Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hányan téptük a szánkat az El Classico után, hogy váltani kell, van még 1 hónap a BL-ig és még a bajnokság is meglehetett volna. De persze a nagyokosok úgy döntöttek, hogy konzerválják a helyzetet. Ez lett a vége. Hozzáteszem, örülök, hogy nem makkoltunk be egy BL-t, akkor ugyanis 1 évvel meghosszabbodik a szenvedésünk. Így elkerülhetetlen egy takarítás.Rivaldo11 írta:Valóban. Egy Januári váltással-utólag elnézve-még nyerhető lett volna minden. Ami a jövőt illeti, 3-4 játékos cserélődik szerintem, meg persze a szakmai stáb. Azt ne feledje senki, hogy a keretünk abszolút alkalmas minden feladat megoldására. Pár poszton, meg a kispadon viszont frissítenünk kell.
Mourinhot mindenképp meg kell szereznünk a padra. Vele egy ilyen párharcot hoztunk volna.
elmondom miért, azért mert a MU még jelen van a bajnokságban, ami a Barcaról nem mondható el, a Barca csak erre a meccsre tartalékolt, a MU meg egy kemény meccset játszott a chelsivel két nappal korábban...Rivaldo11 írta:Érdekes. Vajon ez a "jobb" csapat miért mondott le mindkét meccsen a kezdeményezésről? Ha jobb vagyok, bízom magamban, és a csapatomban. A mu játéka ettől messze volt. Érezték, hogy a labdával sokkal többet tudunk, és beálltak 8-9 emberrel. Egy lepattanóból lőttek gólt. Aki pedig azzal jön, hogy ziccereik voltak...nos, ezek messze nem ziccerek voltak.hocso írta:jobb csapat jutott tovább ennyi.... nem kell szépíteni a MU-nak sokkal több helyzete volt, a Barca játéka annyi volt, hogy keressük Messit, talán ő majd csinál valamit
antifutball? és? ha a barca megy tovább így, akkor mindenki azt mondaná itt, hogy milyen okosan kitalálta a Rijkard....
Ha csak kicsit vagyunk jobb passzban, vagy szerencsésebbek, simán verhető ellenfél lett volna a mu.
Ez az utolsó reagálásom ma madridista hsz-re.Real Madrid 5 írta:Jah, végülis nehogy már annak a fújderossz csapanak a szurkolóiról tételezzünk fel bármi jót is... az kizárt dolog. Biztos csak azért írogatnak ide merthogy mind-mind nagyon gonosz és viccből vigasztalja a barcásokat. Milyen emberek élek, komolyan. Méghogy vigasztalni vagy csalódottnak lenni...Varga Tamás írta:Ez igaz, de ne jöjjenek már ide, mert így is eléggé idegbeteg vagyok. Ne akarjátok, hogy még jobban kiboruljon a bili. Éppen ilyenkor kellene kussolniuk, és elmenniük a jó büdös...Épp elég csalódottak vagyunk, és jönnek a süket dumáikkal, hogy milyen nagyon nekünk drukkoltak. Ne kétszínüsködjenek. Én ios örültem a Madrid kiesésének, ők is ezt teszik. Csak én kimondom, ők meg hazudoznak össze-vissza.
Jah, végülis nehogy már annak a fújderossz csapanak a szurkolóiról tételezzünk fel bármi jót is... az kizárt dolog. Biztos csak azért írogatnak ide merthogy mind-mind nagyon gonosz és viccből vigasztalja a barcásokat. Milyen emberek élek, komolyan. Méghogy vigasztalni vagy csalódottnak lenni...Varga Tamás írta:Ez igaz, de ne jöjjenek már ide, mert így is eléggé idegbeteg vagyok. Ne akarjátok, hogy még jobban kiboruljon a bili. Éppen ilyenkor kellene kussolniuk, és elmenniük a jó büdös...Épp elég csalódottak vagyunk, és jönnek a süket dumáikkal, hogy milyen nagyon nekünk drukkoltak. Ne kétszínüsködjenek. Én ios örültem a Madrid kiesésének, ők is ezt teszik. Csak én kimondom, ők meg hazudoznak össze-vissza.
ennyire azért rijkaard sem hülye... sztem inkább a lehető legtutibbat akarták játszani, mert tudták nagyon jól a mieink is, h egy gól, nagyon sokat érhet a meccsen.BarcandLove írta:Ez sajon tuti hogy edzői utasitás votl hogy ne lőjenek 16 on kívülről!100%
Számomra ez a szezon (és vele ez a korszak) akkor véget ért, amikor dec-jan környékén nem küldték el Rijkaardot. Jó játékot várni azóta ettől a csapattól nem lehetett. Vagyis de, csak akkor sokat csalódott az ember. Azt pedig senki nem szeret, de ilyen a szurkolói élet. A küzdés hiánya miatt már sokkal inkább szomorkodhattunk, de ma mentek, mentek, mentek. Ennyi.gekkodan írta:Egy olyan csapat szurkolója, mint az Fc Barcelona, nem lehet elégedett semmivel jelenleg. Rohadtul nem érdekel, hogy mi volt a 2 meccs képen, kiestünk és ez jellemzi az egész szezonunkat. Véget ért egy korszak.
