Nah vmikor már csináltam egy ilyet, de itt az ötletekből már kicsit máshoz kaptam kedvet:
-------------------Valdes--------------------
---Oleguer---Puyol-----Milito------Sylv---
----------------------------------------------
-------Iniesta--------------Abidal----------
------------------Xavi----------------------
-------Messi---------------Dinho-----------
----------------Henry-----------------------
Guddy is jó, de így szerintem jobb volna. Abidal itt-ott kisegítheti Sylt, ha gáz van, amúgy pedig ő és Iniesta is működhetnének szűrőként. Akár mindketten. És ugyanúgy mindketten képesek belépni a támadásokba is. Iniesta Xavinál jobban látja el a szűrő feladatát, ráadásul Abidal bekerülésével kicsit több maradna neki támadásra is. Csatársorban meg nincs kérdés. És hát Syl helyére jöhet akár Guddy, akár Thuram ha védekezni kell, akár valamelyik fiatal.
Picit más lenne a játék, talán kicsit védekezőbb felfogású is, de még mindig olyan támadók vannak pályán, ide számolva még Iniestát is.. hogy szerintem simán működhetne jól. Kérdés hogy Abidal mennyire érezné magát otthonosan a bal kp-n, ő azért nagyon szélső ember... de szerintem megoldaná. Tavaly Zambrotta is volt hasonló szerepkörben talán egy kupa meccsen, és emlékeim szerint jól játszott, meglepően jól.
Aztán... egy kicsit már elborultabb ötlet, ilyen úgyse lesz, de kísérletező kedvemben, visszatérve a jó öreg 3-4-3hoz.
-------Thuram-----Puyol-----Milito--------
--------Guddy------------Abidal------------
-------------Xavi-------Dinho--------------
------Messi------Henry-------Iniesta------ (Iniesta - Ronaldinho cserélhet)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila