Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen, elöl vannak hatan. Ebből Samu sérült, Guddy nem játszott az idén, Henry pedig keresi a helyét. Kiváncsi leszek mikor találja meg, mert nekem kezd elfogyni a türelmem. Itt van október vége, és amit eddig mutatott, az édeskevés. Szerintem.Rivaldo11 írta:Most isszuk meg a levét annak, hogy van 4 középpályásunk, viszont a támadósorban hatan is bevethetőek. Agyrém! Crosast lassan fel kellene "építeni", mert szükség van rá!
Ettől függetlenül nyerjük a mait.
A tavalyi második, azaz a narancs az idei harmadik számú mezünk.sasi1 írta:Kiváncsi vagyok milyen mezben fogunk játszani?
A 3. mezünk az milyen színü, mert a 2. kék nem lesz jó, de szerintem az 1. számú sem...........
Még mindig a Viasat, még mindig Hajdu B.-vel.fcjoc írta:meccset közvetíti vmi? thx
Azért én tartok attól nehogy nagy pofonba szaladjunk bele Glasgowban hiszen a Rangers nagy formában van a Lyont is sima 3:0-val elintézte idegenben és hétvégén az ősi rivális Celticet is megverték sima 3:0-ra úgyhogy épp jó paszban vannak a tartalékos, fáradt barca ellen sajna.Rivaldo11 írta:Hatalmas kudarcnak trtanám, ha a rangerstől kikapnánk.- Ugatják a labdarúgást, nem verhetnek meg minket.
Csak így átszaladnának a középpályánkon...MÉg azok a taktikai faultok se lennének meg, amit Deco megcsinál, ha pályán van.gejzy10 írta:V.V
Thuram-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Iniesta
Roni
Messi,Henry,Giovanni(bojan?)
ez a tuti győztes csapat![]()
hú mennyi edző lett hírtelen:D