Kolléga! Ne ezzel törődj ma este, nyugodj meg és eméssz, ahogy én is teszem. Felesleges ilyen arcokon felhúzni magad, mert nem érnek ennyit. Mondjanak amit akarnak. Neked most az a feladatod, hogy elkönyveld a helyzetet, nem kellenek a plussz izgalmak.Varga Tamás írta: Egy Barcelona-drukker hogyan regelhet a fehérek ikonjának neve alatt. Ha nekem ezt világosan megmagyarázná valaki, boldog ember lennék. Vagy én hülye vagyok?
Egy Barcelona-drukker hogyan regelhet a fehérek ikonjának neve alatt. Ha nekem ezt világosan megmagyarázná valaki, boldog ember lennék. Vagy én hülye vagyok?raúlgonzales89 írta:Föl a fejjel emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha télleg ennyire rosszul is áll a szénánk,akkor se ugy kell hozzá álni hogy valami véget ért...áááá [auto_cenzúra] most kezdődik!gekkodan írta:Egy olyan csapat szurkolója, mint az Fc Barcelona, nem lehet elégedett semmivel jelenleg. Rohadtul nem érdekel, hogy mi volt a 2 meccs képen, kiestünk és ez jellemzi az egész szezonunkat. Véget ért egy korszak.
Ez igaz, de ne jöjjenek már ide, mert így is eléggé idegbeteg vagyok. Ne akarjátok, hogy még jobban kiboruljon a bili. Éppen ilyenkor kellene kussolniuk, és elmenniük a jó büdös...Épp elég csalódottak vagyunk, és jönnek a süket dumáikkal, hogy milyen nagyon nekünk drukkoltak. Ne kétszínüsködjenek. Én ios örültem a Madrid kiesésének, ők is ezt teszik. Csak én kimondom, ők meg hazudoznak össze-vissza.Boixos írta:sztem ez a legkisebb probléma ma este...Varga Tamás írta:Csak azt nem értem, a madridisták már megint mit okoskodnak ittennék ehol ni'? ....
Föl a fejjel emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha télleg ennyire rosszul is áll a szénánk,akkor se ugy kell hozzá álni hogy valami véget ért...áááá [auto_cenzúra] most kezdődik!gekkodan írta:Egy olyan csapat szurkolója, mint az Fc Barcelona, nem lehet elégedett semmivel jelenleg. Rohadtul nem érdekel, hogy mi volt a 2 meccs képen, kiestünk és ez jellemzi az egész szezonunkat. Véget ért egy korszak.
Főnök! Nyugodj meg, teljesen mindegy mit osztanak itt a lilák. Nehogy ilyenen felhúzd magad, van elég dolog, amit meg kell emésztenünk!Varga Tamás írta:Csak azt nem értem, a madridisták már megint mit okoskodnak ittennék ehol ni'? Menjenek haza, és ott döntsék el, hogy ki a jó edző, ne szóljanak bele mások dolgába, más csapat edzőjének értékelésébe.
Ja, és ne jöjjenek ide nyalni, mert nem hatnak meg. Pfúj, hányingerem van
Egy ilyen csapat ellen nem lehet 180 percen át az 5öst eröltetni. Aki nem lő kapura a 16-oson kívülről, az nem érdemel BL-döntőt. A manchester lőtt, ott is vannak. Megjegyzem Zambrotta pocsék mentését, ami megelőzi a gólt, de ez nem vitatja el Scholes zsenialitását.kovik írta:kapjunk ki 1 gollal, essünk ki, ok, de ne ugy hogy 0 gól és 0 gólhelyzet, nekem ezért nagy csalódás.Shandor írta:Lehet furcsának fog tűnni a véleményem, de én a két meccs alapján elégedett vagyok. Többet nem várhattunk az idei csapattól; amit tudtak, megtettek.
Visca el Barca! Előre a 2. helyért!
kapjunk ki 1 gollal, essünk ki, ok, de ne ugy hogy 0 gól és 0 gólhelyzet, nekem ezért nagy csalódás.Shandor írta:Lehet furcsának fog tűnni a véleményem, de én a két meccs alapján elégedett vagyok. Többet nem várhattunk az idei csapattól; amit tudtak, megtettek.
Visca el Barca! Előre a 2. helyért!