoval nem tudom mi a célunk, szerintem nem volt rossz, fura, hogy lement.
Én mindenképp csak a klubot szidnám az ellentől, akik mocsarat csináltak a pályából, a csapattal nekem sem volt sok gondom.
Eric szerintem is technikásabb és jobban segíti a támadásokat, DE egyelőre szerintem is Koundéval jobb a kémia, persze ez nem 2 meccs alatt alakult ki ott sem.
Én a támadó formációval tényleg várnék, ez a mai semmire nem adott szerintem választ, olyan szélsőségesek voltak a körülmények. Szegény Rashford átfűzte magát 2-3-szor is gyönyörűen a védőkön, aztán a labdát alig tudta cipelni a pocsolyákban. Látszott ott is, mit tud adni. Meg most léptek életükben előszöt így pályára (ha megnézed a tavalyi alap négyes első 1-2-3 meccsét, hát, eléggé döcögött a dolog, finoman szólva is, aztán pár meccs után lettek kivégzőosztag). Szerintem a fenti két ok miatt nem működött annyira a dolog (mert tényleg nem működött).
Remélem, hogy Lewy marad csere, mert tényleg minden alternatíva jobb nála. És bizonyos típusú meccseken kezdhet. Ferránt szerintem csak megszokásból, negatív status quo miatt nem hívjuk elit csatárnak. Bárhol máshol csinálná ugyanezt, és monduk nem lenne előzménye, hanem ennyit tudnánk róla, amit idén eddig, meg tavaly láttunk, 80-90 milliós ajánlatokat küldözgetnénk, már persze ha lenne miből. A csávó ontja a gólokat, szűk elit szinten, mellette ha nem is egy Eto'o, nem is béna (egy Haalandnál sokkal többet tud technikailag, közben meg hozza a számait egy ideje már), össze lehet vele játszani (mocsárban nem), kiugratható, egészen gyors is. Rashford meg szerintem hasonló lenne, ha megtalálná az önbizalmát, számokban sem maradna el sokkal, meg ő ugye technikailag, sebességben még jobb.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy