Egyéb Barça meccsek
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
hát ya ezért hálátlan a kapus poszt,meg sztem kicsit a védő poszt is..a csatár 10/9szer hibázik viszont egyszer berúgja ő az isten viszont ha egy kapus vagy védő 10/9szer ment és 1szer hibázik negatív hős lesz...
ON:
ON:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
-
- Barça B
- Kapcsolat:
ilyen ez a kapussors....de kül igazunk van....:Skennyke04 írta:tudod ha henry mellé rúgja kétszer, semmi baj a következőt berugja de ha valdes egyszer hibázik már egyből küldjük el padot festeni...VictorValdes19 írta:húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect.
Viva Espana és Viva Barca.....
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát nem tudom...sztem egy éles meccsbe nem lenne benne ez.Gálázunk...vezetünk hárommal.Ilyenkor törvényszerű,h lankad hátul a figyelem.miihii írta:Azért figyelmeztető jel lehet ez az utóbbi 4 bekapott gól.A semmiből,gyermeteg hibákból kaptuk őket.
Hopp,közben Puyi mit csinált

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- kennyke04
- Entrenador del Barça
tudod ha henry mellé rúgja kétszer, semmi baj a következőt berugja de ha valdes egyszer hibázik már egyből küldjük el padot festeni...VictorValdes19 írta:húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect.

-
- Barça B
- Kapcsolat:
VictorValdes19 írta:húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect.
VV nek ezek szerint mindig rossz napja van.....:S:S a kapus pozíció lecc a gyengénk ebben az évben.....hozni kellett volna vkit.....
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ez már megszokott dolog errefelé...sajnos.VictorValdes19 írta:húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect. 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
Nem tudom mi a véleményetek, de Puyol nem való jobb felfutónak
- kennyke04
- Entrenador del Barça
sztem qvára nem az övé volt... első ludas abidal, majd a középső védök h nem figyeltek jobban 3.sorban lehet csak a váldesécsabimo írta:ha nem ér bele elmegy keresztbe!!! Grat megint valdes te is bennevagy a top3 formán kivüli emberkében...
-
- Barça B
- Kapcsolat:
inkább Valdes le.....:Smiihii írta:ÓÓÓóÓ,bammeg,ezt nem hiszem el.W,khm...khm...khm
![]()
Henry le.
hozzuk fel az U19-ből a kapust attól legalább nem várunk sokat....

Na, Henry le is ment, már kiváncsi volt a fórumra(copyright: Kovinho). Ma sem váltotta meg a világot sajnos
- kennyke04
- Entrenador del Barça
nagyon buta volt h nem ment vele a vonal irányába, nagyon vissza gurításra számítottMosquito írta:Abidal mi szentlózsart csinált? szemmel akarta szerelni az ellenfelet?

Piquét lecselezik, Abidal rá se mozdul csak néz, aztán megint Valdes 

henry piqué abidal mekkora hibák mamaaaaaaaaa a new york ellen