Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Abban a 'cseresorban' elég sok olyan playa nyomta,akik a 'rendes' csapatban is szerepelOlafinho írta:Szerintem is negatívan hatott a hétvége a Mu-ra, és remélem ezt ki tudjuk használni holnap. A mi Depor elleni játékunkból viszont szerencsére nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, mivel a cseresor játszott gyakorlatilag.
1-1, v 2-2 összejöhet, ha a pihentetett játékosok megtartották a múlt heti formát.
Hát ha ellenünk így kifáradtak(ilyen magas labdabirtoklás és helyzet után amit produkáltakOlafinho írta:Olvastam a NS-on,h Fergusson méltatlankodik, a Chelsea elleni derbi elött, h fáradtak a játékosai(a Barca miatt).
Az 1.-es ponttal vitatkoznék. Az nincs benne hogy jól megszórnak, ahogy ez nem igazán jellemző. Nüanszok döntenek bizony.norbert55 írta:A keddi meccsen sok minden benne van a pakliban.
1.Jól megszornak minket és esélyünk nincs.
2.Találunk mi vhogy egy gólt és azzal már 1-1- el is továbbjuthatunk.
3.Szoros meccs lesz és az jut tovább aki jobban értékesíti majd a helyzeteket.(Müanszok döntenek.)
A mi DEPOR elleni vereségünk ilyen szempontból nemszámít,de a MU elbukta a Chelsea elleni rangadót szal ebben is bízhatunk.
Ahányszor a hollandok tizenegyesekkel mehettek volna tovább mindig kiestek.. Bár ettől függetlenül jó kapus,az tény.the Legend írta: és mivel van der sar nagy tizenegyesölő és a mi lábunk vhogy mindig megremeg fontos pillanatokba abba nem nyernénk ( döntsük el elöbb oszt irány moszkva![]()
)
és mivel van der sar nagy tizenegyesölő és a mi lábunk vhogy mindig megremeg fontos pillanatokba abba nem nyernénk ( döntsük el elöbb oszt irány moszkvakis-leo-messi írta:Már az első meccs végén elkalandoztam azzal a gondolattal hogy mi lesz ha a második meccs is X lesz.. A hosszabítás folyamán nem születik gól akkor 11-es párbaly.Nagyon izgi lenne ha ez megtörténne.
Ez igaz, de ha a Barca azt tudja játszani, amit az első felvonáson, akkor nem lesz sokkal jobb hangulata Hisztinek.hocso írta:csak ne felejtsd el, hogy a keddi meccs egy teljesen más meccs lesz....
csak ne felejtsd el, hogy a keddi meccs egy teljesen más meccs lesz....Olafinho írta:Rooney-nak pedig valahol a bikini vonal környékén húzódott meg valamije. Azért ott fáj, ha mozgatod a lábaidat.Sugarcult írta:Vidicnek egy fogát rúgták ki, nem tudom hogyan, de valahogy biztos megoldja anélkül is a játékot.
Ja, Vidic biztos kibaßott jól érzi magát majd miközben sípol a szél a az egyik metszőfoga helyén.
Hisztiánó Ronaldó is jól mozgott a Cselszkíj ellen.
Rooney-nak pedig valahol a bikini vonal környékén húzódott meg valamije. Azért ott fáj, ha mozgatod a lábaidat.Sugarcult írta:Vidicnek egy fogát rúgták ki, nem tudom hogyan, de valahogy biztos megoldja anélkül is a játékot.
Sérülten biztos kumma jók és hasznosak lesznek!Sugarcult írta:Kár örömködni, mind a ketten játszani fognak.