Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Én is így láttam a cserék is összevisszaságot sugároztak kicsit, Yamal pedig valóban elfáradt.grgly50 írta: ↑2026.01.19. 10:18:34Olvasgatom a kommenteket, s nagyjából egyezik a véleményem. Annyit tennék hozzá, hogy szerinet a cserék valahogy nem voltak átgondoltak. Inkább olyan kétségbe esett kevésbé átgondoltnak tüntek.
Lehet, hogy csak én láttam úgy, de Yamal az utosó húsz percre elfáradt. Már nem jöttek be a cselek, sokszor elveszítette a labdát.
Remélem lesz még szerencsésebb napunk is.
Valahogy mindig csodot mond Olmo,nem csak ezen a meccsen,azt , h neha elsul a laba,egyebkent Lipcse szint(vagy az sem)Barcaman1993 írta: ↑2026.01.18. 23:15:45Akkor egy pár nevet még ideírhatnánk. Kezdve Yamallal... Jók voltunk, be kell rúgni a helyzeteket. Ennyi.
Nagyon jól játszott. Sok helyzetet alakított ki, jól került helyzetben. Ahogy mindenki más is. Kivàlóan játszottunk, de gólra játszák ezt a játékot, és mindent kihagytunk. 3 elvett gól, 4 kapufa és számtalan ziccer.

Szerintem kicsit túl van tolva ez a gyenge védekezés. Egy jó kapussal látszik, hogy mennyire más ez. A Real például szeretne ilyen védelmet.bence0330 írta: ↑2026.01.05. 10:25:23Eric mondjuk szerintem elég régóta hibátlan szinten tolja, tegnapelőtt is a legjobbnak gondoltam a csapatban a hősünk után. Szerintem a kijelölt középpályásunknál stabilabb vele a pálya közepe kicsit, kivéve nyilván Pedrit. Raphával nem tudom mi van, az elmúlt években szinte bármikor odatették tizesbe, komoly szintet hozott, idén szerintem most tették oda másodszor (lehet harmadszor), és köze nem volt egyiken sem a meccshez.