Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
HEllo!
tesók ha tud valaki egy oldalt modani vagy eszközt amivel tudnám nézni az eurosport 2-t annak nagyon örülnék. sőt. mindenki.
mes que un club
tesók ha tud valaki egy oldalt modani vagy eszközt amivel tudnám nézni az eurosport 2-t annak nagyon örülnék. sőt. mindenki.
mes que un club
Szeptember 16. Sportklub(:?:) 21:00 Osasuna - Barcelona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó kics mecsek leszneksasi1 írta:A Viasat3 2 hét mulva szerdán a Sporting - Manchestert adja, tehát minden bizonnyal az m1 adja a Barca - Lyont.
A nap másik nagy meccse (nem a sporting - manchester) az Arsenal - Sevilla -valószínűleg azért nem ezt adja élőben a viasat, mert nem lenne nézettsége a barca meccs mellett- minden bizonnyal 22:45 töl lesz a viasaton.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A Viasat3 2 hét mulva szerdán a Sporting - Manchestert adja, tehát minden bizonnyal az m1 adja a Barca - Lyont.
A nap másik nagy meccse (nem a sporting - manchester) az Arsenal - Sevilla -valószínűleg azért nem ezt adja élőben a viasat, mert nem lenne nézettsége a barca meccs mellett- minden bizonnyal 22:45 töl lesz a viasaton.
- PiknikTibi
- Barça B
Köszi.
Megtaláltam.
Megtaláltam.
Tehát műholdas UPC-d van ugye?PiknikTibi írta:sasi1!sasi1 írta:az upc direkteseknek ajánlom : 11686 V 22000
Segítenél, hogy ezzel mit kezdjek?
UPC-m van, de nem tudom ezt hogy kell beállítani.
Köszi
Menj oda, ahol csatornákat kell keresni.
Állítsd be a 11686-os frekvenciát, V polarizációval 22000 -ás sr értékkel.
Aztán keress rá.
Itt lesz a TVC International is.........
- PiknikTibi
- Barça B
Szép estét mindenkinek!
Köszi
sasi1!sasi1 írta:az upc direkteseknek ajánlom : 11686 V 22000
Köszi
A szerdai meccsünket adja a TVC International katalán tévé. Ez szabadon fogható műholdon, az upc direkteseknek ajánlom : 11686 V 22000
De találtok hozzá stream-et a global-itv.com - on: TVCi
De találtok hozzá stream-et a global-itv.com - on: TVCi
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
yeah....végre...alig várom már....azért jobb tv-ben nézni mint itt neten keresztül 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Végre valami igazán jó hír! Akkor 7kor beásom magam a tv elé
:D:D:D

Lezúzzuk a Bilbaót az tuti.
Hol találok madrid fikázó topicot.
Persze, hogy mindig téma.
De ez itt evidens.
De ez itt evidens.

Ez mindig téma ombre.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Alleluja! Visca el Barca!Nóbi írta:adják 7től a meccsünket a sport tv-n, most irták ki a roma meccs alatt jeeee

Ma este Gálázni fogunk!
4 sima.
4 sima.

-
- Director del Fútbol
A Sportklub-on elég sűrűn átvernek,de a SportTV-nél nem szoktak.Enrique21 írta:Csak nem vernek át mint a sportklubon..
Talán a múlt heti volt az első olyan alkalom,hogy nem azt adták,amit meghírdettek,de az se az ő hibájuk volt.
igen igenMorminho írta:ADJÁK a meccset, a Sport2-n, most mondták be...