Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért túlzás...Volt egy lesgólja majd egy kapufája egy zseniális passza Eto'o nak egy szép beindulás (éppen hogy kirúgták előle) és az amikor épp hogy nem érte el a lasztit. Emellet még nem hibázott minden labdát jól játszott meg....gekkodan írta:Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
Senki se mondta,h mérvadó.gekkodan írta:Ez a New York egy nagy kaksi. Nincs ezen mit ragozni, az MTK jobb volt ma, pedig az is kapott egy 5-öst. De ez ami ma van, nem releváns.
Valdes azért vakarhatja a fejét, mert neki sikerült a blama gazdagon.
danko94 írta:Xavi0:1carlos1991 írta:lécci a gólszerzőket.....lemaradtam mert el kellett mennem itthonrol.....:S:S
Samu0:2
Iniesta0:3
vki az ellenfélből1:3
Samu1:4
Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.depth írta:Te most komolyan miről beszélsz? Nézed a meccset? Henry is milyen jól játszik már, ahoz képest, h ismét a bal oldalról kell indulnia. De jó ez így, Eto'o zseniális középen.lukinho írta:Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...
Xavi, Eto'o, Marquez, Eto'o asszemcarlos1991 írta:lécci a gólszerzőket.....lemaradtam mert el kellett mennem itthonrol.....:S:S
Te most komolyan miről beszélsz? Nézed a meccset? Henry is milyen jól játszik már, ahoz képest, h ismét a bal oldalról kell indulnia. De jó ez így, Eto'o zseniális középen.lukinho írta:Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...