2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha a köv meccset nem fogja közvetíteni vmelyik sport1/2 akkor megőrülökcruyff írta:Nekem van, de ne aggódj, nem maradsz le semmiről, a valenciát közvetítik.barcaszurker írta:a sport klubb közvetiti elvileg....Ez most igaz..Mert én nem birom megnézni mert nekem nincs
Nekem van, de ne aggódj, nem maradsz le semmiről, a valenciát közvetítik.barcaszurker írta:a sport klubb közvetiti elvileg....Ez most igaz..Mert én nem birom megnézni mert nekem nincs
nem arcolok, csak utálom ha valaki a segítő kezet is elutasítja. én sem vagyok oda a rádióért, de még mindig jobb mint nézni ahogy az a [auto_cenzúra] tvants pufferel napokon keresztül, és így is 5 perc késéssel közvetíti. így meg élőben hallhatom hogy mi történik.RTA23 írta:te arra arcolsz hogy tucc angolul??
ugyanmár ember
én hallgatom, értem
és nagyon nézni akarom és a tököm a rádióba
Vaklaki, légyszi egy tippet, hogy nézhetem teljes képernyőn!!???!!szemrobber írta:köszi most minden megy
igaz rojás linken a kép percekkel van lemaradva a rádiós adás mögött
hiába és mégis a hangsebesség a gyorsabb
hát akkor nézd ahol akarod, ha már egyszer nem érted ami nem magyarul van.további jó meccsnézést.aynas írta:hát itt páranajak idegesítőek
fejezd már be a barca rádiós baromságodat. mi nézni akarjuk a mecset nem angolul hallgatni![]()
amúgy meg as.com marca.com hasonló online közvetítés van mint a nson
aki fék és nem vágja a témát az húzon a rákba