2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Real szerdán játszik, és az ő meccsüket is felvételről adják , mint a miénket ma!szergoka írta:Kedden 20.30-tól Juventus-Zenit
22.45-től Real Madrid-BATE A TV6-on!![]()
![]()
Nem igaz, h Madrid meccsét kell adni egy kiscsapat ellen. Barca-Sporting mégis csak jobban hangzik. Erre a meccsre volt a legnagyobb esélyünk, h adják, de nem.
A rövid híreknél ott van, hogy Sylvinho nevezve van a BL-mérkőzésre. Legalábbis, én ezt olvastam, kedves Andris.lionelmessi19 írta: Mivel tudtommal az előző meccsre nevezett keretből kimaradt, és csak a fent említettek kerültek vissza, nem kerülte el a figyelmem.Ezért tettem fel ugyanis a kérdést..
Persze lehet h végül visszakerült a kerethez most, vagy még előzőleg vmi okból..
Szerk: gondolom Rafa miatt visszakerülhetett végül, de nemtom mostmár.. nyilván nem maradunk balszélső nélkül.
Mivel tudtommal az előző meccsre nevezett keretből kimaradt, és csak a fent említettek kerültek vissza, nem kerülte el a figyelmem.Varga Tamás írta:Sylvinho.lionelmessi19 írta:nájsz. Legalább adják.
Viszont: ha kimarad Abidal, és a multkorihoz képest Henry és Márkó kerül csak vissza, ki lesz a bal bunkó?
Elkerülte a figyelmedet, kedves Andris.
Legyen igazad, Tesó!gekkodan írta:Okos húzás, Abidal sok volt mostanában. Nem érzi nagyon. Remélem Bojan játszik Henry helyén és boldogság.
Sylvinho.lionelmessi19 írta:nájsz. Legalább adják.
Viszont: ha kimarad Abidal, és a multkorihoz képest Henry és Márkó kerül csak vissza, ki lesz a bal bunkó?
Megint csak azt tudom mondani hogy ez az egész egy nagy pöcsség, hagyni kelett volna úgy ahogy tavaj volt!!!Mihu írta:Én nem tudom hogy miért nem lehet itt is úgy kötni a szerződést, mint a VB és EB esetében. A 2006-os VB-t azért nem kapta meg a Sport TV, mert nem volt elérhető a háztartások X %-ában. Megnézném azért hogy hány itthoni háztartásban lehet fogni a TV6-ot........Titinho írta:
Nem...a viasat3 már nem közvetít BL-t, csak a viasat6. Ezt azzal indokolták, hogy a viasat3 inkább most már "nőiesebb" csatorna és a viasat6 pedig "férfiasabb", ezért áttették a BL-t is oda. Ekkora csicskaságot...
A viasat6 viszont minden BL fordulóban 4 meccset fog leadni, úgy mint régen a viasat3, 1-et előben utána pedig 1-et felvételről, mindkét nap.
Akinek pedig nincs viasat6 csatornája az minden BL fordulóban 1 db meccset fog látni, azt amit az m1 fog leadni szerdán. Szóval ha szerdán fog majd játszani a Barca akkor mindenki küldjön el 20 db sms-t, hogy azt adják majd.
Hát kb. ennyi.Ez arra megy ki, hogy mindenki rendelje megfele magának ezt a csatornát is. De hát pl akinek DigiTV-je van, az mit rendeljen meg, mikor abszolút nincs is a rendszerükben ilyen csatorna? Vagy akkor ezek az emberek menjenek át a UPC-hez?