Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szezon előtt is mindenki igy állt hozzá, aztán gyorsan jött is az ébredés..Amikor mindeki 1ben volt, akkor sem ment tul jol a szekér, és volt 1 nagyon nagy [auto_cenzúra] a Sevillátol is. Ovatosan az ilyen kijelntésekkel. Én is bizom a csapatban, és ugygondolom, megnyerhetjük a BLt, de nem lex sima, 1átalánBízom a csapatban, és ennél már csak jobban játszhatunk! Ha eddig kihúztuk valahogy eto, messi, stb nélkül, akkor ha visszajönek, ráálunk a pályára. Vagyis hengerelni fogunk.
Bízom a csapatban, és ennél már csak jobban játszhatunk! Ha eddig kihúztuk valahogy eto, messi, stb nélkül, akkor ha visszajönek, ráálunk a pályára. Vagyis hengerelni fogunk.Aprieto írta:Tibi1982 írta:Na az van, hogy lehet rendelni a következő bajnoki címet, és bl győzelmet ünneplő pólót.
Ezt a BL-t megnyertük. Simán.
Visca el Barca![]()
Adj már egy keveset az önbizalmadból. Korántsem nyertünk még SEMMIT... a játékunk láttán ilyen magabiztosnak lenned... hát
Tibi1982 írta:Na az van, hogy lehet rendelni a következő bajnoki címet, és bl győzelmet ünneplő pólót.
Ezt a BL-t megnyertük. Simán.
Visca el Barca
Nem kellen így összekapni semmiségen.LG írta:Akkor valoszinü, h nem nézel focit, vagy nézel, csak [khm.] értex hozzábigChris írta:LG írta:Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataLehet ezért.
![]()
Ha már most a legjobbak mi lesz ha télen még igazolnak is?
Ezt nyugodtan írhattad volna a humor topicba, rég nevettem ilyen jót.AMugy nem vigyorognál, mert jelenleg a Lyon a legjobb csapat, 1értelmü. Rég nevettél ilyen jot
Ne is legyen ennél nagyobb örömöd
Miért, a többiekbigChris írta:A Lyon egy jó csapat, de a legjobb 16 között minimum 3 csapat van amelyik szó nélkül kiejtené.
Európa legjobb csapata...álmaidban. Az élklubok közül egyedül a Realt győzték le, ők mostanában elég messze vannak Európa legjobbjaitól.
Majd elfelejtettem, a bivalyerős francia bajnokságban edződnek hétről hétre.
Akkor valoszinü, h nem nézel focit, vagy nézel, csak [khm.] értex hozzábigChris írta:LG írta:Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataLehet ezért.
![]()
Ha már most a legjobbak mi lesz ha télen még igazolnak is?
Ezt nyugodtan írhattad volna a humor topicba, rég nevettem ilyen jót.
LG írta:Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataLehet ezért.
Talán mert a Lyon Europa legjobb csapataRivaldo11 írta:Ezen besz*rok...![]()
![]()
MIÉRT TARTUNK A LYONTÓL??? Nem nekik kéne aggódni,hogy ne minket kapjanak?Különben is,a francia bajokság nem készíti fel őket igazán nagy csatákra,az,hogy a csoportot simán nyerték,csak egy dolog.
Simán nyerték tavaly is,utána jött a Milan,és pápá...
KAPJUK CSAK ŐKET!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors&id=5619akvik írta:mikor van a sorsolás?