Barça a Bajnokok Ligájában
- Andris
- Adminisztrátor
Igazság szerint kivehetnéd, mert animált nem lehet.
Viszont modik nem tudják kivenni, csak megkérni téged, h vedd ki.
Viszont modik nem tudják kivenni, csak megkérni téged, h vedd ki.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
OFF: akkor nem szóltam 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
OFF: Enrique21 sztem búcsút vehetsz ettől az aláírástól 

Sziasztok,
Tetszik Grecki taktikája, átadom a srácoknak, mint üzenetet.
Hatalmas szívvel, akarással és koncentrációval kell játszanunk, max. biztonság mellett. És ne feledjük: 2005-ös BL-döntő! Mindenhonnan van visszaút, de végig kell mennünk rajta. Mindenkinek oroszlánként kell küzdeni, harcolnia!
Azulgrana para siempre!!!!
Tépjük őket apró darabokra Srácok!
Tetszik Grecki taktikája, átadom a srácoknak, mint üzenetet.

Hatalmas szívvel, akarással és koncentrációval kell játszanunk, max. biztonság mellett. És ne feledjük: 2005-ös BL-döntő! Mindenhonnan van visszaút, de végig kell mennünk rajta. Mindenkinek oroszlánként kell küzdeni, harcolnia!
Azulgrana para siempre!!!!
Tépjük őket apró darabokra Srácok!
Remélem össze kapja magát a csapat, mindenki fejben kellően felpörög, ronaldinhónak menni fog és nagyon bízok abban is, hogy Rejkaard sem csinál buta húzásokat. Visca el Barca!!!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Azért nem kell temetni minket. Tény, hogy nem a legjobb előjelekkel várjuk a mai találkozót, de azért nem kell egyből a vészharangokat kongatni. Vagyunk olyan erősek, és remélem ezúttal taktikailag annyira felkészültek, hogy a fiúk tudni fogják, mit kell tenni a siker érdekében. Csak ne akarjunk ajtóstul a házba rontani. Szerintem az se lenne hülyeség, ha szakaszokra bontanák az első félidőt. Úgy értem, hogy az első 5 percet nagyon megnyomni,tizet lassabban, megfontoltabban, aztán megint letámadni, agresszíven gólra törően játszani, így nem tudnák kiismerni a játékunkat. Mint a pókerben...Los Banditos írta:Nagyon remélem hogy továbbjutunk de én a Liverpoolt látom esélyesebbnek.Azért örülnék ha rámcáfolnának de maximum egy döntetlent várok.
Én barom meg fogadtam a továbbjutásunkra....![]()
- robertfcb
- Capitá del Barça
csak nyugi, továbbfogunk jutni és ma legyőzzük a poolt. az én tippem is 2-0. Remélem bejönLos Banditos írta:Nagyon remélem hogy továbbjutunk de én a Liverpoolt látom esélyesebbnek.Azért örülnék ha rámcáfolnának de maximum egy döntetlent várok.
Én barom meg fogadtam a továbbjutásunkra....![]()

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon remélem hogy továbbjutunk de én a Liverpoolt látom esélyesebbnek.Azért örülnék ha rámcáfolnának de maximum egy döntetlent várok.
Én barom meg fogadtam a továbbjutásunkra....
Én barom meg fogadtam a továbbjutásunkra....

in to exile
Elég pesszimisza hangulatban vagyok az esti meccset illetően
Sajnos az elmúlt hónapok alapján nem úgy tünik, hogy Rijkaard képes lenne 3nap alatt változtatni, úgy érzem, nincs meg a kellő tekintélye. A csapat játssza a labdajáratós, rövidpasszos játékát, miközben helyzetet nem tud kialakitani, majd saját magát altatja el és kap egy kontrát. Nem tartom jó megoldásnak az Oleguer/Zambrotta párost sem, mert lehet, hogy igy masszivabb lett a védelem (bár micsoda gólokat kaptunk a Valencia ellen), de nagyon keveset mennek előre, bár Zambrotta próbálkozik, de Oleguer semmi veszélyt nem jelent, főleg azért, mert tetszik v nem tetszik nem Barca-szintü játékos, én inkább Belletti-t favorizálnám.
Eto'o-t sem értem, mert különedzésekkel sosem nyeri vissza meccs/gól formáját, hiába lesz már 300%os fizikai állapotban.
Abban biztos vagyok, hogy Gudjohnsen kezd majd, aki többször bizonyitotta már, hogy hiba volt idehozni és Frank számomra továbbra is érthetetlen módon mellőzi Saviola-t, valszeg, mert fizikailag nem olyan erős felépitésü és Rijkaard-nak nem ilyen az ideális támadó. Még 2gólos hátrányban sem hozta be a Valencia ellen, sőt, lehozta Gudjohnsen-t, igy nem volt a pályán befejező ember.
Edmilson nagyon gyenge teljesitményt nyújt ebben a szezonban és azzal, hogy a védelem tengelyében kapott helyett még sebezhetőbbek lettünk hátul.
Annak ellenére, hogy kiismerték, tetszik Ronnie hozzáállása, küzd, hajt, erre jó példa volt a hétvégi meccs is, de nagyon jó teljesitményt nyújt Xavi, mig Iniesta kicsit visszaesett a jobbszélső szerepkör miatt, még jó, hogy Messi felépült.
Nem mondom, van esély 1-2gólos győzelemre, de ha kapunk egy gólt, végünk, mert idegenben nagyon nyuszik vagyunk, lekontráznak és oda a továbbjutás.
Fentiek ellenére persze nagyon szurkolok majd, hogy sikerüljön továbbjutni és ki tudja, talán végre vmi siker elinditaná a szekeret.

