2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, a bajnokságban meg 5.-ek lettek. BLt lehet mákkal nyerni, bajnokságot nem. A Porto is nyert BL-t, az olaszok megnyerték a VBt, a görögök az EBt. De még1x nem lex olyan szerencséjük, eldurantsuk a pofájukat, ugy hogy összeszarják magukatvisca el barca írta:csak egy gondoltat...
2 éve mikor a poolt mindenki lesajnalta mondvan h sehol nem lesznek a csoportkorok utan megnyertek a bl-t...
Nem tudom mire akarsz kilyukadni.Mihu írta:Ne feledd azt sem hogy mi mikor nyertünk BL-t 2006 előtt.
A Lyon kimagaslik a francia bajnokságból jelenleg.Mihu írta:Azt olvasom a hozzászólásodból hogy a francia bajnokságot nem nézed sokba így a Lyon győzelmeit sem. Magyarul a hazai szinten nem tartod sokra a lyon-t. Akkor mi van a nemzetközi poronddal. Azt mondtad hogy az nem számít...Akkor most mi is van?
![]()
Annyit azért megjegyzek hogy a Lyon-Pool párosításból kb olyan arányban menne tovább a Lyon mint tette azt 2 sorozattal ezelőtt a bréma ellen asszem amikor 7-2-es összesítéssel mentek tovább vagy hogy volt..
A végén meg kiderül, h itt mindenki divatdrukker rajtad kivül gyerkőc. ne avassunk szentéH.Atesz írta:Nem akarok én nekiesni a Barcának,csak közöltem a valóságot.
Az igaz,hogy több szurkolója van a Barcának,de az is biztos,hogy több divatdrukkere.A Poolnak meg sztem egy szem divatdrukkere sincs.
Aha!Igazad van Alföldi Zoli.Akkor lettek volna olyan nagypofájúak azok,akik most olyan nagykirályok.Egyedül magamon láttam Barca mezt itt Győrben.Mostmeg...
Nem, a Sao Paulo győzött.sasi1 írta:Így átgondolva nem túlk jó a Pool. nekünk....
A védelmük nagyon jó, aztán állandóan fel-be ívelgetnek, és ugya ott van Peter Crouch...........
Tavaly a Liverpool megnyerte a klubVB-t?
2 gond van azzal,amit írtál.Az egyik az,hogy nagy a valószínűsége annak,hogy Crouch nem fog játszani,mert Benitez vmiért nem játszatja,mert barom.Sztem Gerrard távoli lövéseitől kéne félnetek,mert olyan lövőereje van,hogy azt nehéz kivédeni,csak nem mindig találja el jól.A hátvédeknél meg sztem te Hyppia-re és Carragherre gondoltál,amikor azt írtad,hogy lassúak.Ők tényleg nem a leggyorsabbak,de sztem Carra helyén Agger fog játszani és őt nem mondanám lassúnak.Szóval sztem hátul:Finnan,(őt Ronaldiho meg fogja bolondítani)Carragher,Agger és Riise van hátul.Itt csak Carra lassabb a többieknél.Elöl meg sztem a Rafa szerint "jól bevált"Bellamy,aki sztem béna és Kuyt fog kezdeni.Ő azért jobban szokott játszani.Remélem majd nem ragaszkodik annyira Rafa Benitez Bellamyhoz,mert Crouch jobb nála...és nagyobb..bő 40 centivel.merx írta:egyértelműen verhető a pool DE sztem a szélekről való beívelésekkel fognak próbálkozni crouch miatt is mivel a mi védőing magasságban nem veszik fel vele a versenyt, másik az, hogy a védőik meg nem vmi gyorsléptűek nameg
"cselgépek" ellen nem igazán jáccanak a foci "hazájában"... sztem meg lesz a hátsó alakzatuk etetve rendesen + félek hogy sérüléseket okoznak majdk![]()
![]()
Nem azt mondom,hogy nem szeretem a csapatot,hanem azt mondom,hogy nem úgy,mint régen.Kralo írta:Atesz ne zavarjanak már az emberek ki kinek szurkol. Lényeg, hogy te tudod, hogy szereted ezt a klubot egy ideje, ők meg előbb-utóbb úgyis lekopnak, akik divatból szurkolnak. Engem 99ben se érdekelt, hogy hányan szurkoltak a Barcanak, most sem érdekel. Lényeg, hogy én szeretem ezt a klubot, és ez valószínűleg így marad örökké.![]()
Liverpool nem lesz egyszerű ellenfél, de lényegtelen kit kaptunk nyerni kell.
Nah azt azért kétlem,hogy a legkönnyebb ellenfél a Liverpool lenne és azt is kétlem,hogy olyan könnyű lesz továbbjutni.Én 20% esélyt adok a Poolnak.Enrique írta:Jó ez a párosítás, végre nem a "legnehezebbet" kapták a srácok egyből a 16 között.
Én örülök nekik, nem szerettem soha a liverpoolt, és soha nem is tetszett az a foci amit játszanak.
TOVÁBB KELL JUTNI!