Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
noname
Llegenda del Barça

2008.04.21. 20:12:46

Hát az MU az esélyes, de figyelembe véve az idei hullámzó teljesítményt, bármi történhet.Az esélyekről többet nem is írnék, a lényeg h az első meccset nyerni kell!Egy győzelem még ha mondjuk (3-2 vagy hasonló is) sokat javítana a morálon, erre pedig nagy a szükség a visszavágóra.Ha nem nyerünk, akkor le is van játszva az elődöntő, talán még egy 0-0nál van esély, de nem igazná örülnk egy ilyen eredménynek! :roll:
A Fifa egy szégyen
Frank van Rijkaard
Barça C

2008.04.21. 20:00:39

Egy biztos ha most hazai pályán nem tudunk nyerni a MU ellen akkor
nekünk lőttek. :cry:
,,Egy meccs elvesztése azoknak a hibája akik
a pályán vannak...
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.04.21. 19:47:07

Az egész éves produkció alapján odaadnám a BL-t a MU -nak, de szerencsére a sport néha igazságtalan plussz talán végre korrekt bíráskodás lesz,( nem úgy mint a ligában) úgyhogy én reménykedem. Sztem nem fogják tudni tartani messit legalább egy tizit összehoz. Persze az kérdés abidal mit tud kezdeni c. ronaldoval. Szal Hajrá Barca! Tippem 4:1 meglepetés győzelem (Muból egy hátvéd kiállítva)
lacisac
Jugador del Barça

2008.04.21. 19:46:45

„A Manchesternek ott van Cristiano Ronaldo, a Barcelonának van Messi. Ha Ferguson számolhat Rooney-val, addig a Barca bír Eto'óval. Ha nekik ott van Tevez, a Barcának itt van Bojan vagy Henry. Scholes? Iniesta. Rio Ferdinand? Milito. A kérdés csak az, hogy ki erőlteti rá a stílusát a másikra"

ennél jobban tényleg nem lehetne megfogalmazni. ha összeszedjük magunkat akkor simán meglehet a továbbjutás. itthon egy jó játékkal meglehetne 2-0 ide és akkor már egy gólt vágunk az Old Traffordban és vége és irány Moszkva
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.04.21. 19:14:36

alig várom a szerdát ki kell harcolnunk egy jelentős előnyt mert az old trafordon nincs sok esélyünk!!!rem már az első meccsen eldől a továbbjutás sorsa a barca javára!!!
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.21. 18:52:09

Mental_Theo írta:
Z$ołtu írta:Én nagyon bízok a csapatban. Ha most nem jön az úgymond feltámadás akkor nemtudom mikor. Viszont ha bejutunk a döntőbe (aminek szerintem van nem is kicsit esélye) akkor a bajnokságban és remekelhetünk. Hisz ha a Manchastert legyőzzük 2meccsen keresztül akkor a Murciat, Mallorcat és még a Realt is le KELL TUDNUNK GYŐZNI...(most csak pár csapatot mondtam...)
ezzel nem tudok egyetérteni
ott van a valencia.megverte a realt, minket, most me 2 potra vanak a kieséstől. szarra se jutunk ha megvernénk a manchestert, a 2 dolog teljesen más világ.
A bajnokság már biztosan elúszott szerintem, az El Clásicó-n kéne egy laza pofont adni a realnak
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.04.21. 18:47:11

Z$ołtu írta:Én nagyon bízok a csapatban. Ha most nem jön az úgymond feltámadás akkor nemtudom mikor. Viszont ha bejutunk a döntőbe (aminek szerintem van nem is kicsit esélye) akkor a bajnokságban és remekelhetünk. Hisz ha a Manchastert legyőzzük 2meccsen keresztül akkor a Murciat, Mallorcat és még a Realt is le KELL TUDNUNK GYŐZNI...(most csak pár csapatot mondtam...)
ezzel nem tudok egyetérteni
ott van a valencia.megverte a realt, minket, most me 2 potra vanak a kieséstől. szarra se jutunk ha megvernénk a manchestert, a 2 dolog teljesen más világ.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Sugarcult
Barça C

2008.04.21. 18:41:43

Ha, viszont belemegyünk az ő stílusukba, akkor az halál...
Primitive, szerinted a United a levegőben játszik? Mert ha így van, akkor te idén nem sok Manchester meccset láttál. Nem is lenne sok értelme részünkről ennek a taktikának, hiszen Rooney és Tevez nem valami nagydarab állatok, nem sok esélyük van a fejpárbajok során... :lol:
Z$ołtu
Barça B

