Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem azt mondom,hogy nem szeretem a csapatot,hanem azt mondom,hogy nem úgy,mint régen.Kralo írta:Atesz ne zavarjanak már az emberek ki kinek szurkol. Lényeg, hogy te tudod, hogy szereted ezt a klubot egy ideje, ők meg előbb-utóbb úgyis lekopnak, akik divatból szurkolnak. Engem 99ben se érdekelt, hogy hányan szurkoltak a Barcanak, most sem érdekel. Lényeg, hogy én szeretem ezt a klubot, és ez valószínűleg így marad örökké.![]()
Liverpool nem lesz egyszerű ellenfél, de lényegtelen kit kaptunk nyerni kell.
Nah azt azért kétlem,hogy a legkönnyebb ellenfél a Liverpool lenne és azt is kétlem,hogy olyan könnyű lesz továbbjutni.Én 20% esélyt adok a Poolnak.Enrique írta:Jó ez a párosítás, végre nem a "legnehezebbet" kapták a srácok egyből a 16 között.
Én örülök nekik, nem szerettem soha a liverpoolt, és soha nem is tetszett az a foci amit játszanak.
TOVÁBB KELL JUTNI!
Csak?FCB_gábor írta:Lyon is csak francia bajnok,Mihu írta:Ezt remélem most nem írtad komolyan![]()
Még mondjuk az Arsenal ok mert annyit csináltak mint a Pool.
Amúgy melyik csapat nyert ezek közül nem olyan rég bl-t?
Angol szinten nem tartom sokra a poolt mostanában, de a nemzetközi porondon ez nem számít.

Tavaly a negyeddöntők sorsolásánál dőlt el, gondolom idén is így lesz.Mihu írta:Valaki nem tudja hogy a negyeddöntők és elődöntők párosítása hogy lesz?
Melyik párharc győztese játszik melyik párharc győztesével?
MU, Arsenal mit is nyert az elmúlt pár évben? Lyon is csak francia bajnok, de a francia bajnokságot a Pool is megnyerné.Mihu írta:Ezt remélem most nem írtad komolyan![]()
Még mondjuk az Arsenal ok mert annyit csináltak mint a Pool.

Ezt remélem most nem írtad komolyanFCB_gábor írta:Lyon, MU, Asenal mennyivel többet csinált?LG írta:Miért, csinált vmit olyat a Pool mostanában, amiért félnünk kéne tőlükMert sztem semmivel sem jobbak, mint pl. a Bremen.
A legkönnyebb