Ez azért túlzás...Volt egy lesgólja majd egy kapufája egy zseniális passza Eto'o nak egy szép beindulás (éppen hogy kirúgták előle) és az amikor épp hogy nem érte el a lasztit. Emellet még nem hibázott minden labdát jól játszott meg....gekkodan írta:Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
Egyéb Barça meccsek
- danko94
- Entrenador del Barça
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Senki se mondta,h mérvadó.gekkodan írta:Ez a New York egy nagy kaksi. Nincs ezen mit ragozni, az MTK jobb volt ma, pedig az is kapott egy 5-öst. De ez ami ma van, nem releváns.
Valdes azért vakarhatja a fejét, mert neki sikerült a blama gazdagon.
De sztem jó nézni a csapatot.És van lendület a játékunkban.Ami akár milyen gyenge is az ellenfél nagyon fontos.
Mert játszhatnánk tingli-tangli focit is,valószínűleg úgy is nyernénk,de mi mégis megyünk mint a mérgezett egerek.
És szép dolgokat csinálunk.Olyan dolgokat amit egy jobb csapat ellen is visszafogunk szerintem látni...
És ami a legfontosabb nem mondanám,h egetrengető védelmi hibákból rúgjuk a góljainkat...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- vlxe
- Capitá del Barça
Egy kis vélemény így első félidő után.
Alves és Hleb valami fantasztikus
Hleb dinamikus mozgása megtévesztő az ellenfél számára
úgyhiszem ezt még sokszor hasznos lehet nekünk.
Alves beadása csodás volt
nameg persze a szolója káprázatos volt.
Titi mint mindig érzem rajta,hogy nagyon akar de mégse megy neki mintha átok ülne rajta.
Eto'o mint mindig ami van belővi vagy éppen önzetlenül leadja játsza tovább
kifogástalan játéka van
Xavi Ini és a többiek mind tökéletesen játszanak.
Egyedül Valdez hibája ami kicsit beront a képbe
de ez itt legyen mint a tétmecsen
Az igaz,hogy ez a Ny nem igazán mondható jó csapatnak e félidő alapján. De a megoldásaink tökéletesek.
Alves és Hleb valami fantasztikus

Alves beadása csodás volt

Titi mint mindig érzem rajta,hogy nagyon akar de mégse megy neki mintha átok ülne rajta.
Eto'o mint mindig ami van belővi vagy éppen önzetlenül leadja játsza tovább

Xavi Ini és a többiek mind tökéletesen játszanak.
Egyedül Valdez hibája ami kicsit beront a képbe

Az igaz,hogy ez a Ny nem igazán mondható jó csapatnak e félidő alapján. De a megoldásaink tökéletesek.
alapvetően egyetértek, mondjuk remélem, hogy Hleb nem csak az ilyen kocogós ellenfél ellen lesz jó
Henry pedig évekig az egyik kedvenc játékosom volt, de az elmúlt 2 éve már teljesen másról szól. Sajnos be kell látnunk, hogy 1-2 évet késtünk a leigazolásával. Lehet, hogy nagyon akar, de hát egész szezonban ezt mondtuk róla...
Henry pedig évekig az egyik kedvenc játékosom volt, de az elmúlt 2 éve már teljesen másról szól. Sajnos be kell látnunk, hogy 1-2 évet késtünk a leigazolásával. Lehet, hogy nagyon akar, de hát egész szezonban ezt mondtuk róla...
-
- Barça B
- Kapcsolat:
danko94 írta:Xavi0:1carlos1991 írta:lécci a gólszerzőket.....lemaradtam mert el kellett mennem itthonrol.....:S:S
Samu0:2
Iniesta0:3
vki az ellenfélből1:3
Samu1:4
oks köszönöm széépen.....

Viva Espana és Viva Barca.....
-
- Director del Fútbol
Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.depth írta:Te most komolyan miről beszélsz? Nézed a meccset? Henry is milyen jól játszik már, ahoz képest, h ismét a bal oldalról kell indulnia. De jó ez így, Eto'o zseniális középen.lukinho írta:Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Barça C
Sok pizitívum van tavajhoz képest...Egész pályás letámadás, nem ülünk rá az eredményre... eddíg én azt mondom BRAVO PEP
- kamaj
- Capitá del Barça
Xavi, Eto'o, Marquez, Eto'o asszemcarlos1991 írta:lécci a gólszerzőket.....lemaradtam mert el kellett mennem itthonrol.....:S:S

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2008.08.07. 02:00:59-kor.
Te most komolyan miről beszélsz? Nézed a meccset? Henry is milyen jól játszik már, ahoz képest, h ismét a bal oldalról kell indulnia. De jó ez így, Eto'o zseniális középen.lukinho írta:Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...
-
- Director del Fútbol
Ez a New York egy nagy kaksi. Nincs ezen mit ragozni, az MTK jobb volt ma, pedig az is kapott egy 5-öst. De ez ami ma van, nem releváns.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
lécci a gólszerzőket.....
lemaradtam mert el kellett mennem itthonrol.....:S:S

Viva Espana és Viva Barca.....
- Bogi63
- Capitá del Barça
Szüzanyám de jól megy nekik. Ilyen jó meccset is régen láttunk már.
(Messi és Eto'o maradjon a helyén!)
(Messi és Eto'o maradjon a helyén!)

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
ez a jobb oldal a xavi alves hleb megoldással félelmetes. tudom hogy istenkáromlás de talán még messivel sem lenne jobb ez a jobb oldal. persze lehet hogy ök most csak jo formában vannak megugye messi egyedül is képes ilyenekre de mégis öröm látni
Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hleb....
Nagyon jó nézni ezt a csapatot.
És bár ez csak egy előkészületi meccs de valahogy tényleg más mint tavaly.
Úgy érzem nagyon szép szezonunk lesz...csak el ne adják Eto'o-t.

Nagyon jó nézni ezt a csapatot.
És bár ez csak egy előkészületi meccs de valahogy tényleg más mint tavaly.
Úgy érzem nagyon szép szezonunk lesz...csak el ne adják Eto'o-t.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Az biztos, h ismét hihetetlenül jól játszunk - így Messi nélkül is -, de azért azt ismerjük el, h ez a New York nagyon nagyon gyenge csapat 

eto o gollllllllllllllllllllll 1:4
A Kenyér is miket csinál te szent Isten...