Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ilyen ez a kapussors....de kül igazunk van....:Skennyke04 írta:tudod ha henry mellé rúgja kétszer, semmi baj a következőt berugja de ha valdes egyszer hibázik már egyből küldjük el padot festeni...VictorValdes19 írta:húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect.
Hát nem tudom...sztem egy éles meccsbe nem lenne benne ez.Gálázunk...vezetünk hárommal.Ilyenkor törvényszerű,h lankad hátul a figyelem.miihii írta:Azért figyelmeztető jel lehet ez az utóbbi 4 bekapott gól.A semmiből,gyermeteg hibákból kaptuk őket.
Hopp,közben Puyi mit csinált
tudod ha henry mellé rúgja kétszer, semmi baj a következőt berugja de ha valdes egyszer hibázik már egyből küldjük el padot festeni...VictorValdes19 írta:húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect.
VictorValdes19 írta:húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect.
Ez már megszokott dolog errefelé...sajnos.VictorValdes19 írta:húúúha Valdesnek van 1 rossznapja rögtön vegyünk valakit a kapuba ect.
sztem qvára nem az övé volt... első ludas abidal, majd a középső védök h nem figyeltek jobban 3.sorban lehet csak a váldesécsabimo írta:ha nem ér bele elmegy keresztbe!!! Grat megint valdes te is bennevagy a top3 formán kivüli emberkében...
inkább Valdes le.....:Smiihii írta:ÓÓÓóÓ,bammeg,ezt nem hiszem el.W,khm...khm...khm
![]()
Henry le.
nagyon buta volt h nem ment vele a vonal irányába, nagyon vissza gurításra számítottMosquito írta:Abidal mi szentlózsart csinált? szemmel akarta szerelni az ellenfelet?