2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hol?szebeni írta:Szuper megtaláltam a TV 6-ot!FORCA BARCA![]()
Szia! Milyen szolgaltatonal vagy?Ronaldinho&Barca írta:Nah.. jóhírrel lettem gazdagabb a TV6-t jövőre lehet nálunk csak fogni. :'(
Gondolom minden szolgáltatónál más....menczel írta:akinek sikerült behoznia a tv6 ot az mondjon legyenszives egy frekvenciát! pliiiiiiiz
Mivel a várható kezdőkből én ugyan olyan unalmas meccsre számítok, mint a Rangers ellen, így nézd az Arsenal - Milant.tiborpapp írta:Nem tudom, hogy az internetes gagyi, rossz minőségű, akadozó, de Barca meccset vagy az Arsenal-Milant nézzem-e.
A digi tv-nél van? ha igen akkor hogy jött be vagy melyik csatornaszámon?Varga Tamás a BL topicban írta:A UPC-nél kábelen nincs, mivel nem állapodtak még meg. A Digi TV-nél van. A UPC egy nagy péppégó, rühes bagázs, tele van velük a hócipellőm.
a www.rojadirecta.com -on van elég sok link az inter meccsre.ozsimiki írta: Oké,de nekem nincs![]()
![]()
Utánaolvastam,elvileg az ország 20% fogja...
Remélem hamarosan több.
Eurosport szokott adni 40perces összefoglalókat a Bl-ről,talán majd szombat tájékán....
Nem marad más,mint meccs után megnézem a viasaton a gólókat.
Oké,de nekem nincsHawk írta:Most mondták be a TV6-on, hogy 22.40-től lesz a Liverpool meccs.ozsimiki írta:Bár egyik sem kedvencem,de inkább nézném én is a Pool-Intert...azért az Anfiledi hangulat odabhasz![]()
Továbbra is kérdezném,hogy összefoglalókat ad MA,esetleg éjfél után vmivel valamelyik csatorna?
sajnos nemtenkl írta:én vagyok az egyetlen akinek nincs tv6-ja?