0-0

....optimistán nézve jó,mert nem kaptunk gólt...
De rúgni kellett volna...ekkora mezőnyfölény...de hát a ma gusztustalan focit játszó mu 9 emberrel védekezett...mint anno a chelsea....és akkor is nagyon nehezen törtük fel őket,pedig akkor óriási formában játszottunk...
Én gratulálok a srácoknak mert akartak,küzdöttek,sajnos ennyi jött össze....
Zambrotta szerintem az egyik legjobbját játszotta mióta nálunk van...marquez,milito kettőssel nagy gond nem volt....abidal is megoldotta most a feladatát....igazából a védelem nem volt kitéve nagy feladatnak mert a hímr**gyó szaladgált csak elől,de mindig a földön keresett vmit...(lehet a gyémántfülbevalóját).... a középpályárólmegint hiányzott a kreativitás,ötletesség...viszont meg volt az ős erő Yaya személyében...hihhetetlen az az ember amennyit dolgozik-robotol....tengermély tiszteletem felé....
elől meg sajnos elvesztek a darálóban a támadók...iniesta játszatása elsőre jó ötletnek tünt,de így elnézve henry hozzáállását,lövéseit,15 perc alatt...hát...így utólag játszattam volna őt...de ezt nem lehetett tudni...nah majd Manchesterben villog
Összegezve nem vagyok boldog az eredmény miatt,de azért olyan mérhetetlen csalódottségot se érzek...mivel nem kaptunk gólt,így meg van az esély hogy továbbjussunk...
Grat srácok

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."