Chino írta: ↑2025.09.06. 19:04:00
Nem tudom miért jön fel az Inter, mint a pénzszórás ellentéte, főleg velünk szembeállítva.. Az utóbbi három évben elköltöttek 300 milliót 190 milliós eladás mellett. Mi ezalatt kb. 110 millióért vettünk játékost és mellette 220 millióért értékesítettünk. Ha mi eszetlenül költekezünk, akkor ők nem tudom mit csináljak. Ugyanúgy verik a pénzt, mint az Atma vagy sok PL csapat.
De előtte is költöttek szezononkét 100-120 milliót és a megálló a BL csoportkör volt vagy csak egy EL-ig jutottak.
Ahogy nálunk az idei átigazolási szezon is bőven plusszos volt, szerintem olyan +30-40 körül jöhettünk ki játékosokból csak nincs bevezetve a sok játékosértékesítési bónusz, Trincao eladása, Atletices eladásból származó pénz stb.
Nem lett végigtárgyalva?
Az Inter kapcsán velünk szemben többen alacsonyabb béreket írtak (ami igaz is) hiába csűrik csavarják többen és nem hisznek mondjuk a capologynak és más oldalaknak, azért konzekvensen 2/3 akkora az Inter bértömege a felnőtt focicsapatra, mint a mienk, ezt miért gond elismerni?
Muszáj is kevesebbnek lennie, mert a bevételük is kevesebb...
Viszont a megjegyzések lényege az értelmezésem szerint, hogy a csapatépítésre mág akár akkora bérkeret is elég, ami nekik van, azért nyertek bajnokságot, kupát, voltak
2 BL döntőben, ne ők legyenek az elrettentő példa már. Az a csapat komoly ellenfél bárkinek, a 0-5 BL döntőre is azt tudom mondani, hogy ők ott voltak.
Abban a pillanatban elfogadható a kifakadás itt többektől, hogy itt mennyivel ügyesebb a csapatépítés és nem csak a La Masia tart a felszínen, ha megvolt a 2. lejátszott BL döntőnk, addig valid állítás, hogy jól csinálják az Internél. (nem, nem az az állítás, hogy mi csináljuk a legrosszabbul a világon)
Alapvetően sem értem miért szégyen tanulni, akár tőlük is, vagy csak azt mondani, ha egyes témákban közepesen dolgoznak a sportvezetőink?
Az eladások meg le vannak könyvelve, csak pl Trincao esetén a Transfermarkt az eredeti eladás értékét emelte meg 7 millióról 18 millióra, de az a +30-40 millió inkább 15-20 azokkal a tételekkel együtt is közben megemelkedett a bérkeret 220 millióról 220+40bónuszra, ami nyilván jó, mert sikeres szezon esetén kell fizetni többet, de egy része majdnem fixen jár.