Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Korábban csak a közvetlen következő meccset írták ki, most pedig éppen nem láttam a bajnokit kiírva, mert a Valencia-meccset tüntették fel. Most már látom, mi van kiírva, de ha Neked érdeklődésem ekkora plusszmunkát adott, hogy felródd nekem lustaságomat, akkor ehelyett írhattad volna két szóban az időpontot e kisregény helyett. Rosszul esett, na!Messi-#19 írta:Kedves Colos!
Csak görgetsz lefelé egy kicsit és jobb oldalon ott van a Következő Meccsek fül amin ott van az időpont!!! De csak kicsit kéne önállónak és szorgalmasnak leni nem lustának. minden fel van tüntetve Moderátoraink jóvoltából. Ők sem voltak lusták kiírni. Légyszíves te is vedd a fáradtságot. És ez nem csak rá vonatkozik kedves forumozós honfitársaim. Sajnos egyre több az ilyen lusta fórumozó
éljen, éljen !Messi-#19 írta: 22.30 - Spanyol Király Kupa, negyeddöntő: Barcelona - Valencia, első mérkőzés. De legközelebb: www.sport1tv.hu
Igen a Sport 1-enPiknikTibi írta:Sziasztok!
Esetleg tudja valaki nálam jobban értesült, hogy a szerdai meccset a sporttv-n csúsztatva fogják adni?
Köszi
Igaz, nem nekem szóla kérdés, de azért válaszolok én iszalan05 írta:Milyen szolgáltatod vagy csomagod van??dodojoy írta:ezzaz!!!!!!!!!!!!!![]()
van tv 6-om
Milyen szolgáltatod vagy csomagod van??dodojoy írta:ezzaz!!!!!!!!!!!!!![]()
van tv 6-om
T-kábelnél, bár állítólag most is van, de az oldalukon március 1-től hirdetikXavi Hernandez írta:bandihawk
Melyik szolgáltatónál???
jóvan. 2 nap késéssel "főműsoridőben. Jóhogy nem hétfőn hajnal 4kor...![]()
Amúgy jól ráb*ott a mötövö... Kikapta az egyetlen 0:0-t...Nálunk 5 gól Sevilla meccsen szintén OL-MU 2 gól...