Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azér jól fogok aludni mégis ma este az első mondat után!!!!De azér nem kell haverodék meg a mi pi...ánkat kinyalnimusti írta:En real drukkel wagyok de hawerokkal neztem a meccset es tiszta sziwembol a barcanak szurkoltam...! Tenyleg nagyon nagyon jó meccs wolt! SAJNOS igy alakult! Szrtem Raikard rontotta el a meccset! Henryt akinek a legnagyobb tapasztalata wan az angolok ellen otthaggya a cserepadon. Miutan wesztesre all a barca a hue rajkard nem mer semmit kockaztatni csatart csatarra cserel, a wegen meg behozza azt a [auto_cenzúra] gudjonzent.... :-j ha rajkard kicsit is szereti csapatat le kene mondjon!
Igazad van, én is elégedett vagyok. 1:0lás összesítés nem gáz, csak ne estünk volna ki...Shandor írta:Lehet furcsának fog tűnni a véleményem, de én a két meccs alapján elégedett vagyok. Többet nem várhattunk az idei csapattól; amit tudtak, megtettek. Most ez ennyire volt elég. Nekünk nem volt szerencsénk, nekik volt egy Scholes-uk.
Meccsről: sajnos Messi nagyon egyedül volt, Eto'o-t ennyire rosszul Barca mezben még nem láttam játszani. Viszont Zambrotta a 2 meccs alapján bebizonyította, miért igazoltuk le. Tragikomikum az egészben, hogy ő adta el a labdát a gól előtt. Nálam így is ő a meccs embere.
Visca el Barca! Előre a 2. helyért!
Szerintem meg pont jól tette, hogy Henryt csak csereként hozta be gondolj bele az angolok őt ismerik legjobban még frissek levették volna Henryt a pályáról, mert kívülről tudják mit fog tenni, de ha a 65-percben jön be mikor a MU védők figyelme lankad az egész más. Barcelonában is majdnem így nyerte meg Henry a meccset. Sok mindent rontott el Riijkard de ezt az egyet jól tette. Azt meg hogy Etot lehozta nem volt hülyeség, még a legelfogultabb Barca szurkoló sedem kérdőjelezheti meg Eto lehozatalának jogosságátmusti írta:En real drukkel wagyok de hawerokkal neztem a meccset es tiszta sziwembol a barcanak szurkoltam...! Tenyleg nagyon nagyon jó meccs wolt! SAJNOS igy alakult! Szrtem Raikard rontotta el a meccset! Henryt akinek a legnagyobb tapasztalata wan az angolok ellen otthaggya a cserepadon. Miutan wesztesre all a barca a hue rajkard nem mer semmit kockaztatni csatart csatarra cserel, a wegen meg behozza azt a [auto_cenzúra] gudjonzent.... :-j ha rajkard kicsit is szereti csapatat le kene mondjon!
már hogy a francba ne lennék elfogult? ha te is majdnem 30 éve szurkolnál a kedvenceidnek, lehet, h te is elfogult lennél.gergo9 írta:Boixos attól még hogy az egyik csapatodat mint a szél a másikat pedig nehezebben ütötte ki az MU attól még nem kéne ennyire elfogultnak lenned. Két normális ziccerünk nem volt a két meccs alatt akkor meg miről beszélünk. Nekik több volt és teljesen megérdemelten jutottak a döntőbe. Amit meg is fognak nyerni. Pool ellen biztosan Lokomotiv London ellen 70%.
Hogy jobb volt aláírom,de hogy egész végig az erős túlzás.fir3bird írta:egy olyan real nyeri a bajnokságot aki jobb volt egész végig a bajnokságban. a BL teljesen más tészta...
Érdekes. Vajon ez a "jobb" csapat miért mondott le mindkét meccsen a kezdeményezésről? Ha jobb vagyok, bízom magamban, és a csapatomban. A mu játéka ettől messze volt. Érezték, hogy a labdával sokkal többet tudunk, és beálltak 8-9 emberrel. Egy lepattanóból lőttek gólt. Aki pedig azzal jön, hogy ziccereik voltak...nos, ezek messze nem ziccerek voltak.hocso írta:jobb csapat jutott tovább ennyi.... nem kell szépíteni a MU-nak sokkal több helyzete volt, a Barca játéka annyi volt, hogy keressük Messit, talán ő majd csinál valamit
antifutball? és? ha a barca megy tovább így, akkor mindenki azt mondaná itt, hogy milyen okosan kitalálta a Rijkard....
egy olyan real nyeri a bajnokságot aki jobb volt egész végig a bajnokságban. a BL teljesen más tészta...bandika0101 írta:csak az az idegesítö h egy olyan real nyeri a bajnokságot tizen akárhány ponttal aki még eddig sem jutott el...
ez igaz. de vegulis talcan kinaltak a tovabbjutast. ok nem kertek belole...Attila-Raul írta:egy meggyengebb Barca ellen.... ezt szogezzuk le...Amugy meg irto gyenge man.united volt ez, siman kellett volna hozni a meccset.
Te inkább ragadj le a nyolcaddöntő elemzésénél.Attila-Raul írta:egy meggyengebb Barca ellen.... ezt szogezzuk le...Amugy meg irto gyenge man.united volt ez, siman kellett volna hozni a meccset.