Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na azt azért nem mondanám hogy Eto'o sokkal többet mutat mint Henry! Vagy már el is felejtettük a Celtic elleni meccset???gekkodan írta:Eto'o következne, viszont ő meg formáját tekintve sokkal többet mutat jelenleg, mint a francia.
szerintem hazai pályán nem fog beállni védekezni, hanem inkább le fognak támadni, az biztos, hogy a középpályán fog eldőlni mindenEtooka írta:Mindegy,a Mestallában kiütjük őket!(De ott más taktika kell,az biztos)
Mert a Valencia már csak ebben a sorozatban áll.Ezért tüzelik igy fel magukat!fradika87 írta:Azért már kicsit idegesítő, hogy a legtöbb csapatnak idén , ellenünk megy a legjobban a védekezés!
Lásd real , meg most a valencia!
Ezelőtt láttam az összefoglalókban a valenciát, hát elég gyatrák voltak hátul, a kapus is bakizgatott, helguera-t hagyjuk stb.
És erre igy játszanak ellenünk
bosszantó
mindenesetre gratulálok a barcának, mert jól játszottak
csak így tovább!
Hát nézzük.Messi-egyértelmű h játszania kell, jelenlegi forma alapján pedig Henry a közelében sincs annak, amit Etoo mutat. És a Roni-Etoo-Messi triót játszatnám, mert Etoo túl jó formában van ahhoz h padozzon!HEnry pedig nem!Pavel írta:A tegnapi meccs után már biztos vagyok benne, hogy a Ronnie-Messi- Eto'o vagy a Ronnie-Messi-Titi hármasnak kell játszani. Eto'o és Titi ugyanis üti egymást és nem tudják hozni a jó formájukat.
Thiago Mottát azért sokan visszasírják nem?visca el barca írta: YAYA TOURET külön kiemelném, vmi eszméletlen munkabírása van a srácnak. az egeszpályás megindulásai néha már lucio-t idézik (remélem van aki érti mire gondolok)
nagyon sokat böjtöltünk egy jo vkp-ért de most itt van.
7végén guritunk 5-6-7et az atleticonak és már elsok is vagyunk a tabellán
Te elolvastad a többiek hszét isVictor_Valdes írta:
Eto'o szélan sz@rul játszik!Szerintem.A mecset nem láttam, de ezek szerint jobb is.