Komolyan mondom lemegyek hídba

Az első gólt nem láttam, mert akkor pont megakadt nálam az adás, a másodikat azért nem láttam mert lementem a konyhába kaját csinálni magamnak, a harmadik előtt meg bejött egy aranyos kék képernyő, hogy indíccsam újra a gépet, és ha akkor is ez a képernyő jön fel, akkor besz.ptam. Mire restartoltam, újra betöltött a rendszer, elindítottam a cuccot, betöltött az adó, addigra már 3-1 volt.
Persze annál az egy szem Sporting gólnál nem csináltam semmit. Azt bezzeg láttam
Na nem baj. Iniesta játékával maximálisan elégedett vagyok. Piquet is jó volt. Nem voltak Aranylabdát érő közbelépései, de a feladatát jól látta el szerintem. Valdésnek volt egy nagyon nagy védése. Amúgy nem sok dolga volt. Messire haragszok mert be akarja cipelni a gólvonalig, de ez általánosságban igaz az egész csapatra. Pepre is haragszok, mert azt mondta év elején hogy Bojannak nagy szerepet szán, ennek ellenére Pedrito lassan többet fog a pályán tölteni mint Bojan tavaly ilyenkor.
A helyzetkihasználáson kell javítani mert az valami csapnivaló. De legalább már voltak bíztató jelek. De ez a Sporting se volt egy világverő gárda.
A csoportból 1. helyen való továbbjutás kötelező.