Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó focista, aza baj hogy soxor csak magának és a közönségnek játszik,fir3bird írta: Ezt jól megmondtad Tamás!mondjuk van benne igazság, de hiába utálja mindenki, és ha mamég érdekesen is játszott, azért tud egyet s mást a gyerek
Hidd el, mi sem a játéktudását utáljuk, - mert kétségkívűl tud a srác - de amit művelt ma 'reklamálás' címén, az több, mint undorító.fir3bird írta:mondjuk van benne igazság, de hiába utálja mindenki, és ha mamég érdekesen is játszott, azért tud egyet s mást a gyerek
Ezt jól megmondtad Tamás!Varga Tamás írta:És CR: mai játékára nekem egyetlen jelzőm van - hányinger. Sosem szerettem, mindig is egy beképzelt ripacsnak gondoltam, de amit ma csinált a pályán, az túlmutat minden alapvető emberi viselkedésen. Esett-kelt, fetrengett, háborgott, szájjal focizott - messze van a világklasszistól. Abban pedig biztos voltam, hogy a büntetőt kihagyja - mikor odaállt, mondtam apámnak, hogy mellé fogja lőni. Szerintem, a nekifutás előtti pillanatban barna lett a gatyója. Azért 100000 ember, az százezer ember.
már bocsi aronba,de te véletlenül nem Madridos vagy? csak mert ez a hsz olyan mintha barcás lennélaronba írta:De akkor dicsérjük már meg Riijkardot is, ha mindig szidjuk úgy illik, hogy most megdicsérjük, ezúttal jó munkát végzett.
Zozzy 5 írta:
Az agyonsztárolt Rooney-t pedig meg lehet nézni mit tud egy komoly csapat ellen egy komoly meccsen.
Na én meg épp emiatt nem tudom,h örüljek e vagy semBoixos írta: mindenesetre látszott, h nagyon odatették magukat a srácok, ami mindenképpen dícséretes! messi, zamb, touré, xavi, ini, marquez nagyon jól nyomták, de a többiekre sem lehet panasz!
kint meg kellene büntetni a mút.
Teljesen egyetértek minden szóval. ma este mi fociztunk, a Manchester meg két fallal tolódott a kapuja előtt. Ha ennek a nyomásnak amit gyakoroltunk rájuk legalább a felét át tudjuk menteni a következő meccsre akkor bőven van esélyünk.Varga Tamás írta:A ma este látottakkal a legteljesebb mértékben elégedett vagyok. Persze, a teljességhez kellett volna a gól is - majd az Álmok Színházában. Az egész CSAPAT kiválóan, jól és taktikusan játszott. Támadásaink ötletesek, gördülékenyek voltak, csakhát a focihoz két csapat kell. Márpedig ma a MU nem akart futballozni. Ilyen genny játékot még nem nagyon láttam tőlük. Tőlünk az egész csapatot tudnám kiemelni. Remélem, a vezetőség elhajtja a Milant Zambrottától: egy világbajnok világklasszis teljesítményét láthattuk ma este. Ahogy 2-3-szor lábbal a levegőben megszelidítette a labdát, ahogy visszafutott, ahogy szerelt - csodálatos volt. Yaya Touré a középpályán minimum két embernyi munkát végzett, Deco szintúgy. A középpályát teljesen uralni tudtuk, számtalan labdát szereztünk vissza. Ha az egész idényben így játszottunk volna, most mi vezetnénk a bajnokságot 11 ponttal.
Egyszóval: elégedett, és bizakodó vagyok.
És CR: mai játékára nekem egyetlen jelzőm van - hányinger. Sosem szerettem, mindig is egy beképzelt ripacsnak gondoltam, de amit ma csinált a pályán, az túlmutat minden alapvető emberi viselkedésen. Esett-kelt, fetrengett, háborgott, szájjal focizott - messze van a világklasszistól. Abban pedig biztos voltam, hogy a büntetőt kihagyja - mikor odaállt, mondtam apámnak, hogy mellé fogja lőni. Szerintem, a nekifutás előtti pillanatban barna lett a gatyója. Azért 100000 ember, az százezer ember.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
"KATALÓNIA EGY ORSZÁG, AMELYNEK AZ FC BARCELONA A HADSEREGE." Elevenedjenek meg Sir Bobby Robson szavai, és győzzük le őket otthonukban!
Más a newcastle meg a wigan ellen járatni a labdát-és visszaszerezni-meg megint más a Barca ellen. Majd kiderül, ki fogja irányítani a derbit. De felőlem ez a csapat a mu. is lehet, ha mi eggyel több gólt szerzünk.Aprieto írta:Rivaldo: Hasonló... fordított felállással?
Nem hiszem, hogy 17-6 lesz odakint is nekünk a kapuralövések aránya és beszorítjuk egésznegyedórákra a MU-t