Márcsak a kommentár miatt is érdemes nézniiozsimiki írta:Most megy a sportklubon a BARCA tv,és benne Lefszki-BARCA,aki nem látta volna,itt az alkalom
Nekem is 2.félidőre lett tökéletes,addig kicsit akadott,úgy 3-4percenként kb fél percre...Ronal.10 írta:áá nekem se müködöt semmi.. leszedtem a 2. félidöre egy progit ppstram vagy mi ott 2 perc alatt bejött és ment simán.. 1. félidöt meg töltögettem progikat probálkoztam... de aztán 2. félidöre sikerült![]()
közbe néztem a szökést
Értelemszerűen azt, amelyik oda van írva a link mellé.Mihu írta:Az vili hogy ebből a listából kell leszedni valamelyiket de melyiket?
ppstream nekem 900 kbnált is kevesebb voltRonal.10 írta:http://pplive.uw.hu/kliensletoltese.html
letöltöd a progit de sies.. me 14 perc alatt jön le kb..
letöltöd azt amit a www.rojadirecta.com on irnak a barca-szofia alá... ott van a Star sport vagy mi és malatta a progi név.. ajánlom a ppstreamot..
sopcast lassu most.....
ha meg nem indul a PPstream akkor googleba keress rá PPstream Download..rányomsz a rojadirectan a progira ameik ado tetszik és be kell hogy jöjön elöbb utobb
Az vili hogy ebből a listából kell leszedni valamelyiket de melyiket?Ronal.10 írta:http://pplive.uw.hu/kliensletoltese.html
letöltöd a progit de sies.. me 14 perc alatt jön le kb..
letöltöd azt amit a www.rojadirecta.com on irnak a barca-szofia alá... ott van a Star sport vagy mi és malatta a progi név.. ajánlom a ppstreamot..
sopcast lassu most.....
ha meg nem indul a PPstream akkor googleba keress rá PPstream Download..rányomsz a rojadirectan a progira ameik ado tetszik és be kell hogy jöjön elöbb utobb
Ezt én is szeretném tudni. És mien PPlive? Nem vagyok otthon a netes meccsnézésben szal mi is ez?gentdelbarca írta:Sziasztok!
A mai meccsünket nem adja semmilyen netes tv?? PPlive-on kívül persze! Valami török vagy kínai tv esetleg?
A segítséget előre is köszönöm!
A Viasat3 az nem............ozsimiki írta:Már amit látunk belőlesasi1 írta:![]()
Nem akármilyen hét áll előttünk:
Kedd: Real Madrid - Lyon
Szerda: Levski Sofia - Barcelona
Szombat: Barcelona - Villareal
Vasárnap: Manchester United - Chelsea
Valencia - Real Madrid
Nem fogunk unatkozni.....bár én valszínű "csak" a M.U.-Chelsea-t nem fogom látni
az a ....S2.. Van SK,S1,EuroSport(magyar),szinte minden,de S2 vhogy nem tud lenni
![]()
A Szerdai Bl meccsünket adja a Viasat3![]()
Már amit látunk belőlesasi1 írta:![]()
Nem akármilyen hét áll előttünk:
Kedd: Real Madrid - Lyon
Szerda: Levski Sofia - Barcelona
Szombat: Barcelona - Villareal
Vasárnap: Manchester United - Chelsea
Valencia - Real Madrid
Nem fogunk unatkozni.....