Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az lehetetlen. Cruyff nem fog másodezdő szerpben tisztelegni...vagy edző, vagy semmi.Jungleeboy írta:Cruyf visszajöhetne Rijkaard mellé ahogy henk volt itt tavaly!lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Persze ha idén a bajnokságot megnyerjük, és látom a játékban a javulást, akkor marasztalom Franket.
Cruyf visszajöhetne Rijkaard mellé ahogy henk volt itt tavaly!lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Persze ha idén a bajnokságot megnyerjük, és látom a játékban a javulást, akkor marasztalom Franket.
Így van, idény végén kell eldönteni hogy kell-e majd új edző. Addig még sokminden történhet.lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Nem hinném hogy ma nem akartak volna úgy játszani ahogy tudnak.Jungleeboy írta:Talán még úgy van esélyünk, mint a werder ellen, hogy a fiúknak eszébe jut, hogy akár ki is eshetnek és elkezdenek úgy játszani ahogy tudnak!!!
Nem mondtam ilyet, hogy ezt hinném, a 2 mondatomnak annyi köze van egymáshoz, hogy egymás után következik.Atesz írta:Azt mondtam, megyek aludni, de mégsem.cps46 írta:A legnagyobb gondom az, hogy összességében bármennyire is [auto_cenzúra] voltunk, nem láttam jobbnak az ellenfelet. Szerencsével még tovább is mehetünk.
Azért sztem nehogy azt higyed, hogy hazai pályán is ilyen lesz a Liverpool...
Én úgy tudom nevezve van! (de most már én se vagyok benne biztos:P)lionelmessi19 írta:Tudtommal nincsJungleeboy írta:
Úgyis nevezve van a bl keretbe![]()
Javítsatok ki ám!
ezt szerintem kisebb betűkkel is elovassák az emberek.El Payaso írta:Mégegyszer mondanám hogy nem embereket kellene kipécézni, mert a csapat kapott ki, és nem 1 vagy 2 játékos miatt...
Idén már ugysem, jövőre meg biztos. Ez van.Ronaldinho #10 írta:ígyvan. Dos Santos jühetJungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
De azért egy Barca kapustól elvárható lenne, hogy egy ilyen labdát kivéd. A hazaadásnál meg nem is tudom, hogy mit gondolt. Egyértelmű, hogy nem ért hozzá Liverpool játékos. Ezt a meccset végigizgultam, mert sztem VV nagyon bizonytalan voltlionelmessi19 írta:Valdes meg nagyon becsúszott a kapuba.
kb. miatta kaptuk, meg belletti miatt, de valdesről ne feledjük, h rengeteg meccset mentett már meg nekünk idén, azt hiszem ennyi baki belefér, kár h mostanra időzítette.
Ronaldinho #10 írta:ígyvan. DOS SANTOSSSSSSSSSS!!!Jungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
Sztem azért kicsit más helyzetben vagyunk, közel sem az egész csapatot kell lecserélnünk...Enrique írta: Nem szeretném, hogy a Barcával is ez történjen.
Tudnám értékelni, ha látnék már valami változást, mert ez így nagyon nem jó. A fejekben, felfogásban, de a keretben szintén.
És ha esetleg nem fog összejönni, megint lesz néhány fekete év, kibírjuk, nem gond.... [/color]
ígyvan. Dos Santos jühetJungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
Mondjuk attól még temethetik, valóban nem sok esélyünk van.Game90 írta:Srácok![]()
Ne temessük már annyira a csapatot. Van még egy meccs, bármi lehet.
Ne felejtsétek, ti még mindig Barca fanok vagytok
Egyetértek.redmiller írta:Jó uton haladunk, hogy oda jussunk, mint a Galaktikusok...
Ronaldinhotól két hétre elvenném a labdát... VV elképesztőt bakizott a védelemmel együtt... Borzalom az egész.... Vérfrissítésre van szükség...