2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is hasonlóképpen okoskodtam. Csak a mi meccsünk kezdődik szerdán 22 órakor, a többi előbb. Így a sportklub adja a meccset - szerintem.merx írta:sztem a sk-on lesz a barca meccs szerdán, MERT 22:00-tól élőben spanyol bajnoki meccset közvetítenek, és ha jól tudom szerdán csak a barca-nak kezdődik 22:00kor a meccs az összes többi korábban lesz, úgyhogy én úgy gondolom a barca meccs élőben a sk-on lesz.
ha vmi nem stimmel abban amit leírtam javítsatok ki!!!!
a Port-on a sport1-et irja és a hivatalos honlapon is rajta van ugyhogy csak adjákBodi írta:Már a SportTV-ben is reklámozzák a meccsünket,szóval biztos adják!
VAzeeeeeee.Vito írta:lehet, hogy beruházok egy digit műholdra.
márcsak a bl miatt is
Nem lehet. Én rendszeresen írok az lj-nek infókat, meg javításokat főleg a bl-el kapcsolatban. Az előző 3 fordulóban is kint volt az éppen aktuális magyar csatorna, csak az 1., meg a 2. fordulóban+ kintvolt a szöveg, hogy a jogok körüli gubanc miatt nem biztos.......Vito írta:ha ennek lehet hinni, akkor látjuk a meccset!
Spanyolban is kivannak osztva az időpontok.Idézet:
Hivatalos tájékoztatás: kezdeti megállapodás született az AVS és a Mediapro nevű tévés cégek között, minek értelmében a jövőben egy mérkőzést láthatnak a spanyol nézők ingyen, a többi összecsapás PPV-re avagy a Canal+-ra kerül. Remélhetőleg tehát a probléma elhárult, bízzunk benne, hogy hétvégén ismét képernyőre kerülhet a Real Madrid.
...
Idézet:
Hivatalos tájékoztatás: most érkezett az információ, miszerint ezzel együtt a spanyol Labdarúgó Liga (LFP) garantálja a nemzetközi jeleket. "Csak egy meccs lesz fordulóként ingyenes, míg azoknak a külföldi csatornáknak, akik jogosultak a közvetítésre jelen állás szerint garantálva van a nemzetközi jel, a Canal+ és a PPV esetében is" - állítja az LFP.
ha ezt érti valaki, akkor ossza már meg plz
Skystar2 kártya http://sat.hu/shop/product_info.php?cPa ... ucts_id=82Oké Wink
Sasiiiiiii, mi kell hozzá??? Question Question
...Hivatalos tájékoztatás: kezdeti megállapodás született az AVS és a Mediapro nevű tévés cégek között, minek értelmében a jövőben egy mérkőzést láthatnak a spanyol nézők ingyen, a többi összecsapás PPV-re avagy a Canal+-ra kerül. Remélhetőleg tehát a probléma elhárult, bízzunk benne, hogy hétvégén ismét képernyőre kerülhet a Real Madrid.
ha ezt érti valaki, akkor ossza már meg plzHivatalos tájékoztatás: most érkezett az információ, miszerint ezzel együtt a spanyol Labdarúgó Liga (LFP) garantálja a nemzetközi jeleket. "Csak egy meccs lesz fordulóként ingyenes, míg azoknak a külföldi csatornáknak, akik jogosultak a közvetítésre jelen állás szerint garantálva van a nemzetközi jel, a Canal+ és a PPV esetében is" - állítja az LFP.
FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKKKKKVito írta:
a Viasat is egy meccset ad mostmár le, ahogy az m1 is.
meg egyébként sem adnák az összes meccsünket...
challenger írta:Fogjunk össze a Barca-meccsekért! Kinek kell írni? És pontosan mit?
a Viasat is egy meccset ad mostmár le, ahogy az m1 is.ozsimiki írta:BL miattVito írta:lehet, hogy beruházok egy digit műholdra.
márcsak a bl miatt is![]()
![]()
Vmiről lemaradtam? Mi adja idén a Bl meccseket? Nem az MTV,és a Viasat? Akkor nem maradunk le....
BL miattVito írta:lehet, hogy beruházok egy digit műholdra.
márcsak a bl miatt is