2008.04.21. 18:39:38

Én nagyon bízok a csapatban. Ha most nem jön az úgymond feltámadás akkor nemtudom mikor. Viszont ha bejutunk a döntőbe (aminek szerintem van nem is kicsit esélye) akkor a bajnokságban és remekelhetünk. Hisz ha a Manchastert legyőzzük 2meccsen keresztül akkor a Murciat, Mallorcat és még a Realt is le KELL TUDNUNK GYŐZNI...(most csak pár csapatot mondtam...)
Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho :)
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.04.21. 18:23:34

Mihu írta:...
Az idei szezonból kiindulva,megértem hogy pesszimista vagy,de rossz forma ide-rossz forma oda,azért nincs ekkora különbség a két csapat között.Egyedül a védelmük erősebb,az is csak egy hajszállal,ha csak pusztán a neveket nézzük.Szóval a két keret tudása(szinte) egyenlő.Ami mellettünk szól(a hazai pályán kívül),hogy a mi játékosaink tapasztaltabbak a nemzetközi porondon(legalábbis a támadóink biztosan),mint a MU játékosai(Carrick,Anderson,Tevez,Nani,Piqué,hogy csak párat mondjak azok közül,akik esélyesek a kezdőbe...a Barcába ki?Talán Bojan,ha Henry nem tudja vállalni a játékot).Szóval,a rutin sokat fog számítani,a nagy teher alatt, megremeghetnek a lábak...

....Bízzunk,a fiukban. :)
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
bzozo
Jugador d'estrella

2008.04.21. 18:10:56

a csapatnak ujra meg kell találnia önmagát és egymásért ,együtt küzdeni!! ha EZ nincs meg nehéz lesz!!
VISCA EL BARCA
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.21. 18:02:04

Barcaman14 írta:hiába jáccuk a mi kis gyorspasszos játékunkat ha nem jutunk el a kapuig már pedig az utoóbbi mérkőzéseken nem veszélyeztettük az ellenfél kapuját!! nem így gondolod Primitive???
Hidd el, hogy nem tőlem függött, hogy nem lőttünk gólt az elmúlt meccseken :wink:

Én csak felvázoltam, hogyan lehetne megütni egy jó formában lévő MU-t. Azért, abban egyetérthetünk, hogy mindenképpen passzokkal kell eljutni az ellenfél kapujáig, ugye? :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.04.21. 17:58:45

hiába jáccuk a mi kis gyorspasszos játékunkat ha nem jutunk el a kapuig már pedig az utoóbbi mérkőzéseken nem veszélyeztettük az ellenfél kapuját!! nem így gondolod Primitive???
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.21. 17:55:51

Nagyon félek ettől a meccstől, és úgy érzem esélytelenek is vagyunk, de ha fel tudunk mutatni egy tökéletes játékot, akkor azt hiszem megállíthatatlanok lennénk :roll:
Nagyon bízok a csapatban, ha elbukunk, összeomlok lelkileg :(
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.21. 17:52:49

messi1995 írta:,Xavi is kéne az ivelései

....
Na, ez amibe nem szabad beleszaladnunk... Mi, csakis a földön nyerhetjük meg a meccset. ívelésekkel nem valószínű, hogy fel tudjuk venni a versenyt, főleg nem egy PL - s csapat ellen :wink: Ha, mi tudjuk játszani, a sokpasszos, gyors, pontos, kombinatív játékunkat, akkor azzal meg lehetne verni a MU-t. Ha, viszont belemegyünk az ő stílusukba, akkor az halál... :?

Én, maximálisan optimista vagyok a meccs előtt.. :) Viszont, nagyon izgatott vagyok már, nagyon várom már a mérkőzést. Kis pikantéria az lesz az egészben, hogy egy MU-s haverommal nézem a meccset :) Remélem, hogy én fogok nevetni a végén (:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bocsi the best Barca-fan
Barça C

2008.04.21. 17:41:46

Engem megérintet ez az "előzetes"(főleg az alapzene :D ),eddig nem hittem hogy van esély de most már bízok a csapatban.
FORCA BARCA
megtudjátok csinálni érzem,és még1cer
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 17:39:40

Tomsa írta: Bojan-nak esélyt kéne adni, nagyon akar. Amúgy nem lenne rossz felállás, reméljük Henry el tudja vállalni a játékot.
Reméljük. Bojan nálam csere. Itt a rutinra több szükség lesz szerintem.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.21. 17:38:23

Victor_Valdes írta:Lehet elvetemült vagyok de, én így álnék fel:
-----------------VV----------------
Zambi--Marquez---Milito-----Abidal
---------------Yaya------------------
-------Xavi-----------Ini------------