Sajnos az elmúlt hónapok alapján nem úgy tünik, hogy Rijkaard képes lenne 3nap alatt változtatni, úgy érzem, nincs meg a kellő tekintélye. A csapat játssza a labdajáratós, rövidpasszos játékát, miközben helyzetet nem tud kialakitani, majd saját magát altatja el és kap egy kontrát. Nem tartom jó megoldásnak az Oleguer/Zambrotta párost sem, mert lehet, hogy igy masszivabb lett a védelem (bár micsoda gólokat kaptunk a Valencia ellen), de nagyon keveset mennek előre, bár Zambrotta próbálkozik, de Oleguer semmi veszélyt nem jelent, főleg azért, mert tetszik v nem tetszik nem Barca-szintü játékos, én inkább Belletti-t favorizálnám.
Eto'o-t sem értem, mert különedzésekkel sosem nyeri vissza meccs/gól formáját, hiába lesz már 300%os fizikai állapotban.
Abban biztos vagyok, hogy Gudjohnsen kezd majd, aki többször bizonyitotta már, hogy hiba volt idehozni és Frank számomra továbbra is érthetetlen módon mellőzi Saviola-t, valszeg, mert fizikailag nem olyan erős felépitésü és Rijkaard-nak nem ilyen az ideális támadó. Még 2gólos hátrányban sem hozta be a Valencia ellen, sőt, lehozta Gudjohnsen-t, igy nem volt a pályán befejező ember.
Edmilson nagyon gyenge teljesitményt nyújt ebben a szezonban és azzal, hogy a védelem tengelyében kapott helyett még sebezhetőbbek lettünk hátul.
Annak ellenére, hogy kiismerték, tetszik Ronnie hozzáállása, küzd, hajt, erre jó példa volt a hétvégi meccs is, de nagyon jó teljesitményt nyújt Xavi, mig Iniesta kicsit visszaesett a jobbszélső szerepkör miatt, még jó, hogy Messi felépült.
Nem mondom, van esély 1-2gólos győzelemre, de ha kapunk egy gólt, végünk, mert idegenben nagyon nyuszik vagyunk, lekontráznak és oda a továbbjutás.
Fentiek ellenére persze nagyon szurkolok majd, hogy sikerüljön továbbjutni és ki tudja, talán végre vmi siker elinditaná a szekeret.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Következő talin fizetek neked valami piát, ha ez így bejön...lionelmessi19 írta:Messiben és Dinhoban nagyon bízom, 2-0át tippelek a javunkra. Ronaldinho és Iniesta góljaival. Mindkét esetben Messi a gólpasszos.

- Andris
- Adminisztrátor
Húúú, de félek... 
Nagyon remélem, h nyerünk, talán sikerül megint felszívnia magát a csapatnak, ahogy Werder ellen sikerült.
Messiben és Dinhoban nagyon bízom, 2-0át tippelek a javunkra. Ronaldinho és Iniesta góljaival. Mindkét esetben Messi a gólpasszos.
Forca Barça!

Nagyon remélem, h nyerünk, talán sikerül megint felszívnia magát a csapatnak, ahogy Werder ellen sikerült.
Messiben és Dinhoban nagyon bízom, 2-0át tippelek a javunkra. Ronaldinho és Iniesta góljaival. Mindkét esetben Messi a gólpasszos.
Forca Barça!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom hogy Eto'o nem fog játszani, mert ő a nagy meccsek embere! Még sérülten és nem 100% -an is helye lenne! Ő ugyanolyan mint Drogba, Az a fajta küzdeni tudás, meg ahogy hergeli magát és a csapatot, az nagyon fog hiányozni! Ja, és neki nem kell helyzet, hogy gólt lőjőn, a semmiből is képes betalálni. Nélküle kénytelenek leszünk 100 %-ra kijátszani a helyzeteinket, hogy gudynak és savigolnak csak be kelljen passzolni a kapuba. Még valami: Sokkal többet kell kapura rúgni! Deco, Roni, Iniesta, Xavi húzzatok bele! El kell vállani 18-20-ról is, csak el kell találni a kaput, ha kijön a kipattanó már ott is vagyunk és góóóól.....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
-
- Hírhozó-cikkíró
Én úgy gondolom, hogy a megoldás kulcsa Crouch semlegesítésében rejlik. Azt viszont én teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy a "robotember" ne legyen kezdő. A 4-3-3 stimmelhet, de Kuyt a széleken is megállja a helyét, melléjük vagy Pennant, González, esetleg Zenden (bár ő mostanában inkább középen szokott játszani, ha játszik) csatlakozhat. De én azt sem tartom kizártnak, hogy Fabio Aurelio és Riise egyszerre lenne a pályán, és valamelyikőjük előretoltan játszana. Vagyis ezzel is a védekezést szilárdítanák meg.
1 szó, mint száz, Crouch lefejelt labdáira érkeznek a széleken, és ezekre nagyon oda kell figyelnünk. Márpedig arra bazírozni, hogy Crouch nem fog érvényesülni Puyol vagy Thuram mellett, az egyenlő lenne az öngyilkossággal. Ezért is kaphat szerepet Motta...
1 szó, mint száz, Crouch lefejelt labdáira érkeznek a széleken, és ezekre nagyon oda kell figyelnünk. Márpedig arra bazírozni, hogy Crouch nem fog érvényesülni Puyol vagy Thuram mellett, az egyenlő lenne az öngyilkossággal. Ezért is kaphat szerepet Motta...
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
FORCA BARCA!Messi meghülyíti a liverpooli védelmet Ronaldhinho meg beköszön kétszer!!!Ez lesz a forgatókönyv!!!!!

