Xavi Gudjohnsen Ronaldinho - Iniesta Henry Messi

Szntem meg a Stuttgartnak csak felvillanásai voltak,míg mi pedig jól játszottunk egy ideig,de nem az egész meccsen....Slither írta:A 2-10-es végeredmény "kitömés" lett volna.Lionel85 írta:Azért az kemény, hogy kitömhettük volna őket, mert nekik 2 ziccer volt, nekünk 10... Ők is jól játszottak, de Valdés velünk volt, és náluk nincsenek olyan játékosok, mint Messi, Henry vagy Ronaldinho. Ez döntött.![]()
![]()
Sztem egyik csapat sem játszott jól.![]()
A 2-10-es végeredmény "kitömés" lett volna.Lionel85 írta:Azért az kemény, hogy kitömhettük volna őket, mert nekik 2 ziccer volt, nekünk 10... Ők is jól játszottak, de Valdés velünk volt, és náluk nincsenek olyan játékosok, mint Messi, Henry vagy Ronaldinho. Ez döntött.
OK egyetértek! (De azért nyilván van különbség csapat és csapat között, h melyiket mennyire tudjuk befolyásolni, gondolok itt a tudásukbol, adódó lehetőség csökkenésre ha értitek amit mondokG-Jay hszére reagálva,szntem meg nem hagytuk,h pengék legyenek, ezt a stuttgartot is kitömhettük volna,hiába volt nekik 2ziccer,nekünk meg 10....
"Mindegyik csapat úgy játszik, ahogy a másik hagyja..."
Nem tudom, hogy te melyi meccset nézted, de én a Stuttgart - Barcát néztem élőben, és az hogy a Ronaldinho csinál 2-3 szép cselt, akkor még a véleményem szerint nem játszik jól!Kluivertinho írta:Rossz meccset néztélRio Buscape írta:Na nyertürtünk!!! Aki már temette dinhot annak azt üzenem hogy NE TEGYE. Nekem ismét bebizonyosodott, hogy henrí nem való középcsatárnak, egyébként jó labdákat adott ha etoo egészséges lesz remélem akkor már nem fogja középen eröltetni henrít farnk
Ennek a hsz-nak mind a két részével egyetértek! De szerintem a császárnak van igaza Mikorka Kálmán történetében!antiimperialista írta:hát igen, megint bebizonyosodott, hogy valami nincs rendben a szakmai munka és az orvosi stáb körül. Ennyi sérülés nem lehet véletlen, főleg úgy, hogy a játékosok teljesen ártalmatlan szituációkban sérülnek meg, ellenfél pedig a közelükben sincs... Nem jó ez így, laporta észrevehetné már, hogy komoly gondok vannak. Nem lenne jó, ha megtörne a lendület, végre kezdik behúzni a meccseket a srácok, nehogy bajba kerüljünk a sérülések miatt...
A tegnapiról annyit, hogy voltak szép támadások, meg durva védelmi megingások, de amíg nyer a csapat, nem érdekel, milyen játékkal teszi. Amúgy meg egy felejthető meccs volt, nem is kívánok vele többet foglalkozni.
Még Krkicről annyit, hogy ha nem akart volna mindenáron gólt lőni, és passzol, most mindenki arról áradozna, milyen ügyes ez a gyerek, okosan döntött, jó megoldást választott. Így viszont sokakban az maradt meg, hogy önző.
Ugyan így érzek én is, sokkal jobban idegesítenek ezek a sérülések, mint mondjuk idegesített volna egy döntetlen.barca99 írta:Komolyan mondom, nem is tudok a meccsel foglalkozni. Annyira [auto_cenzúra] ez a rohadt sok sérülés, hogy hihetetlen...
De nálunk mi a [auto_cenzúra]ért van minden évben ennyi?
Rossz meccset néztélRio Buscape írta:Na nyertürtünk!!! Aki már temette dinhot annak azt üzenem hogy NE TEGYE. Nekem ismét bebizonyosodott, hogy henrí nem való középcsatárnak, egyébként jó labdákat adott ha etoo egészséges lesz remélem akkor már nem fogja középen eröltetni henrít farnk