--Messi--------------------Gudy----
-------------Henry----------------

Szerintem Gudy hasznos lehet egy angol csapat ellen. Henry meg így talán veszélyes lehet a kapura is. Ha nem megy jöhetne Eto'o a második félidőre.
Egy angol csapat ellen TALÁN hasznosabbak lehetnek olyan játékosok akiknek nem ismeretlen PL.
Bojan-nak esélyt kéne adni, nagyon akar. Amúgy nem lenne rossz felállás, reméljük Henry el tudja vállalni a játékot.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 17:34:49

Lehet elvetemült vagyok de, én így álnék fel:
-----------------VV----------------
Zambi--Marquez---Milito-----Abidal
---------------Yaya------------------
-------Xavi-----------Ini------------

--Messi--------------------Gudy----
-------------Henry----------------

Szerintem Gudy hasznos lehet egy angol csapat ellen. Henry meg így talán veszélyes lehet a kapura is. Ha nem megy jöhetne Eto'o a második félidőre.
Egy angol csapat ellen TALÁN hasznosabbak lehetnek olyan játékosok akiknek nem ismeretlen PL.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
messi1995
Barça B

2008.04.21. 17:09:57

szerintem simán megverhetjük a MU-t ahogy Cruffy mondta...

Messi játéka meghatározó lehet,Henry már tapasztalt az angolokkal szemben szerintem ő neki benne kéne lenni a kezdőbe, Krkicset max csereként tenném be,Eto'o remélem bent lesz,Xavi is kéne az ivelései,passzjátéka miatt,Ini alapvetően jo :) , Abidal: hááát nem tudom sztem Sylvinho tapasztaltabb (bár nem tudom) , Puyol sajnos nem játszik....,Milito: szerintem vele rendbe van minden,Márko barátunk is elég megbizható, Zambrotta : nahát őt nem tudom...nem láttam az utolsó 2 meccset ezért nem tudom milyen formába van... Valdes: igaza van Mihu-nak "Van 4-5 jó meccse, de a 6.-on becsúszik egy potya." Remélem nem most csuszik be az a potya...

HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.04.21. 17:05:32

Most lenne jó ronaldinho, vele azért már nagyobb eséllyel léphetnénk pályára.
De nem baj, bízzunk a hazai pályában és a közönségben, mert nagyon nagy körítést kapott ez a meccs ahhoz hogy nyerjünk!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.21. 17:04:59

Igaza van az öregnek.
Van esélyünk, ám csak akkor tudjuk kihasználni, hogyha csapatként játszunk, és nem bakizik a védelem.

Anri nagyon kéne, főleg rutinja az angol csapatok ellen. Ha egészséges, illetve játékra kész, és nem teszi be a kezdőbe Rijkaard, megint hatalmas baklövést követ el.

Messiben nagyon bízok, az Espanyol ellen is hihetetlen fontos volt a beállása, rögtön egy kis színt vitt a játékba. Ha ezt tudjuk kamatoztatni, illetve a portugál barátunkat meg tudja fogni a védelem, akkor talán van esélyünk.

Talán.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:58:32

Cruyff-nak igaza van! Nem kell bakizni, vagy legalábbis minimálisan, és akkor van keresnivalónk.
Hogy erre mennyi az esély, azt majd akkor szüröm le, amikor tudom a hivatalos kezdö 11-et. :)

Szerk.: Remélem a plusz 14millio "zsebpénz" plussz motiváciot ad a fiuknak!
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:37:13

alapjában sztem nem sok esélyünk van a manu ellen,de a szurkolók támogatása helyreteheti a fejekben a rendet!! a manu pillanatnyilag európa legjobb csapata és hát valljuk be őszintén az espanyol elleni játék nem vmi biztató! messi pedig nem ver meg egyedül egy manchastert
Mihu
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:29:46

Sugarcult írta:Nem tudom, hogy miért írtad be Piquét, ugyanis teljesen biztos, hogy Vidic lesz Ferdinand párja a védelem közepén, a Blackburn elleni meccset is végigjátszotta (mondjuk a kapott gólt pont ők ketten hozták össze).
Azért írtam be Piquét mert hétvégén nem voltam tv közelben így nem láttam a meccseteket. Legutóbb mikor láttam MU meccset akkor még Piquet játszott. Azt hittem Vidic sérült és nem játszik ellenünk. De akkor így az egyetlen gyenge pont is kihullott a védelmetekből. :roll: :? :(
Kép
Válasz küldése