2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyílván a TV-ben. Emberek, olvassatok vissza, tele van a topic már ezekkel, meg ha olyan fontos lenne, akkor utána járnálkis-leo-messi írta:Barca-Real hol látaható??
köszönömlionelmessi19 írta:www.rojadirecta.com -ot nézegesd a meccs előttgreg23 írta:Ha valaki adna egy sopcast-es linket azt megköszönném
www.rojadirecta.com -ot nézegesd a meccs előttgreg23 írta:Ha valaki adna egy sopcast-es linket azt megköszönném
Hú ne tudd meg, hogy mik mennek itt nem csak a Klasszikus alatt, hanem egész évben, annyival előnyben vagyok, hogy én vagyok az erősebb, de hogy fel tud idegesíteni. Ráadásul kihasználja, hogy úgysem fogom annyira megverni, hiszen mégiscsak az öcsém és hiába fenyítem be egy kicsit, ha ütéstávon kívülre ért kezdi újra, egy holnapi Barça siker jó kis elégtétel lenne számomra, de akkor meg azzal jönne, hogy ééééééés még van 1 pont előny...barca99 írta:Azér' az durva lehet. Mármint ha a tesód RM drukker. Milyen durva lehet úgy Klasszikust nézni...![]()
Nekem nővérem van de ő nem szereti focit, de itt az osztálytársam ronmartin vele fogom nézni a Klasszikust!barca99 írta:Azér' az durva lehet. Mármint ha a tesód RM drukker. Ha jól emlékszem Ati öccse is Real-fan. Milyen durva lehet úgy Klasszikust nézni...![]()
Vito írta:az utóbbi napokban már szó sem volt a Sport2-ről!Dawe írta:Fiúk! Akkor most hol lesz. a multkor még azt mondtátok hogy a SPORT2-n mostmeg SPORTKLUB? ??? NOS???
a SPORTKLUB-on lesz!
(egyébként meg sasi időpontjai, csatornái 99%-ban biztosak!)
az utóbbi napokban már szó sem volt a Sport2-ről!Dawe írta:Fiúk! Akkor most hol lesz. a multkor még azt mondtátok hogy a SPORT2-n mostmeg SPORTKLUB? ??? NOS???
Ébren vagyok de nekem nincs sportklubom, pedig bármikor végig nézném azt a meccset.Enrique írta:Csak szólok, hogy most megy a SPORTKLUB-on a 2000-2001-es 38. fordulóbeli Barcelona-Valencia meccs, melyen a BL-be jutás volt a tét, s Rivaldo 91. percben ollózott góljával harcolta ki a Barca a 4. helyet...
Aki még ébren van, KAPCS!![]()