Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nem akarok én semmit, de a lényeg, hogy tévedsz kedves barátom. Ilyen szinten nincs olyan, hogy be van szarva valaki valakitől. Hidd el, az nem jelent semmit, hogy aktuálisan most nagyon a topon van a barca. Ráadásul nagyon előre szaladsz, ne foglalkozz még a következő körrel.lionelmessi19 írta: De azért talán reménykedhetünk, szerintem a pool is be van [auto_cenzúra] tőlünk![]()
Azt nem sorsolták ki h melyik párok továbbjutója melyik másik pár továbjutójával játszik?
Személyes probléma. Olyan dologtól tartasz, amit manapság csak a chel$ea képvisel az essien-féle emberszabásúakkal. A Liverpoolról ha valamit is tudnál, akkor azt legalább, hogy nem alattomos játékosaink vannak. Benitez van olyan szakember, hogy nem enged ilyet a csapatának. Emberileg is valaki, nem mint josé.elprat írta:Gyűlölöm az angol focit,alattomosak,attól félek hogy emberre fognak menni és csúnya sérülés(ek) köv. be,remélem nem lesz semmi gáz ezen a téren épp elég ami most van...
Helyes hozzáállás, nem lefutott meccs ez már most. Viszont csak annyi, hogy eljutni a BL-fináléba nem véletlen dolog. Az lehet, hogy több adagnyi szerencse kellett a döntőben, de addig el kelett jutni.Los Barrachos írta:Ennek ellenére én is óvatosan bánok az esélyekkel, mert pár éve a Milant is megtréfálták a döntőben, bár az egy meccs volt és egy meccsre könnyebb felszívnia magát egy csapatnak, mint kettőre.
Bizony, ezért lesz még különlegesebb a találkozó, de azért majd csak hallgasd az Anfield hangulatát!Drigo írta:A Liverpool verhető csapat, bár a szurkolótáboruk félelmetes, persze a miénk sem egy nyugdíjas klub.
Ha tudnád, ki is az a Rafael Benitez...Az egyik az,hogy nagy a valószínűsége annak,hogy Crouch nem fog játszani,mert Benitez vmiért nem játszatja,mert barom.
Kicsit összezavartál...Bellamy,aki sztem béna
A második? Végülis. Nézz a klubvilágranglistára. Persze, francot sem jelent, de azért egy Lille és társai mögöttünk vannak. Igen, Benitezzel kapcsolatban így van, nagyon bízunk benne.Haaskaa írta: Én örülök a Liverpoolnak a 2. legkönnyebb ellenfél. [...] na és persze az edző,aki nagyon jól ismeri a Barcát.
A 15-ös a mezszáma.Fary21 írta:Sziasztok!
Tudja valaki hogy Drogba hányas számmal játszik? Tudom hogy ez most nagyon nem ide tartozik, de tesómnak szeretném Karácsonyra megvenni és a Lionsportnál a 15-ös szám van, viszont a chelsea.com-on viszont 11-es. Melyik a jó?
Az hogy gyűlölöd az angol focit Te dolgod. Az viszont úthengerek vagy alattomosak lennének, hááát... Nem különben mint bármelyik másik ország bajnokságában. Vannak játékosok (és nézők is), akik a kemény focit (ami az igazi angol focira jellemző) a durvasággal kevereik, ám ezek 10-ből 9x külföldiek lesznek. Érdekes. Lásd Chelsea. Ilyen vonatkozásban igazad van, csak hát Carvalho vagy Delorno nem az angol foci reprezentásai.elprat írta:Gyűlölöm az angol focit,alattomosak,attól félek hogy emberre fognak menni és csúnya sérülés(ek) köv. be,remélem nem lesz semmi gáz ezen a téren épp elég ami most van...
Azt asszem a nyolcaddöntők után fogják majd kisorsolnilionelmessi19 írta: Azt nem sorsolták ki h melyik párok továbbjutója melyik másik pár továbjutójával játszik?

Igen, a bajnokságban meg 5.-ek lettek. BLt lehet mákkal nyerni, bajnokságot nem. A Porto is nyert BL-t, az olaszok megnyerték a VBt, a görögök az EBt. De még1x nem lex olyan szerencséjük, eldurantsuk a pofájukat, ugy hogy összeszarják magukatvisca el barca írta:csak egy gondoltat...
2 éve mikor a poolt mindenki lesajnalta mondvan h sehol nem lesznek a csoportkorok utan megnyertek a bl-t...

Nem tudom mire akarsz kilyukadni.Mihu írta:Ne feledd azt sem hogy mi mikor nyertünk BL-t 2006 előtt.
A Lyon kimagaslik a francia bajnokságból jelenleg.Mihu írta:Azt olvasom a hozzászólásodból hogy a francia bajnokságot nem nézed sokba így a Lyon győzelmeit sem. Magyarul a hazai szinten nem tartod sokra a lyon-t. Akkor mi van a nemzetközi poronddal. Azt mondtad hogy az nem számít...Akkor most mi is van?
![]()
Annyit azért megjegyzek hogy a Lyon-Pool párosításból kb olyan arányban menne tovább a Lyon mint tette azt 2 sorozattal ezelőtt a bréma ellen asszem amikor 7-2-es összesítéssel mentek tovább vagy hogy volt..

A végén meg kiderül, h itt mindenki divatdrukker rajtad kivül gyerkőc. ne avassunk szentéH.Atesz írta:Nem akarok én nekiesni a Barcának,csak közöltem a valóságot.
Az igaz,hogy több szurkolója van a Barcának,de az is biztos,hogy több divatdrukkere.A Poolnak meg sztem egy szem divatdrukkere sincs.
Aha!Igazad van Alföldi Zoli.Akkor lettek volna olyan nagypofájúak azok,akik most olyan nagykirályok.Egyedül magamon láttam Barca mezt itt Győrben.Mostmeg...
Nem, a Sao Paulo győzött.sasi1 írta:Így átgondolva nem túlk jó a Pool. nekünk....
A védelmük nagyon jó, aztán állandóan fel-be ívelgetnek, és ugya ott van Peter Crouch...........
Tavaly a Liverpool megnyerte a klubVB-t?