Egyéb Barça meccsek
- baas11
- Entrenador del Barça
Sajnos nem láttam a 2. félidőt...Pedig pont Hlebre lettem volna a legkiváncsibb !Ami a leginkább tetszett h sokkal gyorsabban játszottunk mint tavaly,pontosan ,gyors oldal váltások célratörően...nem tökölödtünk 30 oldal meg hátra passzal,(aztán semmi) ,mégis meg volt a dominancia a játékban !Na és a fiatalok, hát elnézve őket (pl. Pedrito,zseniális mintha 3 éve titokban seria A-s védőket hülyítene) elkondolkodtato h Arshavin v Silva 20 milliáért mivel tudna többet...H milyen lesz a hadrendünk arról még nem nagyon alakult ki tiszta képem . Az azért látszott h Xavi és Ini még fejben valami tengerparton vannak ,de ez nem gond majd bele rázodnak !Szóval grat a fiuknak !Remélem idén már nem csak az előszezon sikerül jól !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Ja. A Bwin mindig előbb kiírta a gólt mint ahogy a közvetítésben volt, úgyhogy már vártam a 4. gólt.barca99 írta:bwin befújt egy 4. gólt nekünk...

-
- Entrenador del Barça
Azért merem remélni, hogy Hlebet nem (csak) Messi cseréjének vettük. Szerintem van annyira univerzális, h a középpálya bármely posztján bevethető. Talán így is lesz.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
bwin befújt egy 4. gólt nekünk... 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Puyol, Jeffren, Bojan.tomm írta:Tudja valaki hogy ki szerezte a fiorentina ellen a golokat ? Azt tudom hogy 3:1 re nyertünk !

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Roland!Danka00792 írta:Ahha. Oké, nem vettem észre, képmínöség miatt valószinüleg, és a második félidö elejéröl lemaradtam. A román kommentátor sem segített.A Frey valójában Storari. Úgy a 2. félidő elejétől kezdve...
Mindenesetre köszönöm az eligazítást...ha az akart lenni
Nem eligazítás volt, csak a rend kedvéért írtam. Egyébként, teljesen mellékes a történet végkifejlete szempontjából.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szép volt Fiúk
Ez már kicsit mérvadóbb meccs volt...mert azért csak egy BL induló csapat ellen volt...
De azért az látszik h még messze a munka vége...
Remélem persze hogy minél hamarabb összerázódnak a srácok,és alkotnak egy szép szezont...
off: most veszem észre,hogy átléptem az 1000 hsz-t....pedig nem vagyok egy hsz-gyűjtő megszállott
pedig már elég rég(3 éve) regeltem...

Ez már kicsit mérvadóbb meccs volt...mert azért csak egy BL induló csapat ellen volt...
De azért az látszik h még messze a munka vége...
Remélem persze hogy minél hamarabb összerázódnak a srácok,és alkotnak egy szép szezont...
off: most veszem észre,hogy átléptem az 1000 hsz-t....pedig nem vagyok egy hsz-gyűjtő megszállott

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador d'estrella
hleb szerintem nagyon pengés játékos...
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ahha. Oké, nem vettem észre, képmínöség miatt valószinüleg, és a második félidö elejéröl lemaradtam. A román kommentátor sem segített.A Frey valójában Storari. Úgy a 2. félidő elejétől kezdve...
Mindenesetre köszönöm az eligazítást...ha az akart lenni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2008.07.30. 22:57:57-kor.
Nah, 3-1 nekünk!!

Nagyon jók voltunk szépen és eredményesen játszodtunk.Jó lesz ez így! 

Jó volt a meccs de mára elég is volt

Szerintem mess-inek meg piqué-nek mert puyolnak csak bekellet vágniasoadroli írta:1-0!
Hála Puyolnak!

1-0!
Hála Puyolnak!
Hála Puyolnak!

VV - Alvés, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Yayaa Touré, Iniesta, Pedrito, Keita, Messi.
----------------V.V.----------------
Alves----Puyol-------Piqué-----Abidal
-----------------Touré--------------
---------Xavi-----------Keita------
Messi----------Pedrito--------Iniesta
Sztem ez lesz.
----------------V.V.----------------
Alves----Puyol-------Piqué-----Abidal
-----------------Touré--------------
---------Xavi-----------Keita------
Messi----------Pedrito--------Iniesta
Sztem ez lesz.
szevasztok az esti mecsett hol lehet nézni????????????????
Fejes Ádám
- csababarca
10 ms-el megelőztelekVarga Tamás írta:A hivatalos kezdő:
VV - Alvés, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Yayaa Touré, Iniesta, Pedrito, Keita, Messi.
Érdekes.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hleb mért nem játszik???? Bojan,Henry?
reméljük nem lesz igy sem baj

reméljük nem lesz igy sem baj

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A hivatalos kezdő:
Érdekes.
Érdekes.

- csababarca
Valdes-Alves,Puyol,Pipué,Abidal-Touré,Xavi,Keita-Iniesta,Messi,Pedro
Ez a Fio elleni kezdő...
Középcsatár nélkül,érdekes lesz
de talán Keita játsza azt meg,vagyis ő van oda írva az fcb.com-on.
Ez a Fio elleni kezdő...
Középcsatár nélkül,érdekes lesz

de talán Keita játsza azt meg,vagyis ő van oda írva az fcb.com-on.

- djtrack
- Capitá del Barça
hát nem ártana ha Pep a kzedő 11et rakná fel a páyára és nem a tőteléket,nekik majd csak utána adni lehetőséget! Hleb alig játszott nehéz lesz így neki főleg h Xavi-val meg Inivel még nem is játszott.