2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Enrique írta:BL szabálykönyv.
Pontegyenlőség esetén a következők döntenek sorrendben:
- 1. Több szerzett pont az egymás elleni meccseken
- 2. Jobb gólkülönbség az egymás elleni meccseken
- 3. Idegenben szerzett több gól a 6 csoportmeccset nézve
- 4. Jobb gólkülönbség a 6 csoportmeccset nézve
- 5. Több szerzett gól a 6 csoportmeccset nézve
- 6. Nagyobb UEFA-koeficiens pont (ami az utóbbi 5 év eredményei alapján jön ki.)
Remélem jól szedtem ki, ellenőrizzétek azért még. (IV/4.05-ös rész)
Ilyenre ne is gondolj!sasi1 írta:1. Chelsea 4 3 1 0 8-3 10
2. Werder Bremen 4 2 1 1 6-3 7
2. FC Barcelona 4 1 2 1 8-4 5
4. Levszki Szófia 4 0 0 4 1-13 0
Ez van most.
Mi biztos nyerünk Sofiaban, akkor 8 lesz nekünk.
A kérdés az, hogy a cselzi, hogy megy ki németbe, de azt gondolom 1000%, hogy nem kapnak ki, mondjuk X- akkor 8 lesz a Werdernek is, de gólarányunk az jobb lesz min +2-vel németekhez képest. Akkor ez azt jelenti, hogy a 6. fordulóban egy X is elég lenne már a továbbjutáshoz a németekkel szemben.
Jól tévedek?
Nem lesz itt gond.
Már csak arra nem emlékszem, hogy a továbbjutás kérdésénél pontegyenlőség esetén mi az első ami számít? a gólarány, vagy az egymás elleni eredmény.
Ha ez utóbbi, akkor mi történik ha véletlenül 2-2-t játszanánk a németekkel utolsó fordulóban, az első meccs meg 1-1 lett ???????????
Rúgtál labdába valaha is?Ha igen, lejöhetne hogy mák volt.Onnan nem lehet tudatosan kapura emelni,ráadásul nem is látta,hova áll majd Valdes.andyslacker írta:Ó igen, persze, színtitszta mázli, ugye? Csak ti tudtok tudatosan szép gólt rúgni, mi? Elhiszem, hogy [auto_cenzúra] érzés a 3.helyen látni a csapatot, de még feljebb léphettekRivaldo11 írta:Nehogy valaki azt higgye,hogy tudatos volt lámpárd gólja...![]()
Akkora véletlen,mint az állat.Nem is láthatta hol van Valdes,csak fordulásból visszaemelte a kapu elé.Legalábbis tuti,hogy ezt akarta.
Ahhoz ő nagyon kevés,hogy az legyen az eredeti elképzelése,ami végül lett belőle.....Ettől még lehetne reális véleményt alkotni.
Amúgy gratulálok, szerintem kumma nagy meccset játszottunk...a forduló legjobbját.
Krojf írta:Legyünk különbek Mourinhoéktól és mutassuk meg, hogy mi más, nemesebb anyagból vagyunk!
Tudjátok: "Més que, un club!"
Attól,h Te is utálod,rühelled őket mint a x*rt ,ami érthető is,még simán hozni fogják sajnos az otthoni meccsüket a Lefszki ellen...és ezekután nagy meglepetés lenne,ha nem elsőként jutnának továbbRonal.10 írta:jaja lámpának lecsuszott....![]()
Terry meg direkt tesz ilyen nyilatkozatokat hogy ök voltak a jobbak.. idegesiteni akar minket.. de mindegyik.. hogy megtapsoltatták magukat meccs után nagyon szánalmas volt.... sztem kutya nem figyelt rájuk!!
Terrykének meg ne legyen nagy a pofája me igyis akkora feje van Decoval vitáztak 2X akora feje van... LOOOL
Chelsea lehet még csoport 3.szofiátol kikapnak meg a werder ellen is...
barca99 írta:Most jutok először eurobarca közelbe a meccs óta... Nem akartam elhinni! Nem (csak) az a gáz hogy döntetlen, mert simán leFOCIztuk őket, bár egyszer-egyszer ők is fellángoltak. De miket műveltek?! Színész, favágó, rohadt, mocskos, gátlástalan ****k. Ennyire nem gyűlöltem csapatot, mint ezeket. És ennek a csapatnak vannak drukkerei? Amikor Terry a földön fekvő Deco-ba rúgja a labdát? Amikor Drogba fellöki a földön fekvő Mottát? Amikor Carvalho szándékosan combon tapossa Deco-t? EZ SPORT?! MI VOLT EZ?! Murinho meg hogyan beszélgethet a sporival? Már ha négy játékvezető van, egy sem látja a durva belépőket?
Remélem a maffiakö**ög elveszti a vagyonát és a Chelsea megy a süllyesztőbe....![]()
Egyébként idén most játszottunk a legjobban, Roni átadása 2-1-nél.... Ilyen fejlődéssel hozhatjuk a PD-t; javulás plusz egy gólerős Eto'o esetén jöhet a BL címvédés is.
Ó igen, persze, színtitszta mázli, ugye? Csak ti tudtok tudatosan szép gólt rúgni, mi? Elhiszem, hogy [auto_cenzúra] érzés a 3.helyen látni a csapatot, de még feljebb léphettekRivaldo11 írta:Nehogy valaki azt higgye,hogy tudatos volt lámpárd gólja...![]()
Akkora véletlen,mint az állat.Nem is láthatta hol van Valdes,csak fordulásból visszaemelte a kapu elé.Legalábbis tuti,hogy ezt akarta.
Ahhoz ő nagyon kevés,hogy az legyen az eredeti elképzelése,ami végül lett belőle.
A 2. góljuk az a mi hibáink sorozata voltOrdog írta:Nem lehet mégegyszer ekkora szerencséje egy csapatnak ellenünk, mint ami a cselszkinek volt kedden... az a Lampard gól?!?!?!? szerintem sem volt tudatos... akkor mák volt hogy csak zörgött... ill. a hosszabbítás ucsó pillanataiban lőtt gól.....antiimperialista írta:Valdes nem volt hibás Lampard góljánál! Zárta a szöget, ezt védeni nem lehetett! Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy Lampard kapura akarta rúgni ott a labdát...
hihetetlen, hogy mekkora makker banda ezek az oroszék...
Nem lehet mégegyszer ekkora szerencséje egy csapatnak ellenünk, mint ami a cselszkinek volt kedden... az a Lampard gól?!?!?!? szerintem sem volt tudatos... akkor mák volt hogy csak zörgött... ill. a hosszabbítás ucsó pillanataiban lőtt gól.....antiimperialista írta:Valdes nem volt hibás Lampard góljánál! Zárta a szöget, ezt védeni nem lehetett! Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy Lampard kapura akarta rúgni ott a labdát...