Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
varga tamás írta:Nem, Miki ez nem gálameccs. Ma ezt olyan komolyan kell venni, mintha az életükért mennének harcba. Ma nincs pardon. Ahhoz, hogy a lelki világunk helyreálljon vért kell inniuk, és el kell gázolniuk az Intert. ha nem ezt teszik, bukta van. Minimum 3-4 gólos győzelmet kell aratniuk, hogy a vasárnapi gyalázat egy részét lemossák magukról. De a győzelem nem elég: hajtást, akarást, küzdést, pálya felszántást steretnék látni. Minden más lehetőség elfogadhatatlan - számomra.
Nem, Miki ez nem gálameccs. Ma ezt olyan komolyan kell venni, mintha az életükért mennének harcba. Ma nincs pardon. Ahhoz, hogy a lelki világunk helyreálljon vért kell inniuk, és el kell gázolniuk az Intert. ha nem ezt teszik, bukta van. Minimum 3-4 gólos győzelmet kell aratniuk, hogy a vasárnapi gyalázat egy részét lemossák magukról. De a győzelem nem elég: hajtást, akarást, küzdést, pálya felszántást steretnék látni. Minden más lehetőség elfogadhatatlan - számomra.ozsimiki írta:Szerintem benne van,h ma egyszerre lesznek pályán,ez egy gála meccs,és mindkettő csapat úgy áll hozzá,véleményem szerint 3-2 re nyerünkÁdám02 írta:Elképzelhető ez is de ugysem lesz egyszerre a pályán a 4-es kár ezen gondolkozni...![]()
![]()
hát +próbáltam rámenni 1 másik streamre amin éppen most m1 egy orosz-kanada u20-as meccs és ott is offline... lehet előfizetőnek kell lenni?barca99 írta:Gondolom akkor lesz online, amikor kezdődik a meccs.Hangesz írta:Hi all!
az gáz ha az előzőleg linkelt stream (http://livetv.ru/en/eventinfo/3924/) asszondja, hogy channel is offline?
Köszi. Bár elég szégyen, hogy megbuktam év végén, szóval alap dolog, hogy pótvizsgán át kellett menjek.bouba írta:grat.Kluivertinho írta:Pont nem tudom nézni, mert buliban leszek. Megünnepeljük, hogy átmentem pótvizsgán.
grat.Kluivertinho írta:Pont nem tudom nézni, mert buliban leszek. Megünnepeljük, hogy átmentem pótvizsgán.
Gondolom akkor lesz online, amikor kezdődik a meccs.Hangesz írta:Hi all!
az gáz ha az előzőleg linkelt stream (http://livetv.ru/en/eventinfo/3924/) asszondja, hogy channel is offline?
innen: http://sopcast.fuerzw.de/download/1.1.2/SopCast.zipShorty írta:Honnan lehet letölteni a sopcast-et ?
Szerintem benne van,h ma egyszerre lesznek pályán,ez egy gála meccs,és mindkettő csapat úgy áll hozzá,véleményem szerint 3-2 re nyerünkÁdám02 írta:Elképzelhető ez is de ugysem lesz egyszerre a pályán a 4-es kár ezen gondolkozni...![]()
a 4 esnél szeritntem ez se lenne rossz:Ádám02 írta:Crespoval semmire ha a tavalyi formáját hozza akkor Crespo vacsorára eszi meg ha valami jobbat mutat akkor talán megtudja fogni.
(én azért kipróbálnám a 4-est a pályán!)
-----xavi------------yaya---------
--------------roni-----------------
messi--------eto'o---------henry!
akkor :ronaldinho89999 írta:hát én dinho-t beletenném. ilyen meccsen főleg. a labdáira nagy szükség van. minden helyzetből gólpasszt tud adni. egy ilyen játékos kell az inter ellen. én egyébként Crespotol félek a leginkább. ő mindig gólt lő. és crespo vs Oleguer(me őtt hátvédnk tetted)bouba írta:------------------------- Valdes---------------------
Zambrotta------Thuram---------Oleguer-------Abidal
----------------------------------------------------------
------------Xavi------Toure---------Iniesta------------
----------------------------------------------------------
----Messi-----------------------------------------Henry
-------------------------Eto'o---------------------------