-
- aka Game90
A kezdő estére:
VV - Oleguer, Puyol, Thuram/Edmilson, Zambrotta - Iniesta, Marquez/Motta, Deco - Messi, Saviola, Ronaldinho.
Ha esetleg Motta kezdene, akkor Marquez a másik védő Puyol mellett. Van egy olyan érzésem, hogy Ronaldinho és Messi is jól fog játszani
A tippem pedig: 2-0, esetleg 2-1 
VV - Oleguer, Puyol, Thuram/Edmilson, Zambrotta - Iniesta, Marquez/Motta, Deco - Messi, Saviola, Ronaldinho.
Ha esetleg Motta kezdene, akkor Marquez a másik védő Puyol mellett. Van egy olyan érzésem, hogy Ronaldinho és Messi is jól fog játszani

Bodinak: Edmilson nincs a mai keretben!!!!
Guddyra voksolok és a visszavágón, ahol kontrázhatunk ott pedig Savigólra. Bár remélem addigra Eto is felépül végleg.
Guddyra voksolok és a visszavágón, ahol kontrázhatunk ott pedig Savigólra. Bár remélem addigra Eto is felépül végleg.
-
- Capitá del Barça
szerintem meg jó lenne Saviola. Kis fürge nagyon kéne kezdjen sokal jobb mint az a botlábú izlandi. ŰNagyon remélem, hogy Saviola kezd se nem sok esélyt láttok rá.merx írta:ha eidur-t teszi be csatárnak azt is meg lehet érteni, lehúzott egy kis időt a PL-ben és lehet több bajt tudna nekik okozni mint saviola, nem pehelysúlyúak a pool védők -> saviola lehet "megfeneklene" ... szóval bárhogy is dönt kettőjük között meg lehet érteni frank-et
-
- Director del Fútbol
Ott a pont,Edmilsonnál csak jobb lehet.Perrero írta:még az a meccshiányos Thuram is jobb mint a lotrágya edmilson...Los Banditos írta:Nem gondoljátok hogy hirtelen betenni Thuramot a kezőbe nem kokázatos?
Szerintem még nem 100%-os és meccshiánya is biztos van.Én inkább Edmílson-t kezdetném még.
Nagyon nehéz kérdés,hogy Guddy vagy Saviola kezdjen,sokkal jobb játékosnak tartom Saviolat,de én most Gudjonsen mellett tenném le a voksom.Nagyon jól ismeri a Liverpoolt,talán lehet benne végre egy gól,ha valaki a meccs előtt elmagyarázza neki a lesszabályt!
Szerintem se Barca szintű játékos,de ősszel azért rúgott néhány gólt,minden rossz sorozat megszakad egyszer,remélhetőleg az övé ma,azaz betalál.
Szinte biztos vagyok benne,hogy Messi és Ronaldinho meg fogják teremteni a gólhelyzeteket a csatárnak vagy egymásnak,végre egyszer az életben belőhetnénk a helyzeteinket,és akkor nyerhetünk.
Rettentően izgulok,lenne már este...
Forza Barca!
-
- Jugador d'estrella
Egy taktikai "tanács": Szögleteket, szabikat ( kivéve a közv. kapu előttieket ) ne a roni rúgja, hanem menjen be fejelni. Olyan rúgói vannak hogy bárkit képes lefejelni, és az összeset berúgni az ötösre(!), nem pedig úgy mint a valencia ellen. A Pool széleken nagyon erős, még kuyt is gyakran kimegy, ha megy vele a védőnk vigyázzunk közpéen az erkezőkre! Ja és állított helyzetekből is életveszélyesek, de ilyenkor ha fent vannak a mi kapunk előtt, akkor megtudjuk húzni egy jó kis kontrával. Aggressziv játék, megfelelő koncntráció és nem lehet baj!
SOKKAL JOBBAK VAGYUNK! MIVEL HOGY MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!
HAJRÁ BARCA!!!
SOKKAL JOBBAK VAGYUNK! MIVEL HOGY MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!
HAJRÁ BARCA!!!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
- Attya
- Jugador d'estrella
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO